Skocz do zawartości

[telefony] Wasze komóreczki

karolyfer

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano
Bartek chodzilo mi ze w zestawie nie posiada karty a nie o to ze nie ma zlacza do kart. Jak dla mnie to wada poniewaz nie chcem kupowac karty jeszcze do tego (64mb z k750i mi wystarcza) a pamiec wewnetrzna k550i jest za mala dla moich potrzeb. A jezeli chodzi o karty to kumpel w k750i ma 2 gb i wszystko ladnie chodzi.

Zabawne, że w K750i wystarcza Ci karta 64MB, a w K550i 70MB wbudowanej pamięci to dla Ciebie za mało.

Napisano

Karta powiedzmy 64mb w takim telefonie.. z takimi mozliwosciami to jest NIC. ! Zgra sie kilka mp3 , zrobi kilka fotek i po pamieci :/ Wiec lepiej zainwestowac w wieksza karte i cieszyc sie wolnym miejscem :)

Napisano

Na moje rzeczy ktore potrzebuje wystarczy mi 60-70 mb czyli tyle co karta w k750i albo pamiec wewnetrzna w k550i ale jeszcze przydalo by sie wolne miejsce na zdjecia czyli 34 mb wewnetrznej pamieci w k750i a przy k550i nie mialbym juz miejsca. A co do karty jak pokupuje nowe czesci do roweru ta moze kupie. A jeszce jedno jak kupie karte m2 (ta mniejsza) to dostane gdzies adapter do tego na wieksza taka jak jest w k750i? Bo jak bede wymienial kiedys telefon najprawdopodobnie na SE to bede mial ta mniejsza karte do nowego tela bo ta co jest w k750i to juz malo modeli ja ma.

Napisano

nie wiem czy to dobre miejsce ale zaryzykuje

Mam na sprzedaz siemensa sl45i

w skalad kompletu wchodzi

kabel

stacja dokujaca

instrukcje

karta pamieci 32mb

sluchawki (jedna gra ciszej)

pudelko

gwarancja(nie wazna), ulotki

telefon w bdb stanie

cena: 100 zl (do negocjacji)

Osoby zainteresowane proszone sa o kontakt na gg 1956164, tam osobom zainteresowanym podam fotki

Napisano

złe miejsce :P

mam problema - nokija 1600 nie chce mi wysyłać smsów. tak ni z gruchy ni z pietruchy. w nocy wysyłałem, rano nie moge.

kase mam,

pakiet sms też,

nr centr. wiadomości sie zgadza

więc wtf? może ktoś poradzić? :)

a przy okazji - sagem 6-2 chyba sie poprawił po pobycie w areszcie pudełkowym, bateria trzyma już cały dzień na full :) a w przypadku tego telefonu to jest osiągnięcie :)

Napisano

jo mom spv m650 :)

wlasciwie to bardziej kombajn-komputer z funkcja telefonu niz telefon

ale naprawde grzechu warta zabawka, polecam każdemu

Napisano

Wiadomo taki system jak zastosowano w SPV bedzie chocby minimalnie zwalnial, tak samo jak np Symbian ;) urok systemu operacyjnego ;)

Napisano

No ale właśnie zastanawiam się, jak te SPV się sprawują. Bo to jest właśnie typow palmfon - całkiem konkretny telefon i palmtop z podobno dobrym systemem. Niech się ktoś wypowie ;) Pozdrawiam !

P.S. Chce ktoś kupić srebrną Motkę L6 bez papierów za 150 zł ;) ? ? ? Bo mam taką na stanie, z ładowarą, bez sim'a, z menu english.

Napisano

system na palmtopach Windows mobile 5 albo 6 :( z tego co pamiętam to w modelach z 400mhz procesorem i lepszym działał już emulator PSX :D ogólnie bardzo fajny sprzęcik :) moje marzenie jak na razie SPV M3100 hehe :) ma wszystko co mi jest potrzebne...

Napisano

lukas_t1: a może jakiś mały teścik... bo jestem bardo ciekawy jak ten telefon działa(bez marketingowego zachwalania pod niebiosy etc)... jakie są jego największe wady??

