bartekgib Napisano 22 Czerwca 2007 Napisano 22 Czerwca 2007 Ohhh ..... Jak ja dobrze wspominam K700i. Jak dla mnie ( powtarzam - jak dla mnie ) jeden z najlepszych i najwygodniejszych telefonów świata. Miałem go 4 miechy i dbałem o niego jak o niemowle - nienoszony w żadnych pokrowcach, zawsze wkładany idealnie do czystej kieszeni, kładziony najlepiej na obrusy a nie na goły stół ...... Ale cóż - chciałem kupić sobie jakiś lepszy odtwarzacz, a że miałem na stanie 3100 to K700i poszła na sell za 350 zł Powiem szczerze - gdybym miał ten telefon dłużej - na pewno nie zrezygnowałbym szybko z niego. Ogółem jak dla mnie ( ponownie powtórze - jak dla mnie ) SE to najlepsze telefony świata. Pozdrawiam !
manio49 Napisano 22 Czerwca 2007 Napisano 22 Czerwca 2007 bo nokii dobrej nie miałeś apropos: rozglądam sie powoli za nowym telefonikiem. chce coś co później dźwignęłoby gps'a. n70, e50 czy 6288? rozmiar nieważny.
KuLa2030 Napisano 22 Czerwca 2007 Napisano 22 Czerwca 2007 moim zdaniem w większości przypadków wystarczy dokładnie go przeczyścić i usunąć brud. Dokładnie , lecz do tego dnia w którym go nie przeczyściłem to była masakra !! Pisanie Sms-a... koszmar Jednak tak jak mówisz przysiadłem zdjąłem obudowe i wszystko dokładnie przeczysciłem... A teraz żałuje ze go gryzłem (wystarczyło sie chwile pobawić)
peter Napisano 22 Czerwca 2007 Napisano 22 Czerwca 2007 a ja mam stary poczciwy telefon Nokia 6610. W przyszłości planuję zakup jakiegoś bardziej gadżeciarskiego telefonu, coś ze stajni nokii ale powiem że nie zwykle podoba mi sie Siemens M65 jest to dosyć stary telefon ale ma to coś w sobie
Mod Team Odi Napisano 22 Czerwca 2007 Mod Team Napisano 22 Czerwca 2007 Ale tydzień temu dostałem służbówkę E50 - to jest dopiero czad!!! Po lekkim upgradzie w 1GB kartę Kingstona oraz moduł GPS stał się niesamowitym kombajnem. Na szybko z zalet:- Symbian S60v3 - 70MB z hakiem wbudowanej pamięci - obsługa kart do 2GB - elastyczność - można wgrywać co tylko się zechce. - przeglądarka internetowa obsługująca szyfrowane połączenia I tak po tygodniu zabawy telefon służy mi jako nawigacja samochodowa (wrzuciłem TomToma 6); przeglądarka firmowej poczty, czasem internet (głównie dostęp do banku jak nie mam kompa pod ręką)i co dzisiaj przetestowałem: kalendarz treningów!!! Poniżej właśnie zapis z dzisiejszej przejażdżki :wink: Główna wada to bateria :/ Przy częstej zabawie z gadżetami typu navi czy aparat wytrzymuje tylko 2-3 dni. Dodatkowo rozruch telefonu trwa jakieś 45 sekund (gorzej jak Windows ). No i czasem wkurza też dżojstik - jest dosyć mały i przy spoconych dłoniach ciężko nim manewrować. Ale generalnie jestem z tego telefonu bardzo zadowolony i z czystym sumieniem polecam :smile: Przeczytawszy Twoją wypowiedź dorwałem ten telefon w łapy co by się kilka minut pobawić I mogę potwierdzić to co napisałeś. Świetny jest. Bardzo rozbudowane, ale przejrzyste i łatwe w obsłudze menu, sporo drobnych ale przydatnych funkcji. Ogólnie bardzo pozytywne wrażenie. Włączał się rzeczywiście bardzo długo, ale przecież często tego nie robimy. Dżojstik z twardego plastiku przyprawił mnie jedynie o ból palucha
pavlitto Napisano 23 Czerwca 2007 Napisano 23 Czerwca 2007 Sagem myX5-2 we wrześniu będzie 2 lata Przeszła mi ochota na telefony naładowane różnymi wodotryskami Nie dla bikerów. Obecnie poluję na telefon taki jak Nokia 5140i
piotrek89xc Napisano 23 Czerwca 2007 Napisano 23 Czerwca 2007 Obecnie poluję na telefon taki jak Nokia 5140i Powiem Ci, że telefonik ma ciekawe funkcje np. poziomicę czy miernik natężenia głosu, ale jesli chodzi o zabawę aparatem to nic specjalnego. No ale na rower w sam raz. Nie bałbym sie o to czy sie rozleci, gdy wypadnie mi z kieszeni (często mi się to zdarza), ale generalne wszystkie nokie, które miałem do tej pory wyszły bez najmniejszych obrażeń z tego typu sytuacji.
