Gość Lalzzer Napisano 23 Września 2016 Napisano 23 Września 2016 Witam, mam aktualnie naped 1x8 i chcę wymienić go na nowy wyższej pułki. Mam 600zł i chcę kupić napęd SLX bądź XT (używki wchodzą w grę). Mam pytanie, które rozwiązanie było by lepsze. Rower do fr/dh
Gość Napisano 23 Września 2016 Napisano 23 Września 2016 Pod 9s skompletowanie napędu wysokiej grupy jest już ciężkie. Przerzutka i kaseta to nie jest problem, natomiast z manetką jest już ból pupy. Jak masz kupować kup 10s. PS: Do DH to mi się wydaje że jest inna grupa osprzętu: Zee/ Saint
phoe Napisano 23 Września 2016 Napisano 23 Września 2016 No własnie kup sobie manetkę + przerzutkę Zee, do tego kasetę nawet HG-50(11-36) chyba ze Cię inny zakres interesuje + łańcuch np KMC X10.73 lub 93. Możesz też kupić do tego manetkę XT SL M785, teraz są w dobrych cenach do wyrwania na allegro, jako że grupa XT 785 odchodzi już do lamusa.
Pytanie
Gość Lalzzer
Witam, mam aktualnie naped 1x8 i chcę wymienić go na nowy wyższej pułki. Mam 600zł i chcę kupić napęd SLX bądź XT (używki wchodzą w grę). Mam pytanie, które rozwiązanie było by lepsze. Rower do fr/dh
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.