Tooreck Napisano 3 Maja 2005 Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 kiedys dawno temu miałem taki smieszny telefon- "małe srebrne mitsubishi" (heh pamietacie reklame ?? :lol: ) Trium Aria chyba brzmiała pełna nazwa. Sprzedałem go kumplowi a on dał ten fon tacie i tata jego pewnego razu wyprał w pralce automatycznej spodnie razem z mitsubishi (w kieszeni było). Pełen program z płukaniem i wirowaniem. Po praniu telefon został rozkrecony i w czesciach suszony na grzejniku przez pare dni. Po złozeniu działa po dzis dzien bezawaryjnie- tylko wibracja po kąpieli nieco osłabła. Telefon w czasie prania był wyłaczony- i chyba dlatego przezył tą ekstremalną przygode bez szwanku... :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 4 Maja 2005 Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Ja tam jestem za ME45 bo tylko tym telefonem sobie naprawde zuciłem i wiem ze jest twardy na maxa :twisted: a co do 3310 to jak spadnie to się rozpadnie no i trzeba składać a ME45 jak spadnie to się nie rozpadnie :twisted: i tu plus dla niego :wink: Rozpadnie sie bo ma skadana obudowe i jednym palcem się ją sciąga więc trudno żeby przy takim uderzeniu obudowa sie sama nie sciągła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRochee Napisano 5 Maja 2005 Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 ME45 by jeszcze kostke brukowa rozwalil :twisted: przecież asfalt sie kruszy jak ME45 upada na niego :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 6 Maja 2005 Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 A teraz wiem czemu mamy takie dziurawe drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtuś Napisano 6 Maja 2005 Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 przecież asfalt sie kruszy jak ME45 upada na niego Jak dzisiaj stałem na przystanku to kolesiowi właśnie taki wypadł to aż ziemia zadrżała myślałem ze ktoś kamień upuścił :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 6 Maja 2005 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Jak się może rozpaść jak o ile dobrze pamiętam zeby zdjąć klapke z tyłu trzeba odkręcić taką śrubke?! to jak spada na ziemie śrubka się nie odkręca... więc się nie rozpadnie... Tu chodzilo o Nokie 3310 a nie o ME45 :wink: aż ziemia zadrżała Nie przesadzajmy ME45 wcale nie jest taki ciężki waży 99 g czyli tylko 14 g wiecej od mojej eSki 55, a dla porównania N3310 waży 133g :twisted: Zna ktoś najlżejszy telefon komórkowy :?: Ja z tych co znam to najlżejszy jest Siemens Xelibri 3 55g 8) przecież asfalt sie kruszy jak ME45 upada na niego Very Happy Mr. Green ME45 to NIEROWEROWY TELEFON jeszcze wam ramę połamie jak upadnie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Napisano 8 Maja 2005 Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 ME45 to NIEROWEROWY TELEFON jeszcze wam ramę połamie jak upadnie Dobre :grin: :grin: :grin: Ja mam podobnie jak karolyfer Siemens-a S55, wcześniej miałem A50 (to dopiero maszyna była :grin: :grin: :grin: ) karolyfer na początku napisałeś że S55 nie robi zdjęc na niskim poziomie baterii, otórz moj robi :grin: :grin: :grin: ale co to za zdjęcia Jak już mam zamiar robić zdjęcia to biorę aparat (Canon EOS 3000V) zajmóje pół plecaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 9 Maja 2005 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Patchowałeś go Wojtek :?: Ja na razie z moim nic niekombinowałem (gwarancja do lipca 2006 ) bo licze że go sprzedam niedługo i kupie coś lepszego (też Siemens 8) )ale na razie wszystko pakuje w rower :grin: Cyfry sie jeszcze nie dorobiłem :-? