Skocz do zawartości

[telefony] Wasze komóreczki

karolyfer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja nie mam:), jak ktos chce ze mną pogadać musi zapracować :) (znaczy do mnie się wybrać, albo zrobic cos bym ja się ruszy ł do niego).

Napisano

A ja mialem Simensa CXT 70 ale potrzebowalem kase na upgrade roweru i musialem go sprzedac :sad: Teraz mam "pancerna" nokie 3310 :D jest nie do zdarcia. Jak mi z kieszeni podczas jazdy Rowerem wypadla na asfalt to tylko klapka odpadla. Po wsadzeniu jej na miejsce dzialala dalej :) Potem kupuje nokie N-GAGE (nie QD bo to kupa jest...)

Napisano

chwalipiety:>?

Po co zakladacie takei topiki?

I tak Nokia rzadzi ;)

No nie wiem ..... Nokia zaczyna być nudna w tym, co robi. Czemu każdy tel musi mieć prawie ten sam soft .... ? Teraz wychodzi N95 - i co to znowu nowego. Może ma GPS, ale nic więcej. Pzodrawiam !

Napisano

"Może ma GPS, ale nic więcej." <<<LOL>>>

A mi się spodobała E50, jest tania i ładna. Tak myślę, że pasuje mi na następny telefon. Teraz mam 6230i i jak przestałem z nim kąbinować to jest super. :)

Napisano

zgodzę się ! 6310i rządzi :D

a ja sie zamieniłem z ojcem i mam Sagema 6-2 teraz :) Zależało mi na lepszym ekranie poprostu :) 262tyś kolorów i spoooory

Napisano

Może chce ktoś kupić Motkę C550 z oszlifowaną obudową do białości w stylu iPod :) ???? Poważnie ..... Papier ścierny, woda i zdrapałem wszystko ..... Wygląda jak gruby iPod. Ale prezentuje się lepiej od orginału ..... Pozdrawiam !

Napisano

Może chce ktoś kupić Motkę C550 z oszlifowaną obudową do białości w stylu iPod :) ???? Poważnie ..... Papier ścierny, woda i zdrapałem wszystko ..... Wygląda jak gruby iPod. Ale prezentuje się lepiej od orginału ..... Pozdrawiam !

Może Bratek zapodasz jakieś foto :) Chętnie zobaczę twój telefon, ale nie mam zamiaru kupić :)

Napisano

jeszcze ja sie pochwale

od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem SE K700i

kupiony na allegro (mija pierwsza aukcja)

jak na razie spisuje sie dobrze

wcześniej miałem nokie 5110 3410 se t300

Napisano

OkiK "siwyex" - jeszcze dzisiaj postaram się zapodać fotę ..... Mam klienta na niego - 40 zł to wg. mnie dobra oferta. Także niedługo rozstanę się z moją byłą miłością, któ ateraz leży w szafie na dolnej półce. Pozdrawiam !

Napisano

Ja jestem od 4 dni szczęśliwym posiadaczem SE K510i. Wcześniej miałem Siemensa S55 ale zaczął się sam wyłączać i przestały działać niektóre klawisze :D i musiałem zmienić.

Napisano

Symbian świetna sprawa miałem chyba telefonów w takim systemie operacyjnym chyba 4 lub 5 ;) Najwięcej to miałem chyba Siemensów typu X65 ... ponieważ było ok 10 - 12 :)

Napisano

Ja mam nokie 6030. Taki tel bez bajerów. Nie lubie bajerów typu aparaty itepe. Za duzo bakterii zużywają. A moja nokia trzyma kolo 3tyg. Nastepnym razem chce sobie kupić nokie 5140, chyba, że wyjdzie jakiś nowszy model tego telefonu.

Napisano

Ano już wyszedł 5500, a siemensy 2xME45, 2xM65 i raz S65, całkiem fajne szczególnie M65, a kolega siwyex to chyba na komórkowym forum siedzi :D, też często czytuję.

Napisano

Miałem kiedyś Bosha, potem Sony J6 i J7, nokie 3310, motke c550 a teraz mam nokie 6100. Malutka, trzyma baterie i dzwoni - wszystko co potrzebne studentowi :wub: Umowa mi sie kończy w grudniu to sprawie sobie chyba Nokie 6280 lub Sony Ericssona k750i - żeby było co robić na wykładach :)

Napisano

Kup sobie 6280 - telefon z "jajcami" - kumpel miał, to wiem co za cacko :) K750i już mi się KOMPLETNIE nie podoba - a wyświetlacz w Nokii - cudo .... Poważnie. Telefon bdb jakości. I fajnie działa mechanizm wysuswania - po prostu sam sobie go wysuwasz :) ..... Zdjęcia wychodzą bdb. Pozdrawiam !

P.S. Bardzo obszerny test - http://www.mobile-review.com/review/nokia-6280-en.shtml . Wogóle polecam tą stronę i zakładkę "Review" - test większości telefonów z bdb opisem.

Napisano

wie ktoś za ile mógłbym sprzedać 3100 po upadku ze zmienionymi: wyświetlaczem, anteną, membraną klawiatury i końcówką mocy ale nadal bez zasięgu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...