Kretschmer Napisano 17 Lutego 2008 Napisano 17 Lutego 2008 Braci rowerowa potrzebuję pomocy;] mianowicie muszę wybrać między dwoma telefonami: 1. Nokia 6300 tak wygląda: http://www.allegro.pl/item309752144_nowa_n...rszawa_bcm.html 2. SE K770i tak wygląda: http://www.allegro.pl/item310523852_nowka_..._blouetoth.html wstępnie chciałem nokię, a teraz to sam nie wiem, pomożecie wybrać?
olek123 Napisano 17 Lutego 2008 Napisano 17 Lutego 2008 Ja wybral bym SE 770i, moim zdaniem lepszy wyglad i aparat.
rObO87 Napisano 17 Lutego 2008 Napisano 17 Lutego 2008 Jakim programem będe mógł obejrzeć na PC filmiki nagrane SE W200i?
Rudd Napisano 17 Lutego 2008 Napisano 17 Lutego 2008 Wystarczy że zainstalujesz to - http://www.programs.pl/program,185.html powinno się odtwarzać w każdym programie
rObO87 Napisano 19 Lutego 2008 Napisano 19 Lutego 2008 W internecie można znaleźć filmiki formatu*.3gp, jak zgram je na telefon to można oglądać. Co sadzicie o filmach tego typu?
Gucio112 Napisano 19 Lutego 2008 Napisano 19 Lutego 2008 Niebardzo rozumiem jakiej oczekujesz odpowiedzi na zadane przez siebie pytanie. Jeśli chodzi o format, w którym oglądać mam film na telefonie, to jak najbardziej 3gp jest ok
HubiiDubii Napisano 19 Lutego 2008 Napisano 19 Lutego 2008 Braci rowerowa potrzebuję pomocy;] mianowicie muszę wybrać między dwoma telefonami: 1. Nokia 6300 tak wygląda: http://www.allegro.pl/item309752144_nowa_n...rszawa_bcm.html 2. SE K770i tak wygląda: http://www.allegro.pl/item310523852_nowka_..._blouetoth.html wstępnie chciałem nokię, a teraz to sam nie wiem, pomożecie wybrać? Bierz Eryka ta Nokia to atrapa telefonu koleżanka z pracy sie na niego skusiła i chetnie by sie go pozbyła sam sie nim też bawiłem i nie polecam tego modelu. Ja osobiscie smigam na Noki E50 z symbianem i bardzo sobie chwale po malych poprawkach systemu przez kumpla chodzi duzo szybciej niz na poczatku do tego tomtom i pare inncy gadżetów i nawigacja do bika jak znalazł :] kosztem piwka i kilku godzin w necie, polecam ten model.
QWEY564 Napisano 19 Lutego 2008 Napisano 19 Lutego 2008 1. Nokia 6300 ta nokia jest strasznie uboga w funkcje co prawda ma mp3 i 2Mp aparat ale mimo wszystko telefon jest tak skandalicznie prosty w obsłudze i bezawaryjny, że aż strach Na pewno spodoba się tym którzy od Telefonu oczekują tylko tego żeby dzwonił, był niezawodny, miał aparat i mp3 ale na tym kończą się jego umiejętności... ja np mam od 3 lat 6680(symbian) z mnóstwem bajerów i tamten telefon wydał mi się zatrważająco pusty(zwłaszcza menu) -ale co kto lubi.
Selvan82 Napisano 19 Lutego 2008 Napisano 19 Lutego 2008 Obecnie użytkuję 2 telefony: prywatny Nokia 6320i - jestem z niej zadowolony, jedyną jej wadą to brak szczelności (zbiera się pełno syfu pod szybką) służbowy Nokia E61i - szeroki klocek, wolny jak ślimak (pełno zbędnych bajerów których i tak w większości się nie używa) smsy i notatki wcale tak wygodnie się na nim nie pisze (za małe klawisze). Ogólnie nie polecałbym tego telefonu.
rObO87 Napisano 19 Lutego 2008 Napisano 19 Lutego 2008 Niebardzo rozumiem jakiej oczekujesz odpowiedzi na zadane przez siebie pytanie. Czy oglądanie filmów ma sens. Chodzi o filmy ponad godzinne.
Gucio112 Napisano 19 Lutego 2008 Napisano 19 Lutego 2008 Jeśli komuś się nudzi, to czemu nie Poza tym sądzę, że to ma sens tylko wtedy, kiedy telefon ma dość dużych rozmiarów wyświetlacz.
piotrek89xc Napisano 19 Lutego 2008 Napisano 19 Lutego 2008 Mam dziwny problem z moją Nokią 6100. Mam w niej baterię Forever, kupioną jakis miesiąc temu. Problem polega na tym, że kiedy ją wyjmę telefon nie chce sie włączyć. Nastepuje to dopiero po wielu próbach. Wczoraj kiedy wyjąłem baterię, aby zmienić karty sim, telefon włączył sie dopiero po 10-15 minutach, po którejś z kolei próbie. Wieczorem tego samego dnia znowu musiałem zmienić karty sim i do tej pory nie chce sie uruchomić. Bateria nie jest rozładowana (została jeszcze jedna kreska lub dwie), ale kiedy podłączyłem telefon do ładowarki, nie zauważyłem żadnej reakcji. Może ktoś wie co może byc przyczyną takiego dziwnego zachowania? Dodam jeszcze, że telefon miał zmienianego softa (data zakupu na karcie gwarancyjnej jest wcześniejsza niż data wgrania softu lub wersji softu), ale nie wiem czy to ma jakies znaczenie.
