MarcinGoluch Napisano 10 Października 2008 Napisano 10 Października 2008 Dotychczas bylo tego sporo. Początek to Ericsson T10s, pozniej wyższe i niższe modele różnych firm. Od 2tygodni bawie się pierwszym telefonem systemowym z Symbianem S60v3 a dokładnie Samsung G810. Technicznie nie mam mu nic do zarzucenia, GPS i aparat bajka. Minus to luz na sliderze. Co dziwne to wlasnie slider mial byc mocną strona w stosunku do blizniaczej N95. Nietsey moja sztuka luz posiadala od nowosci i leci do serwisu. Pozdrawiam! Marcin
Wax Napisano 3 Listopada 2008 Napisano 3 Listopada 2008 Od dzisiaj jestem szczęśliwym posiadaczem Nokii E51 taaa ;D
daVe Napisano 3 Listopada 2008 Napisano 3 Listopada 2008 Za ile i gdzie kupiłeś? Bo też na nią poluję...
Wax Napisano 3 Listopada 2008 Napisano 3 Listopada 2008 Nową, z sim-lockiem do Plusa, z gwarancją, pudełkiem i całym tym ekwipunkiem ;P za 580 zł Trafiłbym nową za 480zł, ale nie zdążyłem kliknąć w Allegro. Używki mnie nie interesowały, bo one często są już tak pohacowane, że taki telefon możesz sobie włożyć... * Jak coś chcesz wiedzieć to pisz.
kaamil Napisano 16 Listopada 2008 Napisano 16 Listopada 2008 Lg ku990 - mi telefon przypadł do gustu robi swietne filmy - zdiecia tez dobre ale mało ostre nie to co s-e . Wyświetlacz ogromny dotykowy , jezeli ktos duzo pisze sms-ów to bedzie miał problemy ale jest pare opcji pisania ja wole zadzwonic niz pisać sms dla skner Telefon nie rozpadł sie po upadku z około 1.5m na beton- myslałem ze jezeli ten tel mi upadnie to juz bedzie po nim ale miło sie rozczarowałem . Telefon jest naprawde piekny i moge go z czystym sumieniem polecic!!
Kubusiowa Napisano 17 Listopada 2008 Napisano 17 Listopada 2008 Nokia model: 1600 - nie ma aparatu, kamery i super wyświetlacza. - służy do dzwonienia i wysyłania sms-ów - uwielbiam ją, ponieważ jej bateria wytrzymuje 5 dni - ciągle mi gdzieś komórka wypada, na chodnik, na podłogę, w samochodzie i nie ma uszkodzeń, a lata jak pijany pilot mam drugi telefon z bajerami, a bateria wytrzymuje 2 dni gdy go w ogóle nie ruszam Nie cierpię jego i zdecydowanie wolę nokię
daVe Napisano 17 Listopada 2008 Napisano 17 Listopada 2008 Doszła do mnie Nokia E51 - jest naprawdę faaaajna
Wax Napisano 17 Listopada 2008 Napisano 17 Listopada 2008 To teraz Ty się pochwal ile zapłaciłeś Będziesz hacowal sobie symbiana czy zostajesz przy oryginalnym ? Bo bywają pliki bez podpisu (certyfikatu) i trzeba kombinować z datą.
jurasek Napisano 17 Listopada 2008 Napisano 17 Listopada 2008 a mój telefon wyskoczył cichaczem z kieszeni w biegu i nawet papa nie zrobił totalna strata robicie kopie danych z telefonów ?
Skiba_TG Napisano 17 Listopada 2008 Napisano 17 Listopada 2008 Pewnie ze robie kopie:) aktualizuje ja co miesiac na kompie:)
daVe Napisano 17 Listopada 2008 Napisano 17 Listopada 2008 Dałem 500 zł za 2-miesięczną w stanie bardzo dobrym (można by rzec, że w idealnym). Co do certyfikatów to chyba na razie zostanę na oryginalnym Symbianie a najwyżej będę kombinował z podpisywaniem aplikacji. Skoro już mam gwarancję to nie chciałbym jej tracić ;-) Choć znając mnie to za jakiś czas i tak coś z nią pokombinuję (tak było w przypadku poprzedniego telefonu - Motorolii E398, którą szło "zmienić" w E1 )
c1ach Napisano 18 Listopada 2008 Napisano 18 Listopada 2008 A ja się jeszce nie chwaliłem Se K770i - moim zdaniem niewiele ustępuje k800i ( on ma więcej funkcji, ale tych których zwykle nie używam) a designem bije go na głowę i jest o wiele zgrabniejszy Polecam ten telefon. Ma swoje wady np. słaba jakość wideo wynikła z tego że nagrywa dla rozdzielczości innej niż jest wyświetlacz, po przesłaniu na inny telefon wygląda to zdecydowanie lepiej. A fotki robi miodnie....
