Skocz do zawartości

[telefony] Wasze komóreczki

karolyfer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

MateuszA: Mój Sony Ericsson W810i przetrwał już 2 lata. Zawsze biorę go na codzienne treningi. Ma jedynie parę rysek, gdy moja koleżanka upuściła go na beton tydzień po tym jak kupiłem... A tak to na dobrą sprawę, cyferki nawet nie są wytarte na klawiaturze. A używam dość sporo telefonu, dużo piszę, ale też dzwonię. Bateria trzyma mi nadal jak nowa. A parę gleb zaliczyłem do tyłu kładąc się na telefon ;)

Napisano

Ha, a ja przeszedłem na Nokie znów:D

Nokia 5310 czerwona. Całkiem fajny fonik, ale o lepszy aparat by się mogli postarać :)

Napisano

Trafne stwierdzenie samsung robi dobre slidery... bo inne fony juz mu nie wychodza :)

Obecnie n-gage qd ;]] w ok 10 dni to moj 3 fon , podnosze srednią ;))

Napisano

Mój telefon to dwu letni siemens ax72.

Jego wadami są:

-mały wyświetlacz

-za wolny jak dla mnie:p

-mały czas pracy baterii:/

-brak kilku fajnych funkcji

Dlatego będe zmieniał sobie fona i bardo podoba mi się samsung e250 :D Jeżeli macie taki telefon to napiszcie kilka słów o nim, warto go kupować?? Jak wygląda sprawa z długością pracy baterii??

Napisano

Ja mam wypasiony telefon w oranżadzie który dzwoni i wysyła smsy. A na drugiej linii w sieci "wrzuć monetę" simplus równie wypasiony telefon, z tym że ten akurat nie dzwoni bo zepsuł mu się głośnik. Jak wynika z powyższego wywodu niezbyt interesują mnie komóreczki, a obsługujące je sieci wręcz denerwują.

Miło wspominam moją pierwszą komórkę Nokię 2110. Ważyła pół kilo i miała 15 cm antenkę, ale dla pacholęcia którym wówczas byłem to był lanserski gadżet i to pierwszy na podwórku. Tata dziecku smycz elektroniczną założył. A najbardziej kochałem 6310i. Można było odebrać email, a bateria trzymała minimum półtora tygodnia.

Napisano

Nokia 5310 z czerwonymi wstawkami^^

Ładna, płaska, banalna w obsłudze, ale przy gracie 1gb troche sie spowalnia :D

Aparat do najlepszych tez nie nalezy :/

• 3 tygodnie później...
Napisano

Nokia 6280 ;)

Slaba jakość wideo, aparat 2.0 (wychodzą ciekawe zdjęcia), obudowa pęka szybko i w tym samym miejscu, tylna klapka szybko się rysuje. Banalna obsługa(jak to nokie), ogólnie szybki, dobry głośnik, duży wyświetlacz :)

Napisano

Mimo ogromiastego sentymentu do SamsungaC100 i jego wszędziesięmieszcząctwa :P niestety baterie (i tak używam zamiennie dwóch) nie dają rady, a nowej kupować i tak na razie nie będę, zwłaszcza że sam telefonik zaczyna działać coraz bardziej niestabilnie... Cóż, swoje przeżył ;)

Więc zaanektowałem leżącego od dłuższego czasu w szufladzie SonyEricssona K510i - mama dostała go na przedłużeniu umowy ale zostaje przy Nokii, reszta rodziny też ma swoje... więc wymieniłem sobie kartę SIM na nową (więcej pojemności i funkcji) i od wczoraj się z nim zaprzyjaźniam. Na razie całkiem udanie :D

Napisano
Może ktoś ma do sprzedania K810i najlepiej z Ery i najlepiej nowy?

Widzę, że apetyt rośnie, jeszcze miesiąc temu pytałeś o K800i :D.

Też go rozważałem, ale na Allegro był kiepski wybór i przez to dość drogo wypadały w porównaniu z Nokią E51, którą ostatecznie zakupiłem.

Napisano

Oj jak dawno mnie tu nie było:)

Cały czas używam se k750i. Telefonik po 1,5 roku użytkowania spisuje się bardzo dobrze. Przetarła się tylko troszkę obudowa- telefon wypadł z kieszeni podczas jazdy na bike'u przy jakichś 40 km/h

• Mod Team
Napisano
Widzę, że apetyt rośnie, jeszcze miesiąc temu pytałeś o K800i :) .

Też go rozważałem, ale na Allegro był kiepski wybór i przez to dość drogo wypadały w porównaniu z Nokią E51, którą ostatecznie zakupiłem.

Po prostu osoba, która ma dostać go w prezencie jest dosyć wybredna i wymagająca :)

A ja póki co mam poczciwego Siemensa ME75. Z Nokii chyba się skutecznie wyleczyłem i następny raczej będzie SE. Nokia E50 mnie rozczarowała.

Napisano

A nie ma ktoś przypadkiem jakiegoś sprawnego telefonu na zbyciu? Kwota jak najmniejsza oczywiście ;) Wymagania: w miarę dobra bateria, 100% sprawny, niska cena. :P

Napisano

Ja mam na chwile obecna Nokie 6230i na sprzedaz. Gucio112 do telefonu posiadam karte 1gb,ladowarke i sluchawki. Jesli byl bys zainteresowany to pisz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...