wilku_87 Napisano 6 Września 2005 Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Najpierw nokia 3510, a obecnie siemens m65 i nie narzekam :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toma666 Napisano 6 Września 2005 Udostępnij Napisano 6 Września 2005 A ja mam Siemensa SL45i miałem eselkę i myślałem o niej tak samo, aż do momentu w którym przesadziłem z nowym softem i spaliłem płytę główną... Ale dalej ciepło go wspominam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkrider Napisano 7 Września 2005 Udostępnij Napisano 7 Września 2005 3510i sumie żadna rewelacja: średnia jakość rozmów, ale dobrze się pisze smsy klawisze stawiają odpowiedni opór (nie tak jak w 6610) dużo bardziej mi się podoba 6310i mimo czarno-białego wyświetlacza i monofinicznych dzwonków. Dlaczego w nowych nokiach nie ma węzyka? Ta gra była dla mnie kultowa. Nokia 6310i jest moim faworytem może dlatego że jej funkcje są w 100% użyteczne bez zbędnych bajerów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 7 Września 2005 Udostępnij Napisano 7 Września 2005 kiedyś miałem samsunga r200s (taki niebieski z klapką) ale był tak gówniaczy, znaczy się bateria że wymieniłem na nokie 3510i. Pomijając wielkość był to telefon cud, niezniszczalny i wogóle. Kilka razy zaliczył kąpiel, o spadaniu, tłuczeniu, rzucaniu, walaniu i innych tego typu rzeczy nie ma co pisać, bo znosił je bez najmniejszych zniszczeń. A teraz wpadł w moje ręce telefon nokia 2600... i gorszego syufu nie widziałem. Po miesiącu w kieszeni, bez większych przygód cała obwódka monitorka jest zdarta, sama obudowa cała podrapana... W sofcie za dużo nie ma więc i błędów nie ma. Funkcji mało, jakość słaba, ale użekł mnie wyglądem... i tak się wpakowałem w to bagno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 8 Września 2005 Udostępnij Napisano 8 Września 2005 final wyborów w konkursie :" Miss komórka dla Pana Jurka" do finału weszły: motorola v547 nokia 7270 SE k300i czy szanowne jury forumowe mogłoby tą kolejność alfabetyczną /w tym momencie / uporządkowac wg swoich widzimisie pod uwage należy brać tylko walory użytkowo techniczne /finansowe kwestie nie sa istotne, bo jest sponsoring/ pozdrawiam i dzięki za pomoc p.s. odczytanie werdyktu nastąpi w poniedziałek 12 września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 8 Września 2005 Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Posiadam Nokię 3410 i mnie wystarcza. Przedtem miałem 5110 i zmieniłem tylko dlatego ze obecną dostałem summa sumarum za darmo :grin: . Telefon dla mnie ma być tylko telefonem. Po miesiącu w kieszeni, bez większych przygód cała obwódka monitorka jest zdarta, sama obudowa cała podrapana... To jest przypadłośc wszystkich nowych nokii - b kiepska jakość obudowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 8 Września 2005 Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Mam nokie 3510 i jest ok[mogla by byc mniejsza] ... telefon dla mnie sluzy praktycznie tylko do dzwonienai[malo kiedy nawet SMS-a pocisne ;p]. Wczesniej mialem 3330,a zmienilem tylko dlatego ze tą kupilem za 100zł ;p a w tamtej mnie pare rzeczy wnerwialo[np brak blokady klawy po wyznaczonym czasie]. Jeszcze wczesniej mialem jakiegos ericcsona na czesciach sonyericcson [nie pamietam nwet jaki model ;p] i byl ok tylko tandetna obudowa byla[wypadl mi z kieszeni jak jechalem na bike-u i do tej pory nie wiem gdzie zniknal ], jeszcze wczesniej byl Alcantel OT311[nie jestem 100% pewien ale chyba taki model] i w nim nawalał mi joystick . A przed alcantelem mailem jakas wielka motorole z radiem w gumowym etui ;p.... taka przygoda moja z komorczakami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianYukon Napisano 8 Września 2005 Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A ja mam Siemensa SL45i i uważam że nie ma nic lepszego na rynku w kategorii cena/jakość. I w sumie w jakości do obecnych też ten telefon jest super.Podstawowe funkcje telefonu ma - czyli dzwonić i smsować możemy. Dodatkowo mamy odtwarzacz MP3 o super jakości dżwięku, mamy program który umożliwia czytanie książek oraz cały zestaw patchy dzięki którym możemy z komórką zrobić prawie co chcemy (nawet coś na podobnieństwo GPSa możemy mieć), poza tym slot na karty MMC, dodatkowo duża ilość fajnych gier i przydatnych programów no i wygląd także ma zarąbisty. moje zdanie jest takie ze siemens sl45i jest niefajnym telefonem cena jest smieszna jak na tak marna jakosc.. mialem 5 doslownie 5 i kazdemu ten telefon sie popsul...jak pierwsze to siadaja klawisze a pozniej reszta...Nie polecam... ja osobiscie jestem zwolennikiem nokii :grin: mialem 3310,3510i,7650,a teraz mam 6610-solidna komorka db klasy :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalik666 Napisano 8 Września 2005 Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A ja posiadam samsunga x100 i jestem bardzo zadowolny z tego telefoniku po zmianie oprogramowania jest poprostu wypas mp3 filmy i na to wszystko 9mb:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