Paweł-Sz Napisano 18 Listopada 2008 Napisano 18 Listopada 2008 Hakowanie nie wpływa na gwarancję, zawsze można zrobić format telefonu wpisując kod *#7370# a następnie wpisać hasło 12345 i nie ma śladu po tym co się robiło z telefonem. Oczywiście trzeba pamiętać o tym że wszystko z telefonu zniknie więc warto zrobić wcześniej kopie na kompie i potem przywracamy kontakty i co tam chcemy. Też mam E51, jest zaje..... , oczywiście shakowałem dzięki czemu mogłem wgrać n-gage2 i na niego dużo wypasionych gierek które są dużo lepsze niż te z jawy i kilka fajnych programów.
nikodem Napisano 18 Listopada 2008 Napisano 18 Listopada 2008 ej a jaki telefonik z GPS polecacie dobrze by było jak by był dostępny w plusie jaką kwotą trzeba dysponować aby cieszyć się taką zabawką ?? 1000zł?
Gucio112 Napisano 18 Listopada 2008 Napisano 18 Listopada 2008 Ale Ty chcesz na abonament czy tak jak się na Allegro kupuje?
Wax Napisano 18 Listopada 2008 Napisano 18 Listopada 2008 Ja sobie kupilem E51 za 580zł z sim-lockiem do Plusa do tego moduł GPS Pentagrama i mam GPS'a
Gucio112 Napisano 18 Listopada 2008 Napisano 18 Listopada 2008 Założę, że na Allegro, bo chyba nikt normalny nie dałby za telefon na umowę 1000zł Oklepana już Nokia N95, ewentualnie wersja 8GB albo też SE C902. Jednak o tym jak działa w nim nawigacja, nie mam pojęcia
nikodem Napisano 19 Listopada 2008 Napisano 19 Listopada 2008 znaczy chciałem aby cena w detalu była niższa niż 1000zł a oprócz tego telefon był by dostępny już w najniższej taryfie plusa
Czamczak Napisano 22 Listopada 2008 Napisano 22 Listopada 2008 Sony Ericsson W660i. Fajny, bo po dokupieniu 2 GB pamięci wchodzi mi sporo muzyki, a akurat mi się zepsuła moja stara mp3-ka. Aparat również nienajgorszy, z jakości zdjęć jestem w miarę zadowolony ;]
Mod Team Lookas 46 Napisano 30 Listopada 2008 Mod Team Napisano 30 Listopada 2008 Potrzebny mi nowy telefon i szukam czegoś ciekawego w pełni tego słowa znaczeniu i jest problem... Nie ma nic ciekawego wśród telefonów albo słabo szukam :] Pierwsi brani pod uwagę to http://www.bang-olufsen.com/serenata-mobile , myślałem o htc diamond ale jakiś mi się gruby wydaje i taczkowaty to samo odnośnie Porsche P9521 http://www.porsche-design.com/live/P9521_M...854&flash=0 myślałem nad vertu coś na oko jak to http://www.allegro.pl/item494054505_kwinte..._ascent_ti.html ale też nie jestem do końca przekonany :] Ostatnio bawiłem się też Omnia i SE Xperia X1 fajne są ale takie jakieś jak zwykły banan w sumie... Macie jakieś propozycje ? http://www.serenatamobile.com/
got3n Napisano 30 Listopada 2008 Napisano 30 Listopada 2008 Widze ze ok 2 tyś do wydania. A czego oczekujesz od telefonu? Jak chcesz wytrzymałego kombajnu z dobra bateria i wszystkimi aktualnie bajerami to polece Nokie e71. Nierdzewna stal 5-7dni bateria, rekord pracy przy włączonym GPS 14h,wifi, klawiature qwerty która się świetnie sprawdza podczas pisania no i naprawde żwawo działający symbian Sam sie właśnie przymierzam do zmiany mojej e51 na e71. No ale nie jest to telefon do lansu jak iphone,diamond czy omnia Jak coś z dotykowym to moze HTC TOUCH HD? Bardzo przyjemne i ma qwerty klawiature;)
Ciastkorz Napisano 5 Grudnia 2008 Napisano 5 Grudnia 2008 Użytkuje ktoś nokie n70 ? można parę słów na jej temat prosić ?
kaamil Napisano 5 Grudnia 2008 Napisano 5 Grudnia 2008 N70 miałem ten fonik 1rok tel taki sobie symbian= wolna praca ( nieźle zamula) aparat -2mpx foty sredniej jakości - nie ma trybu makro , sfotografowanego tekstu nie da sie rozczytać. Teraz mam ku990 kreci niesamowicie dobre filmy co do zdiec słabo ostrość (5mpx!!)ale i tak o niebo lepsze od N70 Ale polecam ci s-e k800i albo k850i - same zalety ale ku990 ma duzy dotykowy ekran i to zdecydowało o jego zakupie:)
Mod Team Lookas 46 Napisano 7 Grudnia 2008 Mod Team Napisano 7 Grudnia 2008 http://www.e-halo.pl/index.php?akcja=infor...w_2&iId=165 lol
Schwefel Napisano 7 Grudnia 2008 Napisano 7 Grudnia 2008 Śmiej się śmiej, ale ten fon ma zoom optyczny więc przebija jakością zbliżenia wszystkie markowe komórko-aparaty
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.