Piotrek_ Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Dzień dobry szanownym forumowiczom Kupiłem na alle... tą lampę, problem jest taki że: W opisie aukcji:- 4 tryby pracy: wysoki (100%) 4,5h, - Zasilanie: akumulator 8,4V około 8000 mAh (4 ogniwa 18650)DOSTAŁEM (napisane na pudełku):-4 tryby pracy: wysoki (100%) 3,5h- Zasilanie: akumulator 8,4V około 6000 mAh (4 ogniwa 1500 mAh) cena 169zł, jestem pierwszą osobą która kupiła na tej aukcji :-( czy to jest oryginalna rzecz czy podróba? (raz kształt lampy jest kanciaty, a raz zaokrąglony) Czy to wogole jest normalne? pozdrawiam Piotrek PS odpowiem na wszelkie pytania PSS załączam foto aukcji i tego co dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 22 Września 2016 Root Admin Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2c zasad pisania - temat lub jego część pisana wielkimi literami. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.