allexio Napisano 9 Września 2005 Udostępnij Napisano 9 Września 2005 ja mam SE t230 i jest do dupy, nie ma wymiennych obudów, więc nie da sie go czyścić, więc mam 5,5 tony kurzu pomiędzy ekranikiem a szybką, siada mu mikrofonik, więc nigdy nie wiadomo czy osoba z którą gadasz cie usłyszy, do tego przed karzdym ładowaniem trzeba czyścić styki, ech miałem kiedyś nokie 3210, piękny czołg, ale niestety zagubiony w akcji chyba przed wygaśnięciem umowy nie mam szans na nowy telefon, więc czeka mnie jeszcze 1,5 roku męczarni :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 9 Września 2005 Udostępnij Napisano 9 Września 2005 a ma ktoś z Was Siemensa cx65 :?: potrzebuje opinii na jego temat,...hmm no ewentualnei jeszcze kontrast jakości Motorola V3 :grin: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezpekt Napisano 10 Września 2005 Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Ogólnie o siemenie cx65, bateria krótko trzyma i jak 95% siemensów lubi się zawiesić. Ale podobno ludzie sobie go chwalą, acz kolwiek ja do siemensów nie jestem przekonany :roll: . Dobrym telefonem dla rowerzystów i ogólnie sportowców jest Nokia 5140, ponieważ jest naprawde wytrzymała i trudno ją zepsuć. Pozatym ma ciekawe opcje (kompas, dość mocna latarka itp.) :-), tylko ten wyświetlacz 4tyś kolorów :-( , ale zawsze można kupić 5140i z 65 tyś :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Driver Napisano 10 Września 2005 Udostępnij Napisano 10 Września 2005 ja mam cx65. ogolnie fajny telefonik, duzo pamieci, bla bla. ale na rower ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!! w kazdym cx65 tylnia klapka sie rusza, wszystko ledwo co sie trzyma. Chodzi o to, ze jak wyjezdzam gdzies na rowerze, wsadzam go do kieszonki pod siodelkiem to potem wyciagam go w 3 czesciach - klapka, bateria i reszta telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 11 Września 2005 Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ...także posiadam i dla rowerzysty odradzam. Duży wyświetlacz - ale szybko się rysuje! "miękki"- czekam jak się rozleci :-? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toma666 Napisano 11 Września 2005 Udostępnij Napisano 11 Września 2005 po dzisiejszej glebie też nie polecam cx65, bo wgniotłem wyświetlacz i płytę główną a dżojstik gdzieś poleciał. ale o dziwo jakaś 1/3 ekranu jeszcze działa i nawet da się smsy pisać ;] może kiedyś się pokuszę o wymianę wyświetlacza, na allegro od 89zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 11 Września 2005 Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ja mam c65 i po kilku miesiacach uzytkowania zaczal sie zawieszac i dziwnie zachowywac, dzisiaj wieczorem, np. mialem problem z wysylaniem sms'ow. mam dosc tego chlamu ! wroce pewnie do starszej nokii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 11 Września 2005 Udostępnij Napisano 11 Września 2005 zawsze uwazalem ze siemensy to lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 11 Września 2005 Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ja tez, ale sie skusilem, a teraz zaluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 11 Września 2005 Udostępnij Napisano 11 Września 2005 ja mam tez cx65 i moge powiedziec ze ... TEZ ZAŁUJE :/ upośledzone oprogramowanie ma, jest straszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toma666 Napisano 12 Września 2005 Udostępnij Napisano 12 Września 2005 mój następny telefon to też będzie siemens. przekonał mnie do siebie poprzedni sl45i, ale wierzcie mi, że gdybym nie mial teraz siemensa to bym sobie tą przykładową nokią rozharatał tętnicę udową przy tamtej glebie ;]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 12 Września 2005 Udostępnij Napisano 12 Września 2005 brat mial dwa siemensy sl45i kazdy nowke i kazdy po roku nadawal sie na smietnik latajaca bateria,problem ze znalezieniem karty sim czy ciagle padajace/wieszajace sie oprogramowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delfik Napisano 12 Września 2005 Udostępnij Napisano 12 Września 2005 A ja mam Siemensa Me45 - 3lata i dalej jest super :grin: W miedzy czasie miedzy innymi przezyl : - totalne zapylenie na wiejskich, polnych dróżkach :grin: - dwa loty miedzyplanetarne z lądowaniem na betonie (wypadl z reki w trakcie dosc szybkiej jazdy) :grin: - oberwanie chmury (burza), a w nastepstwie powodz w plecaczku (ze srodka komorki wylewala sie woda, wyswietlacz byl kompletnie zaparowany) :grin: - setki godzin wstrząsów w trakcie jazdy po wyboistych dróżkach :grin: A wygląda prawie jak nówka. Nawet bateria dalej niezle 3ma :grin: :twisted: :arrow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toma666 Napisano 12 Września 2005 Udostępnij Napisano 12 Września 2005 oprogramowanie trzeba umieć zmieniać... telefon był genialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rs Napisano 12 Września 2005 Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Moją przyjaźń z siemensem zacząłem od C25, potem MT50, i najlepszym ME45. Dobre jeszcze były S55 ale potem to już się badziew niesamowity zaczął. A szkoda takiej dobrej firmy. Dlatego dziś mam T630 :grin: Czytałem kilka dni temu że dział telefonów komórkowych siemensa został sprzedany firmie BenQ :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toma666 Napisano 12 Września 2005 Udostępnij Napisano 12 Września 2005 przesadzasz z tym badziewem, ja nie wziąłem T630 bo ma 2mb pamięci co w dzisiejszych czasach jest już tylko śmieszne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.