Mod Team Odi Napisano 21 Listopada 2007 Mod Team Napisano 21 Listopada 2007 Bartek chodzilo mi ze w zestawie nie posiada karty a nie o to ze nie ma zlacza do kart. Jak dla mnie to wada poniewaz nie chcem kupowac karty jeszcze do tego (64mb z k750i mi wystarcza) a pamiec wewnetrzna k550i jest za mala dla moich potrzeb. A jezeli chodzi o karty to kumpel w k750i ma 2 gb i wszystko ladnie chodzi. Zabawne, że w K750i wystarcza Ci karta 64MB, a w K550i 70MB wbudowanej pamięci to dla Ciebie za mało.
bartekgib Napisano 21 Listopada 2007 Napisano 21 Listopada 2007 Bo co karta to karta Nawet 4 Gb można władować .... Pozdrawiam !
maxiu14 Napisano 21 Listopada 2007 Napisano 21 Listopada 2007 Karta powiedzmy 64mb w takim telefonie.. z takimi mozliwosciami to jest NIC. ! Zgra sie kilka mp3 , zrobi kilka fotek i po pamieci :/ Wiec lepiej zainwestowac w wieksza karte i cieszyc sie wolnym miejscem
olek123 Napisano 21 Listopada 2007 Napisano 21 Listopada 2007 Na moje rzeczy ktore potrzebuje wystarczy mi 60-70 mb czyli tyle co karta w k750i albo pamiec wewnetrzna w k550i ale jeszcze przydalo by sie wolne miejsce na zdjecia czyli 34 mb wewnetrznej pamieci w k750i a przy k550i nie mialbym juz miejsca. A co do karty jak pokupuje nowe czesci do roweru ta moze kupie. A jeszce jedno jak kupie karte m2 (ta mniejsza) to dostane gdzies adapter do tego na wieksza taka jak jest w k750i? Bo jak bede wymienial kiedys telefon najprawdopodobnie na SE to bede mial ta mniejsza karte do nowego tela bo ta co jest w k750i to juz malo modeli ja ma.
olek123 Napisano 25 Listopada 2007 Napisano 25 Listopada 2007 nie wiem czy to dobre miejsce ale zaryzykuje Mam na sprzedaz siemensa sl45i w skalad kompletu wchodzi kabel stacja dokujaca instrukcje karta pamieci 32mb sluchawki (jedna gra ciszej) pudelko gwarancja(nie wazna), ulotki telefon w bdb stanie cena: 100 zl (do negocjacji) Osoby zainteresowane proszone sa o kontakt na gg 1956164, tam osobom zainteresowanym podam fotki
manio49 Napisano 25 Listopada 2007 Napisano 25 Listopada 2007 złe miejsce mam problema - nokija 1600 nie chce mi wysyłać smsów. tak ni z gruchy ni z pietruchy. w nocy wysyłałem, rano nie moge. kase mam, pakiet sms też, nr centr. wiadomości sie zgadza więc wtf? może ktoś poradzić? a przy okazji - sagem 6-2 chyba sie poprawił po pobycie w areszcie pudełkowym, bateria trzyma już cały dzień na full a w przypadku tego telefonu to jest osiągnięcie
lukas_t1 Napisano 25 Listopada 2007 Napisano 25 Listopada 2007 jo mom spv m650 wlasciwie to bardziej kombajn-komputer z funkcja telefonu niz telefon ale naprawde grzechu warta zabawka, polecam każdemu
bartekgib Napisano 25 Listopada 2007 Napisano 25 Listopada 2007 Zapytam, bo długo szukałem odpowiedzi : Stabilny i szybki jest system w SPV ? Szybko np. wysyła sms'y ? Pozdrawiam !
andrzejek Napisano 26 Listopada 2007 Napisano 26 Listopada 2007 ja słyszałem ze SPV troche uposledza prace całego układu
maxiu14 Napisano 27 Listopada 2007 Napisano 27 Listopada 2007 Wiadomo taki system jak zastosowano w SPV bedzie chocby minimalnie zwalnial, tak samo jak np Symbian urok systemu operacyjnego
bartekgib Napisano 27 Listopada 2007 Napisano 27 Listopada 2007 No ale właśnie zastanawiam się, jak te SPV się sprawują. Bo to jest właśnie typow palmfon - całkiem konkretny telefon i palmtop z podobno dobrym systemem. Niech się ktoś wypowie Pozdrawiam ! P.S. Chce ktoś kupić srebrną Motkę L6 bez papierów za 150 zł ? ? ? Bo mam taką na stanie, z ładowarą, bez sim'a, z menu english.
andrzejek Napisano 27 Listopada 2007 Napisano 27 Listopada 2007 Hehehehe ludzie to byl zart nawiazujacy do systemu SPV w widelcach manitou :banana: tak naprawdę nigdy nie mialem doczynienia z SPV jako systemem na palmofony
Viviusek Napisano 27 Listopada 2007 Napisano 27 Listopada 2007 system na palmtopach Windows mobile 5 albo 6 z tego co pamiętam to w modelach z 400mhz procesorem i lepszym działał już emulator PSX ogólnie bardzo fajny sprzęcik moje marzenie jak na razie SPV M3100 hehe ma wszystko co mi jest potrzebne...
QWEY564 Napisano 28 Listopada 2007 Napisano 28 Listopada 2007 lukas_t1: a może jakiś mały teścik... bo jestem bardo ciekawy jak ten telefon działa(bez marketingowego zachwalania pod niebiosy etc)... jakie są jego największe wady??
bartekgib Napisano 29 Listopada 2007 Napisano 29 Listopada 2007 K700i jutro do klienta za 150 zł, a od dzisiaj na 3 miesiące W208. Przedłużałem umowę w Mix Orange 30 i wziąłem telefon za 1 zł. A na 18'stke wezmę jakiś dobry tel a'la K850i. Chyba, że zainwestuję w rower to coś a'la V3x albo K1. Pozdrawiam !
Mod Team Pixon Napisano 29 Listopada 2007 Mod Team Napisano 29 Listopada 2007 Czytam ten temat, przeglądam w jakie co niektórzy telefony komórkowe pieniądze pakują, to aż mnie zgroza bierze. Pomyśleć, że rowerzysta potrafi wydać taką kasę na telefon, który ma za zadanie dzwonić i wysyłać smsy. Nie warto byłoby zainwestować w rower (ahh ta cykloza ). Ja tam mam Samsunga C300 i jestem zadowolony, bo wszystkie funkcje telefonu spełnia. No może gorzej na silnym mrozie.
Schwefel Napisano 29 Listopada 2007 Napisano 29 Listopada 2007 Patrz średnią wieku najbardziej udzielających się w tym temacie i wszystko będzie jasne. Jak dorosną to się im odechce mieć najdroższą komórkę w klasie.
Viviusek Napisano 29 Listopada 2007 Napisano 29 Listopada 2007 ja tam moją nokie wziąłem po przedłużeniu umowy w erze no, ale chce zmienić gdyż irytuje mnie troche codzienne ładowanie baterii ... no dobra ;D pomagam jej troche hehe
axolotl Napisano 2 Grudnia 2007 Napisano 2 Grudnia 2007 A o iphone nie slyszeliscie? To dopiero bajer, jedyna wada to wbudowana bateria:( Ale co apple to apple, nie ma bata na ta firme:)
snowman Napisano 2 Grudnia 2007 Napisano 2 Grudnia 2007 mnie w telefonie zalezy na pisaniu sms-ów , dzwonieniu i mp3-kach
goly33 Napisano 3 Grudnia 2007 Napisano 3 Grudnia 2007 iPhone, hmn ciekawa zabawka, ale jakos sie nie przekonalem i wzialem nokie 6500slide, za free w 02, abonament 35F miesiecznie, jestem calkiem zadowolony
bartekgib Napisano 3 Grudnia 2007 Napisano 3 Grudnia 2007 Kumpel z WWA niedawno miał na sprzedaż 7 iPhone'ów ( 2 sztuki 8 Gb i 5 sztuk - 4 Gb ). Sprowadził z Berlina. Miałem czas na zabawę. Mi nie przypadł do gustu - drogi bajer dla niewyżytego 17'stolatka ( sam mam 17.5 lat, ale mnie do takich "bajerancików" nie ciągnie ). Może to z tego powodu, że mam bardzoooooo dużą awersję do produktów Apple ( marka gadżeciarska - produkt ma wyglądać i kosztować ). Bo polityka Apple, to rozdać 5 000 takich iPhone'ów wśród gwiazd, które potrafią go jedynie z kieszeni wyjąć i pokazać. I nagłośnić takie wyjście nowego telefonu, a każdy rzuci się na niego, "bo to Apple". Nic z tego - to nie dla mnie. Pozdrawiam !
GZA20 Napisano 7 Grudnia 2007 Napisano 7 Grudnia 2007 A ja szczerze polecam sony ericssona w580i ...Wygląda naprawdę super. Wyświetlacz duży i czytelny, aparacik 2 Mpx (w sumie nie dużo ale to seria W a nie K), w zestawie świetne słuchawki no i bardzo duży plus tego telefonu to jego grubość...zaledwie 14mm w telefonie który jest sliderem. Nie zauważyłem takich problemów jak ludzie opisują na różnych forach....czyli pękające klawisze no i funkcja TrackId nie została zablokowana w sieci Orange. Kupiłem go przy przedłużeniu umowy z orange..i tak na przyszłość do wszystkich którzy mają zamiar kupić lub przedłużyć umowę...róbcie to tylko i wyłącznie przez stronę internetową orange. Ceny telefonów w salonach są wyższe nawet o 300 zł niż w necie.
funkad Napisano 11 Grudnia 2007 Napisano 11 Grudnia 2007 Obecny telefon jaki mam to NEC E616V, katowany był jak amor w rowerze którego właścicielem jest dirt-owiec:-))), zaliczył nie mało, min kilkukrotny upadek na beton z 3 metrów, ale najlepsze było jak przez 40 minut był całkowicie zanurzony w soku marchwiowym, więc wyjąłem baterie i kartę, spłukałem ten syf pod kranem czystą wodą, włączyłem telefon i co?.. działa! jedynie 2 klawisze sie wieszały bo mokry w środku. Suszyłem go potem przez pół dnia i po suszeniu wróciło wszystko do normy. Klocek z tego telefonu trochę, ale za to pancerny,fakt że połowy lakieru już niema, a wszystkie chromowane detale nie są już chromowane no i obudowa popękana, sklejona na super glue. Ważne że ziała nadal:-))), ekran oczywiście cały, użytkuje go 2 lata. Być może dlatego tyle wytrzymał, bo produkowany w Japonii. http://www.telix.pl fajna strona o telefonach.
bartekgib Napisano 11 Grudnia 2007 Napisano 11 Grudnia 2007 Od wczoraj : Motorola L6 gości w mojej kieszeni. Ale telefon i tak idzie na sprzedaż. 140 zł. Ktoś chce - niech pisze. Pozdrawiam !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.