Skocz do zawartości

[telefony] Wasze komóreczki

karolyfer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja mam nokie n-gae, chcialem miec telefon z mp3 bo na oba sprzwery mnie nei stac za bardzo :) a pozatym chcialem miec cegle bo chodząć/jezdzac w bojowkach nie czulem swojego alcatela ot 511 nawet mi kiedys wypadl i sie w domu zorientowalem, a tak tro nie ma szans ^_^

Napisano

Sagem MyX5-2

całkiem spoczko fon ale ma wg mnie takie wady:

*nie obsługuje formatu mp3

*mało pamięci (tylko 4 MB)

*nie można kręcić filmów

zalety

*dobry ekran (w porównaniu do N6020 to kolory u mnie na wyświetlaczu są intensywniejsze)

*nawet przyzwoite zdjęcia wychodzą w formacie 640 x 480

*ciekawe menu

Napisano
:o ja teraz wciagnolem SE W300i :!!: wszystko bylo by ok gdyby nie gabaryty troszke jest za gruby oraz co jest wielkim utrudniniem mala rozdzielczosc ekranu :!!:
Napisano

taaak fon : :P

-Siemens CX65, ale w lutym wymieniam na coś nowego ( z mp3, aparatem, duzą pamięcią i z klapką :P )

mój fon ma :

-aparat (640x480) z 5x zoomem jakość jak na telefon zadowalająca

-duuuuży wyświetlacz (11cm kwadratowych)

-dobra jakoś dzwonków (dla lepszych informatyków (to ja :) ) możliwość włożenia w niego dzwonków typu TRUE TONE)

-wytrzymała obudowa oryginalna (kupiłem na Allegro za 7,99 i podziałała 2 tgodnie i moge nią teraz jeść zupe bo do nieczego sie nie nadaje

-dość wytrzymała bateria

na razie

Napisano

W k750i jest super jakosc zdjecia jak na kom. ...moze kiedy bede mial :) Obecnie w moim posiadaniu jest k700i

ja tam mam k700 i nie narzekam :D . Zdjatka robi ok.

To jest kolejny telefon firmy SE w moim posiadaniu i wiem ze do nokii juz na pewno nie wroce.

Napisano

Swego czasu handlowałem telefonami :) Teraz już mi się to znudziło i używam N 6630 ...

Ps. Jakby co to trochę w tym siedze, więc służę pomocą :)

Napisano

Nie nie miałem żadnego komisu, handlowałem normalnie w domku (allegro i te sprawy) :D

Ps. Miałem 14 lat jak skończyłem to miałem 15 i pół :P Czyli rok temu :P

Napisano

Preferuje proste ,tanie fony ponieważ komórka jest mi potrzebna tylko do dzwonienia i smsów i dlatego mam NOKIE 2600 . Jestem z niej zadowolony , nie za ciężka , nie za duża i co najważniejsze bateria wytrzymuje mi ok.7dni. :wink:

Napisano

utopiłem na masie 6210 - kadargo możesz zacząć współczuć :D ale może uratuje.

kupuje sażema 401x. Przyda sie blutuf do samochodu za rok :D W zetafonie wezme.

Napisano

sprzedam SE D750i. nowka stuka, nawet nie ladowany. gwarancja od 21 sierpnia. simlock w erze. cena... zacznijmy od 720 ;] zdjecia i wiecej info na prv

Napisano

to ja mam motorole a925 niby fajnyb telefonik bo dotykowy mp3 obsluguje filmik sie jakis obejrzy ale swoja wielkoscia mnie przeraza do kieszeni jej nie moge wlozyc :D ale jak dla mnie telefon otrzymuje 9/10 :) pozdrawiam

• Mod Team
Napisano

Ma ktoś może Siemensa ME75? Jak długo trzyma bateria i czy tel. się nie wiesza? Planuje go wkrótce kupić. Myślałem o Nokii, ale 6230 za droga a niżej nie ma nic ciekawego.

Napisano

Witam!!

Nie chciało mi się za bardzo przeglądać wszystkich postów, więc nie wiem czy ktoś ma taki fonik... Mianowicie mój tel to SPV C500. mam do niego przystawkę GPS na bluetooth i program TOmTOm dzięki któremu mogę mieć nawigacje satelitarną:) Ogólnie telefon EXtra. Na karcie 1GB mieści się baardzo dużo mp3 i pare pełnometrazowych filmów. Smartphon działa pod kontrolą Windowsa Mobile 2003SE

Głowne parametry:

-procek 200mhz

-pamięć ram 32mb

- pamięć rom 64mb

-wyśw. 176/220pikseli 65000kolorów

Pozdrawiam, Marcin

Napisano

To i ja się pochwalę swoją maszynką;) Nokia 9300 :) Bardzo fajny telefonik, doposażony w kartę 512MB ma naprawdę duże możliwości ;)

Napisano

moja komóreczka to nokia 7250i bardzo dobry telefon spadl nie raz i nic ja jakos nie specjalnie telefonem żucam czy cos i ani razu mi sie nie kąpal może dlatego tyle wytrzymal bo juz z 1.5 roku będzie:P

Napisano

Sagem MY X5-2 - Nie jest to jakiś cud techniki ale jako telefon mi zupełnie wystarcza... Telefon ma być do komunikacji a nie do zabawy. SMS-y pisze, dzwoni, wszystko ładnie słychać i się nie zacina ;) Nie gubi zasięgu i jest całkiem spoko ;)

Najbardziej wnerwiają mnie dzieci które dostaną telefon za 1000zł+ od rodziców i chodzą z nim nie odrywając od niego wzroku. Myślą, że są the best... Wiem bo moj brat tak mial... (No moze nie za 1000) A teraz telefon leży nie używany... Po co to?

Napisano

To i ja się pochwalę swoją maszynką:) Nokia 9300 ;) Bardzo fajny telefonik, doposażony w kartę 512MB ma naprawdę duże możliwości :)

I śmigasz z ta cegiełką na rowerku ? :wink: :lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...