Mr0wa_1991 Napisano 23 Czerwca 2007 Napisano 23 Czerwca 2007 Hahah... Od wczoraj mam N-gage Super telefonik A moja droga przez telefony wyglądała tak: Simens A50 Simens A57 Simens CXT70 Nokia 3310 Simens S55 Nokia N-gage
manio49 Napisano 23 Czerwca 2007 Napisano 23 Czerwca 2007 chyba mnie nakręciliście panowie na tą e50. jak to działa tak na co dzień? nie zamula? wkurza mnie orange menu strasznie ale nie zmienie sieci bo mi najbardziej pasuje... dzisiaj impreza osiemnastkowa rodzinna była to mam czym rządzić co lepiej? n70 czy e50, albo coś z samsunga. z400, mooooże d900. poradźcie coś.
bartekgib Napisano 24 Czerwca 2007 Napisano 24 Czerwca 2007 Samsunga możesz sobie odpuścić ..... Miałem kiedyś na jakiś czas E250, C300 i D800 i ja nikomu już nigdy żadnego Samsung'a nie polece. Czy to telefon ze zwykłym softem, czy też z jakimś systemem. Możesz spokojnie wziąć tą Nokie E50 - najlepiej czarną A pozatym ja wiem, że do tego telefonu można dostać dużo akcesoriów, no i ludzie sobie ją ogółem chwalą, jako nieprzeładowany, sprawny telefon. Pozdrawiam !
Szkrabek Napisano 24 Czerwca 2007 Napisano 24 Czerwca 2007 Witam Jestem maniakiem NOKIA bo wedlug mnie sa to najlepsze telefony (choc zdarzaja sie jakies zakalce ) Mialem 3510i, 3650 i 6020 i co 8 miesiecy zmieniam na inna nokie
stasiek Napisano 24 Czerwca 2007 Napisano 24 Czerwca 2007 Janisław, a jak jest z zasięgiem GPS? Nie ma z tym problemu, jak odbiornik jest w plecaku? I jakie jest zasilanie tej przystawki?
piotrek89xc Napisano 24 Czerwca 2007 Napisano 24 Czerwca 2007 manio49 bawiłem sie ostatnio Samsungiem D900 i powiem ci, że bardzo mi sie spodobał. Aparat 3.0 mpx robi wrażenie, ale jak na razie to najlepsze opinie słyszałem o Nokii E50
MirRob Napisano 26 Czerwca 2007 Napisano 26 Czerwca 2007 Mam 1,5 roczną Motorolę V360. Jak do tej pory spisuje się super. Raz wypadła mi na asfalt, przy zjeździe z górki, przy prędkości ok. 45km/h i ... tylko 2 małe ryski. Szczęście chyba?
manio49 Napisano 28 Czerwca 2007 Napisano 28 Czerwca 2007 o feee. motorola te bardzo przejrzyste menu do mnie jakoś nie przemawia. albo nokia albo samsung. barteggib - pierwsza zła opinia. ile miałeś e250? d900 to póki co za wysoki pułap cenowy. ale telefon prezentuje się wyśmienicie. zszedłem z wymaganiami [i ceną - max 500 zł] może zaryzykuje z400.
bartekgib Napisano 28 Czerwca 2007 Napisano 28 Czerwca 2007 Trzeba było W850i kupić ...... Najładniejszy telefon z serii Walkman - oczywiście wg. mnie Pozdrawiam ! P.S. Gdyby nie rower - to za chwilę bym dorwał ten telefon.
siwyex Napisano 29 Czerwca 2007 Napisano 29 Czerwca 2007 A ja nie chciałem wydać aż tak dużo kaski na fona bo jeszcze jeźdzę na rowerku i motocyklu (paliwo), dobrze że na całe wakacje mam załatwioną robote
radar Napisano 29 Czerwca 2007 Napisano 29 Czerwca 2007 a ja ostatnio nabyłem drogą kupna Benq-Siemens EF81. Fajny telefonik. Duzo funkcji. micro SD. aparat 2Mp. Telefony tej marki chodzą teraz w świetnych cenach. Jeden problem - nie ma gwarancji. Firmy już nie ma. Mój telefonik "normalnie" kosztowałby ok 1000 - 1200 zł teraz są po 350 zł. Nówki w kartonie ze wszystkim. Jeśli szukacie czegoś "na czasie" i taniego to polecam za rozejrzeniem się po np. allegro za Benq-Siemens - ami. Pozdrowerek radar
manio49 Napisano 29 Czerwca 2007 Napisano 29 Czerwca 2007 bo siemensy mają to do siebie że niestety się tną i pierniczą. i mało kto to kupuje też z tego względu.
MarcinGoluch Napisano 29 Czerwca 2007 Napisano 29 Czerwca 2007 Kurcze Panowie wlasnie sprzedaje Samsunga E900 i faktycznie jest to lipa. Bylem przekonany ze kupie W810i ale mnie troche nakrecilo na ta nokie E50. No i jest Z WASZEJ WINY problem! ! !
Paszul Napisano 29 Czerwca 2007 Napisano 29 Czerwca 2007 co do komórek z serii E to się pochwalę, że od kilku dni jestem posiadaczem E65. po kilku dniach uzytkowania moge powiedziec ze swietny telefonik, choc karta pamieci dopiero w drodze a modulu gps nie posiadam. choc chyba sobie sprawie
marcin_ostrów Napisano 29 Czerwca 2007 Napisano 29 Czerwca 2007 E50 black Od dwóch tygodni. Całkiem fajny fon ,"przesiadłem " się z 6310i . M
stasiek Napisano 29 Czerwca 2007 Napisano 29 Czerwca 2007 I to chyba jest jedyny, słuszny następca...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.