Gucio112 Napisano 19 Lutego 2008 Napisano 19 Lutego 2008 Możliwe, że styki nie są dobrze ułożone i nie dotykają do tych przewodników. Dopiero jak poruszasz trochę telefonem to się udaje. Podłóż kawałek papierka albo coś takiego i powinno być ok.
rObO87 Napisano 19 Lutego 2008 Napisano 19 Lutego 2008 Ściagnąłem sobie filmik, ale jest jeden problem. Nie można zrobić pauzy Znacie jakiś sposbó na to? Przecież nie będe czekał aż film sam "poleci". Przydałoby się przewijanie. Komórka to SE W200i.
S1HEINA Napisano 1 Marca 2008 Napisano 1 Marca 2008 Idealny na rower Siemens M65 i ME45 miałem oba, niezniszczalne, tzn. wszystko można unicestwić. Ale oba wytrzymałem ponad standard. Do tego 65 ma przystawkę rowerową - trasy, licznik ciekawy gadżet, chociaż użyłem go tylko jeden raz. Teraz jeżdżę z SE K750 ale to już nie to samo co nieśmiertelne siemensy, ale - coś za coś
Leo Napisano 1 Marca 2008 Napisano 1 Marca 2008 A ja mam Nokię 7610, dla mnie w telefonie liczy się duży wyświetlacz i Symbian. Symbian Rulezzz
S1HEINA Napisano 1 Marca 2008 Napisano 1 Marca 2008 Teraz w komóreczkach cuda wianki... a nie wystarczy już bateria trzymająca tydzień, sms, tel. no i powiedzmy strzelić fotkę w nagłym wypadku
maxiu14 Napisano 24 Marca 2008 Napisano 24 Marca 2008 hehe technika juz poszla tak do przodu ze szok.. jeszcze jakis czas temu bateria trzymajaca tydzien i zwykly kolorowy lcd to byl standard a w tej chwili juz Gps i inne tak poza tym mam na sprzedaz N 6288 , jakby ktos chcial zapraszam na aukcje : http://www.allegro.pl/item333897242__3g_pe..._6288_1gb_.html
KuLa2030 Napisano 26 Marca 2008 Napisano 26 Marca 2008 Dziś przyszedł następca k700i I jest im również SE tyle ze k800i Pierwsze wrażenia super teraz , trzeba sie troche pobawić i zobaczyć co i jak
Mod Team Odi Napisano 26 Marca 2008 Mod Team Napisano 26 Marca 2008 ...tak poza tym mam na sprzedaz N 6288 , jakby ktos chcial zapraszam na aukcje : http://www.allegro.pl/item333897242__3g_pe..._6288_1gb_.html W aukcji napisałeś: "Ps. UZYWANY PRZEZ KOBIETE !" A ja widząc taki tekst w opisie od razu wyobrażam sobie jedno (i tu pozwolę sobie wkleić tekst z innego forum): "Taaa, kobiety noszą telefon w totebce, w której jest wszystko- szminki,pudry, klucze, kasztany, nożyczki, pilniczek ,kolczyki i wszystko co można do torebki włożyć. Telefony które widziałem (a które użytkowały moje znajome) były w strasznym stanie. To jakas idiotyczna obiegowa opinia , że telefon od kobiety/ dziewczyny = super stan bo jest wręcz przeciwnie "
QWEY564 Napisano 26 Marca 2008 Napisano 26 Marca 2008 w gorszym stanie są chyba tylko te używane przez bikerów... nie uwierzę że telefon który lata po podsiodłówce, przewożony jest w przepoconej kieszonce, uwalony piachem i błotem(są takie przypadki), dynda na smyczy obijając się czasem o kierę i mostek, narażony na upadki w rozmaitym terenie można sprzedać jako "lekko używany i w dobrym stanie".. Wiem z autopsji że telefon działa tylko do przedłużenia umowy/zmiany numeru -kiedy po 2latach dostajemy za 1PLN kolejnego koma do skatowania... i tak co 2 lata.
Wax Napisano 26 Marca 2008 Napisano 26 Marca 2008 "Taaa, kobiety noszą telefon w totebce, w której jest wszystko- szminki,pudry, klucze, kasztany, nożyczki, pilniczek ,kolczyki i wszystko co można do torebki włożyć. Dodałbym jeszcze piasek z plaży, okruchy od "dietetycznych" batoników () i nie wiadomo co jeszcze. Niby torebka to jest coś podręcznego...ale tam właśnie kobiety składują przeróżne rzeczy im oczywiście "potrzebne". To samo jest z samochodami używanymi przez kobiety. Jazda na pół sprzęgle, "niegroźne" otarcia i zarysowania lakieru....
Nawrotek Napisano 27 Marca 2008 Napisano 27 Marca 2008 heh, ja sprzedałem k700i i mam zamiar sobie kupić jakieś blackberry a aktualnie jadę na moto c651
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.