Macheroni Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Witam czy rower B'TWIN ROCKRIDER 300 za 600 zł z decathlonu jest dobry ? Nie chcę wydawać bardzo dużo a potrzeba mi na 30-40 km z dwa razy w tygodniu. Taki reakcyjny rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 (edytowane) Nie jest dobry, jeździć się da- ale to nie jest dobry sprzęt, ot poziom wyżej niż rower z Tesco czy innego marketu. Za 600zł zdecydowanie lepszym wyjściem jest kupno używki @edit zresztą czy potrzebujesz roweru "MTB"? lepiej kupić coś innego, może szosa? jakiś fitness? Edytowane 23 Września 2016 przez piciu256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiojedzie Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 NIE, NIE JEST DOBRY. Moja żona go miała, ten rower to pomyłka. Poszukaj jakieś używki w tej cenie, a jeśli nie to przepij te 600 zł, zaoszczędzisz sobie zdrowia i nerwów. Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 24 Września 2016 Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Jakiś mieszczuch w podanej kwocie nie wystarczy? Musi być imitacja górala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macheroni Napisano 24 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Jakiś mieszczuch w podanej kwocie nie wystarczy? Musi być imitacja górala? Mieszczuch nie wystarczy na stare "Drogi rowerowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 24 Września 2016 Udostępnij Napisano 24 Września 2016 (edytowane) ale przecież ten "góral" nie ma żadnej amortyzacji, i do tego z opinii wynika że jest strasznie niewygodny. Jak już upierasz się na górala to szukaj jakiegoś retro mtb, w tej cenie można wyrwać całkiem niezłe perełki, czasem nawet z działającym amortyzatorem Btw. rower na kołach 28 jedzie bardziej gładko po ścieżce rowerowej niż pseudo góral na kołach 26 Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Edytowane 24 Września 2016 przez piciu256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi