maxiu14 Napisano 26 Października 2007 Napisano 26 Października 2007 dokladnie ! Do do mojej zabaweczki spisuje sie bardzo dobrze ; P muzyka gra czysto i glosno ! ale uwaga.. trzeba niezle sie pobawic z korektorem dzwiekowym zeby dojsc do optymalnych ustawien.Polecam kazdemu N73 Me ;]
bartekgib Napisano 26 Października 2007 Napisano 26 Października 2007 Maxiu - znam to dobrze. Ale mi się dźwięk tego telefonu na głośniku nie podoba. To nie jest to. Daleko mu do czystości ...... I ja wiem co mówię, bo miałem ten tel + mam go co tydzień kiedy brat przyjeżdza. Pozdrawiam !
Viviusek Napisano 26 Października 2007 Napisano 26 Października 2007 N73 i N73 ME to jest prawie to samo zmienione jest oprogramowanie... można to samemu zrobić zmieniając product code ;P aktualnie myśle nad wymianą mojej N70@ME na SPV M3100 bo chce spróbować coś nowego
maxiu14 Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 bartekgib to ustaw jak bedziesz mial mozliwosc korektor na : 1 kreska- 0,5 2 kreska- max 3 kreska- 7,5 4 kreska- 4,5 5 kreska- 1 U mnie gra w miare glosno i czysto aaaa zapomnialbym .. OPCJE>USTAWIENIA AUDIO>ROZSZERZENIE STEREO-NIE>GŁOŚNOŚĆ-TAK i przetestuj
bartekgib Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 Ok. Dzięki wielkie. W środę będe miał możliwość - brat wpada do domu na kilka dni. Zobaczę, co z tego wyjdzie. A jeżeli ktoś ma jakiś telefon z serii W** to ja mam najlepsze ustawienie razem z HPM-70. Pozdrawiam !
lucek Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 no ja bede miał GPS dużo ludzi ma dość fajne komórki, pełen wypas, ale za to muszą je ładować co 2 dni, a jak im spadnie na ziemie, to sie rozpada na 10 części. poza tym telefonu używam głównie dzwonienia/ pisania SMS'ów. jak chce robić zdjęcia, to biore aparat, a nie podniecam sie tym, że mam w komórce aparat o oszałamiającej rozdzielczości 1,3 mln. pikseli. nowoczesne komórki mają tyle funkcji, że normalnie sie korzysta może z 1/3, a żrą baterie.
Batman Napisano 28 Października 2007 Napisano 28 Października 2007 Dziś zmieniłem sobie softa z SE K 750i na W 800i. Pierwszy raz się za takie coś zabrałem i wyszło. Prosta sprawa. Teraz wgram jeszcze taką opcję, że sms i nieodebrane połączenia będą sygnalizowane przez błyskanie lampy i wibracje co jakiś czas Naprawdę! Zmieniajcie softy! Upiększajcie telefony. Miła zabawa (p.s. - tym czynem straciłem gwarancję. Ale co tam )
Nasti Napisano 29 Października 2007 Napisano 29 Października 2007 Batman. Jak to jest z wgrywanie soft'a. Wziąłeś go ze stronki sonyericssona czy znalazłeś gdzieś w sieci. Czy potrzebny jest do tego jakiś specjalny kabel czy wystarczy ten który w zestawie dają?
Viviusek Napisano 29 Października 2007 Napisano 29 Października 2007 z tego co pamiętam jak miałem SE t230 to wystarczał zwykły kabel COM a oprogramowania na pewno ze strony SE nie ściągniesz było forum SE-Club albo jakoś tak tam było więcej na ten temat:P Pamiętajcie: Ingerując w oprogramowanie producenta tracicie gwarancje! chyba, że macie nokie BB5 ;D albo WM
piotrek89xc Napisano 30 Października 2007 Napisano 30 Października 2007 Viviusek może chodzi Ci o: http://www.forum.club-se.pl/ Często jak miałem problem z SE to tam zglądałem, m.in. poprawiłem pracę joysticka w k700i
Viviusek Napisano 30 Października 2007 Napisano 30 Października 2007 dokładnie o to forum mi chodziło Jak na razie jestem ciągle w posiadaniu N70@ME i jestem z niej zadowolony. Nie ma to jak dobre gierki z NGage
bartek_0505 Napisano 30 Października 2007 Napisano 30 Października 2007 Witam, Ja zostałem szczęśliwym posiadaczem SE K550i Wziąłem na abo w Erze. Super telefonik! Polecam wszystkim. Pozdrawiam.
Gregor Napisano 30 Października 2007 Napisano 30 Października 2007 Ja od niedawna mam Samsunga L 760 i powiem, ze z tego co zauwazylem wyswietlacz ma elegancki, nie chce sie chwalic czy cos, ale jak porownywalem - lepiej wyswietla kolory niz k550. Moze to tylko moje odczucie, nie wiem. Mam go z playa abonament - dalem 40 zl i 50 aktywacja wiec chyba warto
Batman Napisano 31 Października 2007 Napisano 31 Października 2007 Batman. Jak to jest z wgrywanie soft'a. Wziąłeś go ze stronki sonyericssona czy znalazłeś gdzieś w sieci. Czy potrzebny jest do tego jakiś specjalny kabel czy wystarczy ten który w zestawie dają? Jeśli chcesz więcej do napisz do mnie pw albo gg 6276319. Kabelek ten co z zestawu. Mam świetny poradnik jak zmienić soft. Jest powiedziane wszystko krok po kroku i jak jakaś operacja się powtarza, to też jest ponownie opisana (czyli instrukcja prawie dla matołków ) czyli poradnik w sam raz dla początkujących (min ja)
esc0bar Napisano 2 Listopada 2007 Napisano 2 Listopada 2007 Mam nowiutka Nokie E50 do sprzedania. Dzisiaj dostalem ja kurierem w ramach wymiany aparatow sieci PLUS. Jednak chce zostac przy swoim starym telefonie a ten daje na sprzedaz. Jak ktos zainteresowany to niech wali na priva. ;>
Batman Napisano 2 Listopada 2007 Napisano 2 Listopada 2007 Ja chciałbym stać się wkrótce właścicielem SE w 850i ale na razie kasę ładuję w wyposażenie roweru Gregor? Czyżbyś tak jak ja był fanem ASG?
01LukasZ Napisano 2 Listopada 2007 Napisano 2 Listopada 2007 nie wiem czy juz wspominalem ale mam w850 ze sluchaweczkami HBH-DS970 najbardziej w se podoba mi sie latwosc ingerencji w soft... mozna bezproblemowo dodawac rozne bajery i przy tym ulatwiac sobie zycie p.s: Batman byc moze bede mial (za jakis miesiac) do sprzedania mojego w850 w bardzo dobrym stanie wiec jezeli interesuje Cie uzywka to wiesz...
Lukas_Mako Napisano 2 Listopada 2007 Napisano 2 Listopada 2007 miałem samsunga ale go zgubiłem na biku teraz mam k550i jest gites dobra sprawa polecam w zestawie jakieś płyty do kompa z programami, słuchawki, kabel do kompa, ładowarka za nówkę dałem 200zl w abonamencie 55
66jedrek Napisano 2 Listopada 2007 Napisano 2 Listopada 2007 Siemka! Mam Nokie 6131, którą używam na codzień, ale na rowerek posiadam Nokie 3510i. Moim zdaniem jest to najlepszy tel do tego celu. Po tylu glebach ile on zaliczył każdy inny telefon już dawno by zdechł, a ten dalej chodzi. Jedynym uszkodzeniem jakie miał to oderwanie się przycisku włącznika, ale jako że uczę się na elektronika, więc bez większych problemów dorwałem nowy przycisk i przylutowałem go .
nikodem Napisano 3 Listopada 2007 Napisano 3 Listopada 2007 hmmm mówicie nowy soft? a jaki polecicie do K750? z w800i? chociaż.. czy ja chcę tracić gwarę? ;/ tel ma w końcu tylko 1,5 miecha
maxiu14 Napisano 3 Listopada 2007 Napisano 3 Listopada 2007 Jesli masz tel dopiero 1,5 miesiaca to nie oplaca sie wgrywac nic.. i tracic gwarancji Takie jest moje zdanie.
Batman Napisano 3 Listopada 2007 Napisano 3 Listopada 2007 hmmm mówicie nowy soft?a jaki polecicie do K750? z w800i? chociaż.. czy ja chcę tracić gwarę? ;/ tel ma w końcu tylko 1,5 miecha Ja kupiłem na początku września a już zmieniłem. Polecam soft R1BC002, jest jeszcze nowszy ale do tego o którym piszę znalazłem więcej dodatków. Ja się nie przejmuję gwarancją - padnie oprogramowanie to se wgram na nowo A jak padnie sprzętowo... No to mój problem Ale to dobre telefony, nic się z nimi nie dzieje jak się o nie dba...
bartekgib Napisano 3 Listopada 2007 Napisano 3 Listopada 2007 Musisz pamiętać jedno : telefon to nie tylko sam aparat komórkowy ..... Słuchawki, kabel, karta pamięci, bateria. Czasem zdarza się tak, że słuchawki się popsują, a żądają całego kompletu do servisu. Ja bym uważał po tak krótkim czasie ..... Pozdrawiam !
Viviusek Napisano 11 Listopada 2007 Napisano 11 Listopada 2007 Hmmm wiem że nie ten dział, ale zaryzykuje: Sprzedam Nokie N70-1: Telefon Nokia N70 srebrna bez simlocka Polskie menu, najnowsze oprogramowanie przejściówka na normalne słuchawki kabel USB nokii CA-53 płyta z oprogramowaniem karta pamięci kingston DV 1gb + przejściówka karta pamięci 64 mb + przejsciówka pudełko + wytłoczka instrukcja szybki start książeczka " dodatkowe aplikacje" instrukcja obsługi ulotka nokii karta gwarancyjna 24 miesiące od Nokii [telefon zakupiony 21.06.2007] dodatkowa płyta z grami i bajerami Telefon jest bardzo zadbany, nie miałem z nim żadnych problemów, stan oceniam na idealny z minusem, nie posiada luzów na klapce od aparatu. Wyprodukowany w Finlandii co świadczy o lepszej jakości wykonania. Bateria przy normalnym użytkowaniu trzyma 2-3 dni, a gdy już sie nim bawimy to 1 dzień. Cena jaka mnie interesuje to 720zł możliwość zamiany na inny telefon. Wszelkie inne informacje proszę pisać na GG:2993685 Xfire:viviusek bądź na poczte: viviusek@op.pl
maxiu14 Napisano 12 Listopada 2007 Napisano 12 Listopada 2007 Hmm troszke nie zaduzo za ta N70 ? Moj kumpel sprzedal czarna n70 z 1gb i reszta taka jak ty masz + przejsciowka nokii crystal itd.. za 640 ; O Ale w kazdym badz razie zycze powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.