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Napisano 9 Maja 2005 Udostępnij Napisano 9 Maja 2005 Patchowałeś go Wojtek Niooo :grin: :grin: :grin: Ale to było dosyć dawno Jak możesz mieć gwarancję do lipca 2006 jak gwarancja na siemensy jest 12 michowa :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: Ja planóję w listopadzie wymienić na Siemensa S65 lub Motorolę V3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 15 Maja 2005 Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Witam Pewno Wam tak jak mnie bardzo podoba sie Samsung D500 Jak oceniacie szanse na wejscie tego telefonu do sprzedaży telefonów na abonament (za zyla).? Kończy mi sie umowa z ideą i na początku lipca chce podpisac z ERĄ i zasadziłęm sie na ten telefon ale jest on na tyle drogi że chyba nie wejdzie do tego czasu... A Wy jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 15 Maja 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 gdyby babcia miała wąsy byłaby dziadkiem :wink: poczekamy zobaczymy - i weź pod uwage że na początku będzie pewnie o ile już go nie ma w taryfach biznesowych :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 15 Maja 2005 Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 No właśnie w ofercie plusa dla firm chyba już jest więc jest na dobrej drodze... a kiedy dla normalnego ludu wejdzie? jak myślicie? heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 15 Maja 2005 Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 do lipca tego roku na pewno nie pojawi sie w normalnej taryfie i w cenie osiągalnej dla smiertelników - moze w lipcu w przyszłym roku... :mrgreen: ale telefon fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OTL Napisano 15 Maja 2005 Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Mnie tam sie teraz podoba motorolka E398 - super telefonik i chyba jest w ofercie dostepnej dla zwyklych uzytkownikow ale glowy za to nie dam sobie uciac :) POzdrawaim!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 15 Maja 2005 Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 wygląd jak dla mnie taki sobie Cechy i funkcje telefonu: * Wbudowany cyfrowy aparat fotograficzny VGA: VGA 640 x 480 * Wbudowana lampa błyskowa * 4 x zoom cyfrowy * Opcje jakości zdjęć: 160 x 120 pikseli, 320 x 240 pikseli, 640 x 480 pikseli * Odtwarzanie wideoklipów z dźwiękiem: MPEG4/ H.263 * Pobieranie wideo * Rytmiczne wibracje Vibe Synch * MOTOMIXER™ (oprogramowanie do miksowania dzwonków MIDI) * GPRS * Przeglądarka WAP: WAP 2.0 / MIB 2.2 * USB * Bluetooth * Pamięć użytkownika: 5 MB * MMS * EMS 5.0 * Wspomaganie wpisywania tekstu: iTap™ z emulacją T9 * E-mail: POP3, SMTP, IMAP4 * Wiadomości błyskawiczne: wbudowana aplikacja (Wireless Village 1.1) * Spis telefonów: maks. 1000 pozycji * Odtwarzanie MP3 * Głośniki 3D stereo * Wymienna karta pamięci TransFlash™ * 23 dzwonki polifoniczne, 5 dzwonków MP3 i miejsce na dzwonki do pobrania Dane techniczne: Szerokość 46 mm Wysokość 108 mm Grubość 20.5 mm Waga 107 g Rodzaj GSM 900/1800/1900 Wyświetlacz 178x220 pikseli, 65000 kolorów, 8 linii tekstu Czas czuwania (MAX) 230 godz. Czas rozmowy (MAX) 560 minut Wiadomości SMS WYSYŁANIE/ODBIÓR Alarm wibracyjny WBUDOWANY Połączenia oczekujące TAK Transmisja danych TAK Przekierowanie połączeń TAK Zawieszenie rozmowy TAK Bateria Li-Ion 830 mAh Wybieranie głosowe TAK Zegar TAK Budzik TAK Kalendarz TAK Terminarz TAK Notatnik TAK Kalkulator TAK No nieźle nieźle [ Dodano: 2005-05-15, 20:53 ] w erze na abonament 19 zł bede miał w czym wybierac za miesiac [ Dodano: 2005-05-15, 20:53 ] na karte kosztuje w erze 1706.78 [ Dodano: 2005-05-15, 20:55 ] podobno minusem jest słaba bateria, używają odtwarzacza mo3 lub aparatu trzyma 1 dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jelen Napisano 16 Maja 2005 Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 i juz ot, moze po prostu przeniesie jakis mod ten topic do wasze komoreczki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delfik Napisano 18 Maja 2005 Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 ME45 by jeszcze kostke brukowa rozwalil :twisted: przecież asfalt sie kruszy jak ME45 upada na niego :mrgreen: Kiedys w trakcie jazdy na rowerku po betonowych plytach wyciągalem moj ME45....wylecial mi z reki , zatoczyl łuk nade mną i walnął z hukiem w te plyty. Zastanawialem sie czy jest wogóle sens zatrzymywac sie i cokolwiek zbierac :-o . Qrcze...nawet ryski na obudowie nie bylo :twisted: