Skocz do zawartości

[telefony] Wasze komóreczki

karolyfer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie :o To są/były osobiste przeżycia z telefonem. Kłopot sprawiła ochronna tasiemka, której mała częsć przykrywała głośniczek - stąd wniosek że tel jest "cichy" <_<

Napisano

a ja od kilku dni bawie sie w950i. to moj pierwszy telefon z symbianem. co tu duzo pisac. genialny wyswietlacz, olbrzymie mozliwosc symbiana, niezly odtwarzacz (troche cichy), touchscreen, niezla bateria jak na takiego "potwora". minusy to na pewno wielkosc. pierwsze wrazenie - troche szeroki, no ale z takim wyswietlaczem nie ma sie co dziwic. po kilku dniach przestaje to przeszkadzac... prawdopodobnie w przeciagu miesiaca pojawi sie k850i :) jeszcze nie wiem, czy pozbede sie w950i, bo ogolnie telefon mi sie podoba... tylko malo poreczny :D

Napisano

a ja teraz ujezdzam se k700i <_< wszytsko byloby pieknie gdyby nie joystick i niedzialajaca wibra ( ale to raczej z mojej winy - cala noc lezal w na ziemi :wub:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Powracamy moi Państwo do starych dziejów Snake'a i "Standardowego", specyficznego dzwonka Nokii na SMS. Prócz W880i mam aktualnie Nokie 3410. Zacny, szybki telefonik. E398 muszę oddać bratu z powodów nieprzyjemnych.

W tramwaju w stołecznym pozbył się 6230i z kieszeni w kurtce :) ..... Tyle lat nic mu nie zginęło, a nagle Nokia poszła się kochać ..... Telefon w kieszeni w kurtce, tam gdzie zawsze ręce trzyma. Musiał się złapać poręczy na górze, lekki tłok i już bezboleśnie po telefonie. Dobrze, że ma jeszcze jeden telefon. Inaczej pozostawałoby GG. 25 zł na duplikat karty, Policja rozkłada ręce - życie Pozdrawiam !

Napisano

Mam problem ze zdjęciem simlocka z Nokii 6100 za pomocą kodów (np. tych z WorldUnlock Calculator), ciągle wyskakuje komunikat o błędnym kodzie. Czy ktoś się orientuje co może byc tego przyczyną? Do tej pory jak ściągałem simlocki z Nokii wszystko szło świetnie :rolleyes:

Napisano

Mówiąc szczerze nie popisałem się bystrością umysłu. Okazało się, że telefon był bez simlocka ;). Cały czas byłem przekonany, że ma simlocka na plusa a ja mam heyah więc nawet nie wkładałem karty.

• 4 tygodnie później...
Napisano

ja aktualnie stałem się posiadaczem samsunga L760... jak na razie ciężko się przestawić po 3 letnim używaniu 6680

ogólnie ciężko się przestawić na coś innego niż nokia ;)

• Mod Team
Napisano

Ja sprzedałem E50. Za wolne to było i moja cierpliwość się skończyła. Póki co mam poczciwego Siemensa ME75 :)

Napisano

Ja mam swojego Sony Ericcsona K750i i nie pękam ! :) Zadowolony jestem i żaden głośniczek nie trzeszczy (a miał:(). może za rok coś nowego. Wole kase ładować w rower albo w samochód. Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...