livegfx Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 a czym nie masz czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 komóreczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 29 Lipca 2005 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Widzialem ta 8800 na zywo i duzo gorzej wyglada niz na zdjeciach. Osobiscie wolalbym 8910 i. za to np. Siemens M75 zajefajnie na zywo wyglada. Taki fajny zgrabny czolg na rower :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Mam przestażałą nokię 3310... Niedługo to będzie juz zabytek Ale póki działa wole pakować kase w inne rzeczy (czyt. w rower) niz wydać na nowszy telefon... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
livegfx Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 3310 jest nieśmiertelna, to jeszcze nie zabytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho1984 Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Mam przestażałą nokię 3310... Niedługo to będzie juz zabytek Ale póki działa wole pakować kase w inne rzeczy (czyt. w rower) niz wydać na nowszy telefon... Pozdro Komorka jest swietna sam ja dopiero zmienilem miesiac temu, fakt jest to chyba niesmiertelna komorka,mialem ja ponad 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ja do mojej 3310 kupiłem nowy silikon Moja ładna przezroczysta komóreczka 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Fakt faktem, ze 3310 jest nieśmiertelna Swoją mam mniej więcej od połowy roku 2000 i trzyma sie całkiem dobrze. Zmieniłem kolor obudowy na czarny i wygląda jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho1984 Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Ja w swojej 3310 tylko po 4,5 roku kupilem nowa baterie bo slabo trzymala, a tak to zadnych problemow, telefon caly czas byl w fuetrale potem silikonie tak wiec wyglada jak nowy. Mimo kulku upadkow nic mu sie nie stalo, tak wiec polecam jako tania komorke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 29 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2005 Z moją Nokią sytuacja bardzo podobna - po 4 latach użytkowania zmiana baterii... Upadków tez już kilka zaliczyła, ale sie trzyma skubana Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Lauenberg Napisano 30 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Mam 6610i, ma szansę ze względu na popularność zostać drugą 3310. O telefonie mogę powiedzieć tylko tyle, że nie przeszkadza. Chociaż odnosząc ją do poprzednika - Siemensa SL45i - muszę powiedzieć, że Nokia wie, co to ergonomia. Instrukcji nawet nie otworzyłem - nie było potrzeby, chociaż nigdy wcześniej nie miałem Nokii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho1984 Napisano 30 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 "Mam 6610i, ma szansę ze względu na popularność zostać drugą 3310." W pelni sie z tym zgadzam sam zmienilem wlasnie nokie 3310 na 6610i , wydaje mi sie ze znowu beda ja mial z 4-5 lat hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 30 Lipca 2005 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2005 Moze jednak zmienię 3310 na 6610 jak tak bardzo ją chwalicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Teraz mam Sony Ericsson K700i i według mnie jest to zaista komóra za przystępną cenę. Wcześniej miałem Motorole t720i i Nokię 3310. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matin Napisano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witam wszystkich;] Niedawno nabyłem nową komórke po SE t300. Jest to Sony CMD-MZ5. Jest to telefon bardzo zadko widywany w polsce poniewaz byl raczej wydany do krajow srodziemnomorskich i skandynawskich. Telefon ma bardzo ciekawa historie. Telefon pochodzi z Amsterdamu i mojego kolegi ciotka znalazła go we włoszech na plazy. Pozniej w Polsce był problem ze znalezieniem ładowarki do niego ale z tym nie było problemu bo pasuje ładowarka z Sony Z5. Telefon ma wymienne karty pamieci Memory Stick Duo oraz posiada odtwarzacz mp3. Słuchawki byly standardowo z pilotem jak w discmanie ale idealnie pasuja do niego sluchawki z nokii. Posiada takze wejscie line in przez ktore mozna nagrywac ze sprzetu zewnetrznego. Telefon dostałem za drobna przysługe i jestem z niego zadowolony. Oto link do niego =1386]http://telefonia.wp.pl/hardware/show.html?IN[id]=1386 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Właśnie takie wynalazki Matin jak ty teraz dostałeś lubię, a nie miliardową nokię 3310, albo cos w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezpekt Napisano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Motorola a925, a wkrótce motorola a1000. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyira Napisano 8 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 siemens c65 Ostatnio prawie nie korzystam, wiec moze w sumie byc;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DENI Napisano 9 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 6610 tak 6610i nie mam 6610i od ponad tygodnia, i chyba poleci na allegro a ja wciagne 6310i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Haha. Dalej sam nic nie posiadam, obecnie K700i testuję pod względem użyteczności jako Mp3/Radio. Radio na 4 oceniam, Mp3 na razie nie mam jak testować, bo brak kabla, żeby wgrać, ale teć czuję że rewelacja to to nie będzie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rezpekt Napisano 10 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 W motorolce a925 bądz a 1000 bardzo przydatnym jest GPS :-), jak ktoś jedzie w nieznane tereny przydaje sie :-). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bomb_A Napisano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 ja mam mpx200 ogolnie fajny telefonik tylko wada jest to ze strasznie szybko pada bateria ale jest spoko ma praktycznei nieograniczone mozliwosci i jak smigam na rowerku to moge sobie posluchac mp3. A czesto nie zastanawialem po co sa aparaty w telefonach uwazam ze sa kompletnie niepotzrebne bo i tak robia tak slabe zdjecia ze szkoda gadac juz lepiej sobie kupic jakis tani telefon i do tego cyfrowke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Siemensik ME45 to był mój ulubiony. Teraz sie siemensy spsuły (bo je u madziarów robią). Mam C65 i właśnie w serwisie spędza wakacje! Chyba przerzutka na reniferowate (czyt. fińskie) nokie zrobię. Myślę nad nokią 5140. Posiada ktoś :?: :?: :?: Dobra jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianYukon Napisano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 a ja to mialem juz duuzo telefonow najpierw nokia 3310 pozniej pare innych w tym nokia 7650-bardzo go sobie cenie ale niestety upadla mi i teraz mam nokie 6610.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 6 Września 2005 Udostępnij Napisano 6 Września 2005 A ja mam Siemensa SL45i i uważam że nie ma nic lepszego na rynku w kategorii cena/jakość. I w sumie w jakości do obecnych też ten telefon jest super. Podstawowe funkcje telefonu ma - czyli dzwonić i smsować możemy. Dodatkowo mamy odtwarzacz MP3 o super jakości dżwięku, mamy program który umożliwia czytanie książek oraz cały zestaw patchy dzięki którym możemy z komórką zrobić prawie co chcemy (nawet coś na podobnieństwo GPSa możemy mieć), poza tym slot na karty MMC, dodatkowo duża ilość fajnych gier i przydatnych programów no i wygląd także ma zarąbisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.