Tę komorke woże ze sobą do dzis (a bedzie juz ze 3 latka) . Wygląda jak nowka , nawet napisy nie poscierane :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxide Napisano 18 Maja 2005 Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 teraz uzytkuje se k700i, jak dla mnie fajny telefonik, chociaz pewnie za kilka miesiecy znowu bedzie do kitu i kupie sobie nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtuś Napisano 18 Maja 2005 Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 K700i jak dla mnie troche za mała pamięć... i dość śmiesznie wyglądają klawisze tego telefonu ale też kiedyś go chciałem :twisted: Jak na razie ja nie mam zamiaru zmieniać telefoniku bo cała kasa idzie na rower :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku Napisano 21 Maja 2005 Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Ja mam SE T230 Dane techniczne Ekran * 101x80 pixel * Kolorowy wyświetlacz LCD, 4096 kolorów Dźwięk * 32‑głosowy dźwięk polifoniczny Sieci * GSM 1800 * GSM 900 a oto link żeby go zobaczyć ttp://www.sonyericsson.com/images/spgc/GPD_10499high_44_0_4000.jpg Dostępne kolory * Stalowo–niebieski * Szary Wymiary * 101 x 43.9 x 19 mm * 3.9 x 1.7 x .7 cale Waga * 79.2 gr Funkcje Obrazy * Wyświetlacz podświetlany * Gotowy do podłączenia aparatu fotograficznego * E‑mail * Wiadomości EMS (Enhanced Messaging) * Wiadomości multimedialne MMS (Multimedia Messaging) * Szablony MMS * Galeria obrazów * Obrazkowa książka telefoniczna * Obraz tapety * Przewidywanie wprowadzanego tekstu * Rejestrator dźwięku * Wyświetlanie motywów * Wyświetlacz wizjera * Długa wiadomość SMS (wiadomość tekstowa) Rozrywka * Materiały dostępne online * Pobieranie gier * Gry standardowe * Kompozytor melodii * Prezentacje podczas włączania i wyłączania Komunikacja * GPRS * Obsługa połączenia za pomocą kabla RS232 * Obsługa połączenia USB Internet * Ustawienia OTA * Protokół WAP 1.2.1 * Szyfrowanie WTLS Sterowanie * Pulpit z 9 ikonami * Przycisk nawigacyjny * Przycisk opcji * Ponowne wybieranie * Boczne przyciski regulacji głośności * Zabezpieczenie karty SIM * Tryb uśpienia * Alarm wibracyjny * Widok stanu Organizer * Kalendarz wydarzeń * Budzik * Wymiana wizytówek * Kalkulator * Lista połączeń * Zegar * Połączenia konferencyjne * Kontakty * Książka telefoniczna * Stoper * Minutnik Wydajność Sieci Czas rozmowy (maksymalny) Czas czuwania (maksymalny) Połączenie wideo (maksymalnie) GSM 900 12.00 godziny 300.00 godziny - GSM 1800 12.00 godziny 300.00 godziny - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 21 Maja 2005 Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 tez go miałem i to był najgorszy telefon jaki posiadałem- na początku mi sie podobał ale potem zaczął sie wieszac, gubic zasięg a i bateria była taka sobie... sprzedałem go bez zalu po 11 miesiącach uzywania i kupiłem cos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Maja 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Wilku tak na przyszłość zamaist przeklejąc opisy podaj poprostu link do stronki z opisem tego telefonu :wink: kto będzie chciał zobaczyć i poczytać o nim dokładniej kliknie i tyle a tak to mamy posta giganta z opisem stoper minutnik itp... a apropo telefonu to jednak 8910i odpada - bo szkoda mi takiej kasy na telefon - i postanowiłem kupić 8855 dużo tańsza równie pikna - prosta i bez bajerów i innych wodotrysków - dzięki temu zostanie na kask i lampeczki cat-eye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku Napisano 21 Maja 2005 Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Dobra Lookas już nie będe tylko nie bij prosze :mrgreen: nie no żartuje pozdro for ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 a ja sobie mam nokie 3510 :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jendzik58 Napisano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 ja mam siemens'a CX65, jestem z niego zadowolony (prawie) , obecnie znajduje sie w serwisie (nie chcial sie wlączyć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.