Napisano

K700i jutro do klienta za 150 zł, a od dzisiaj na 3 miesiące W208. Przedłużałem umowę w Mix Orange 30 i wziąłem telefon za 1 zł. A na 18'stke wezmę jakiś dobry tel a'la K850i. Chyba, że zainwestuję w rower to coś a'la V3x albo K1. Pozdrawiam !

• Mod Team
Napisano

Czytam ten temat, przeglądam w jakie co niektórzy telefony komórkowe pieniądze pakują, to aż mnie zgroza bierze. Pomyśleć, że rowerzysta potrafi wydać taką kasę na telefon, który ma za zadanie dzwonić i wysyłać smsy. Nie warto byłoby zainwestować w rower (ahh ta cykloza <_< ). Ja tam mam Samsunga C300 i jestem zadowolony, bo wszystkie funkcje telefonu spełnia. No może gorzej na silnym mrozie.

Napisano

ja tam moją nokie wziąłem po przedłużeniu umowy w erze <_< no, ale chce zmienić gdyż irytuje mnie troche codzienne ładowanie baterii ... no dobra ;D pomagam jej troche hehe

Napisano

iPhone, hmn ciekawa zabawka, ale jakos sie nie przekonalem i wzialem nokie 6500slide, za free w 02, abonament 35F miesiecznie, jestem calkiem zadowolony

Napisano

Kumpel z WWA niedawno miał na sprzedaż 7 iPhone'ów ( 2 sztuki 8 Gb i 5 sztuk - 4 Gb ). Sprowadził z Berlina. Miałem czas na zabawę. Mi nie przypadł do gustu - drogi bajer dla niewyżytego 17'stolatka ( sam mam 17.5 lat, ale mnie do takich "bajerancików" nie ciągnie ). Może to z tego powodu, że mam bardzoooooo dużą awersję do produktów Apple ( marka gadżeciarska - produkt ma wyglądać i kosztować ). Bo polityka Apple, to rozdać 5 000 takich iPhone'ów wśród gwiazd, które potrafią go jedynie z kieszeni wyjąć i pokazać. I nagłośnić takie wyjście nowego telefonu, a każdy rzuci się na niego, "bo to Apple". Nic z tego - to nie dla mnie. Pozdrawiam !

Napisano

A ja szczerze polecam sony ericssona w580i ;)...Wygląda naprawdę super. Wyświetlacz duży i czytelny, aparacik 2 Mpx (w sumie nie dużo ale to seria W a nie K), w zestawie świetne słuchawki no i bardzo duży plus tego telefonu to jego grubość...zaledwie 14mm w telefonie który jest sliderem.

Nie zauważyłem takich problemów jak ludzie opisują na różnych forach....czyli pękające klawisze no i funkcja TrackId nie została zablokowana w sieci Orange.

Kupiłem go przy przedłużeniu umowy z orange..i tak na przyszłość do wszystkich którzy mają zamiar kupić lub przedłużyć umowę...róbcie to tylko i wyłącznie przez stronę internetową orange. Ceny telefonów w salonach są wyższe nawet o 300 zł niż w necie.

Napisano

Obecny telefon jaki mam to NEC E616V, katowany był jak amor w rowerze którego właścicielem jest dirt-owiec:-))), zaliczył nie mało, min kilkukrotny upadek na beton z 3 metrów, ale najlepsze było jak przez 40 minut był całkowicie zanurzony w soku marchwiowym, więc wyjąłem baterie i kartę, spłukałem ten syf pod kranem czystą wodą, włączyłem telefon i co?.. działa! jedynie 2 klawisze sie wieszały bo mokry w środku.

Suszyłem go potem przez pół dnia i po suszeniu wróciło wszystko do normy. Klocek z tego telefonu trochę, ale za to pancerny,fakt że połowy lakieru już niema, a wszystkie chromowane detale nie są już chromowane no i obudowa popękana, sklejona na super glue. Ważne że ziała nadal:-))), ekran oczywiście cały, użytkuje go 2 lata. Być może dlatego tyle wytrzymał, bo produkowany w Japonii.

http://www.telix.pl fajna strona o telefonach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...