Skocz do zawartości

[telefony] Wasze komóreczki

karolyfer

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od dwóch dni jestem posiadaczem Noki N91 Ta komórka jest wspaniała, tylko troche jest duża, ale jest ok.

WADY

- Duże wymiary

- Waga (164 g)

- Duży obiektyw aparatu

- Brak Memory Card (ale chyba nie trzeba 4 gb.)

- Przycis menu jest zle umieszczony

ZALETY

- Aparat 2 megapixele

- Pamięć 4 gb.

- Fajna klawiatura

- Wejście USB w komórce

- Można wgrać wiele formatów muzyki (MP3, AAC, AAC+, eAAC+, Real, WAV, WMA, M4A, AMR-WB, True Tones, AMR-NB)

Tego jest dużo więcej, ale nie chce mi się pisać :D:)

Napisano

WADY

- Duże wymiary

- Waga (164 g)

- Duży obiektyw aparatu

- Brak Memory Card (ale chyba nie trzeba 4 gb.)

- Przycis menu jest zle umieszczony

Do wad zaliczylbym tez cene :P

Napisano

- Duży obiektyw aparatu

wg mnie to jest zaleta bo na takim malutkim obiektywiku zrobisz szajskie zdjęcie, dlatego cyfrzaki mają jak największe obiektywy

Napisano

ludzie !!! do robienia zdjec sa aparty FOTOGRAFICZNE a nie TELEFONICZNE ;)

a do sluchania muzy sa odtwarzacze MP3

nie dajcie sie zwariowac ! jak cos jest do wszystkiego do jest do niczego !

ja mam 6310i od jakis 7 lat i jezeli kiedykolwiek zmienie telefon a nie widze takiej potrzeby bo rozmawiac mozna tak samo :) to zmienie na taki co nie ma ani aparatu ani mp3 i innych tego rodzaju smieci.

tylko nie piszcie ze takich nie ma...sa tylko trzeba chciec a nie lansowac :D

w plecaku mam obok komory i aparat i ipod-a i naprawde duzo ciezej nie jest a jakosc wszystkich elementow...duuuuzo wyzsza :D

pozdrawiam

Napisano

Kiedyś też miałem zapęt do telefono-cyfrówko-empetrójek. Ale miałem K700i i powiedziałem sobie "Koniec z tym !". Od dzwonienia i pisania esów - komórka. Od robienia zdjęć - cyfrówka. Od MP3 - odtwarzacz. I mam każdy ze sprzętów

-Telefon : Nokia 3100.

-Aparat : Kodak LS 633

-MP3 : SanDisk Sansa E130

A z tel. miałem już : Ericssona 2618s, Nokie 3310, 3410, Motorole C550, T722i, T191, E398, Soniacza K700i, Siemensa MT 50 i teraz Nokia 3100.

A rower jest od jeżdzenia. Polecam osobny sprzęt do wszystkiego. Nie warto mieć komórki-kombajnu, bo to wszystko jest NIEDOPRACOWANE ! Pozdrowienia !

Napisano

hmm... ja mam SE k750i i nie narzekam :) owszem chciałbym mieć osobno wszystko ale niestać mnie, wiadomo rowerek ważniejszy :D

W k750i jest super jakosc zdjecia jak na kom. ...moze kiedy bede mial :D Obecnie w moim posiadaniu jest k700i

Napisano

Ja mam 3310. Bez zbędnych bajerów. Nie ma problemow z softem nic sie nie wiesza nie przycina tak jak w niby lepszych komorkach :)

Napisano

Do wad zaliczylbym tez cene :P

No na pewno dosyć dużą, ale ja ją miałem za pól ceny :P

wg mnie to jest zaleta bo na takim malutkim obiektywiku zrobisz szajskie zdjęcie, dlatego cyfrzaki mają jak największe obiektywy

Może i tak, ale mogli dać jakąś klapke tak jak np. w Noki N70, lub w 6680 itp. Bo zaraz się zadrapie i będzie zle... :angry:

Napisano

Motorola v600 :P

Nienawidzę jej! :twisted:

Sama się wyłącza, klawisze niektóre nie działają, aparat też przestał.

Tragedia ;p Ale czekam do listopada i wtedy zaopatrzę się w jakąś Nokię :P

Napisano

SE k300i :P

Zaletami jest na pewno wytrzymałość, wszelkie bajery i tym podobne a minusami, hm... Po co mi odtwarzacz mp3 w telefonie czy tam nagrywanie video, skoro mam 12 mb pamięci... Wziąłem ją tylko dlatego, ze w mixplusie kosztuje złotówke i wyglada troche jak golarka browna :D Jakos mi tak przypadłą do gustu :P

Napisano

nokia 6210. aktualnie w nieco oplakanym stanie - pekineta szybka, lekko podlamana obudowa- ale dziala! dwoni ,wysyla smsy -i tyle mi potrzeba.

chociaz coraz czesciej zastanawiam sie nad nowa komorka (z mp3)

SE w300i ? hmm

• 4 tygodnie później...
Napisano

Teraz mam N70, bo N90 jest za duża i dałem tacie, a na razie dostałęm N70, a zaniedługo będe mialł Nokie 5500 Sport

Napisano

Ludzie troche skromnosci :F Ja tam mam Nokie 8310. A jak swetnie sie z niej dzwoni , wysyla meski i radia slucha, ulala:D Zadnego zbednego badziewia typu, kolorowe wyswietlacze, polifonia, kamera wideo oraz aparat cyfrowy. Trzyma mi 10 dni i jestem z niej bardzo zadowolony, moze dlatego, ze pewnego czasu dalem za nia 800 zl :F

Pozdro @ll ps. zdrugiej strony, jakis wypasiony samsung by mi sie przydal :F

Napisano

Obecnie Nokia 6810 :) bateria kolo 10 dni , irda , bluetooth , Qwerty ;) Poki co fajnie . Biorac komorke na rower , przekladam karte do siemensa s45i B)

• Mod Team
Napisano

Niektórzy jeżdżą bardzo przeciętnymi rowerami, a telefony mają droższe niż rumaki :lol: Ma ktos może Benq-Siemens S68, albo Siemensa ME75? Chętnie wysłucham opinii.

Napisano

Ja ma Siemensa c 65 i jak dla mnie jest to wystarczający telefon :(, dzwonić się da, esemesy wysyłać też a do zdjęć mam cyfrówke Sony.

Napisano

Widzie , ze wiele osob nie ulega modzie :) Telefon ma dzwonic i wysylac smsy . Oczywiscie to moje zdanie , o gustach sie nie dyskutuje :D Juz dawno doszedlem do wniosku , ze zdjecia z telefonu sa beznadziejne .

Dlatego telefon mam sredniej klasy ( a moze nawet nizszej sredniej ) :D Cyfrak tez niepowala na kolana ale dla takiego fotografa jak ja to wystarczy ( Nikon 3700 ) :)

Napisano

Ja teraz mam SE t68i, zamuuuula... :-/ A jeszcze niedawno miałem Nokie 6030, bez żadnych fajerwerków typu mp3, aparat, miała tylko radio, kolorowy wyświetlacz i polifonię... ale za to bateria trzymała długo, telefonik był wygodny i szybki. Niestety nieświadomie pozbyłem się jej. :025:

Napisano

6210. cacy telefon. chyba sie starzeje bo bajery typu mp3, aparat etc mnie nie krecą w telefonie. jednak chetnie zmienie na 6310i.

a aparat i mp3 mam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...