Psychuś Napisano 19 Marca 2006 Napisano 19 Marca 2006 Od miesiąca mam Sony Ericssona D750i +karta pamięci 1gb, więc nie mam problemów z brakiem miejsca. Poprzednio tez miałem SE i chyba jeszcze wiele aparatów tej firmy będę w życiu miał. Oczywiście zdarzają się małe usterki (mój kumpel i ja mieliśmy problemy z ładowarkami, ale śrubokręt i kropelka załatwiły sprawę). Można się jednak do tego przyzwyczaić, a układ funkcji w menu rekompensuje wszelkie uchybienia. A co do aparatu to w szkole nieźle się sprawdza. Wszystkie głupie żarty na A4 i rysunki w zeszytach są czytelne i w miarę ostre, chociaż do normalnego cyfraka to jeszcze dużo brakuję szczególnie w ujęciach, gdzie się coś "rusza".
DarkFury Napisano 21 Marca 2006 Napisano 21 Marca 2006 w końcu mam lepszy telefon mój stary siemens nie dawał juz rady, poza tym jest wieśniacki. teraz mam SE 700i no i jest telefonik wypasiony w pytke kto sie nad nim zastanawia, niech sie nie zastanawia, tylko kupuje, bo warto. pozdro komórkowe
Selvan82 Napisano 21 Marca 2006 Napisano 21 Marca 2006 Ja tymczasowo (to znaczy do momentu przedłużenia umowy czyli grudzień 2006r.) wymieniłem swoją Nokie 3510i na 7650 Fakt, może duży telefonik ale za to bardzo funkcjonalny!
rafal77 Napisano 6 Kwietnia 2006 Napisano 6 Kwietnia 2006 A ja mam NOKIE 3310!!Kozacka, twarda!!!Tyle razy mi upadła i żyje...jest poprostu niezniszczalna...!!
miciu22 Napisano 6 Kwietnia 2006 Napisano 6 Kwietnia 2006 Od prawie 2. lat posiadam Nokię 3100 i na razie mi wystarcza. Może kieeeedyś zmienie, ale na razie są inne wydatki.
wsfetrze Napisano 6 Kwietnia 2006 Napisano 6 Kwietnia 2006 katsumoto, współczuje miałem to gówno przez pół roku i teraz obudowa wygląda jak by... eh ona wogóle nie wygląda. srebrna obwódka dookoła ekranu zniknęła w otchłaniach kieszeni po miesiącu. Szary "lakier" na telefonie również gdzieś znikł. Jakość dźwieku (w rozmowach) słabiutka. No ale nature park jest fajny miałem rekord 1500 :] A teraz zakupiłem nokie 6021. Zależało mi żeby w telefonie nie było aparatu mp3 i innych festyniarskich gadżetów. Ten telefon to spełnienie moich marzeń. Bateria trzyba po 5 dni przy w miare częstych rozmowach i zabawach. Klawisze wygodne ekran świetny funkcje boskie. Oczywiście porównuje do poprzednich telefonów a te do szczytów technologii nie należały (samsung r200s, nokia 3510i, nokia 2600) gorąco polecam ten telefon dla ludzi poszukujących telefonu a nie bajeru.
TomekW Napisano 6 Kwietnia 2006 Napisano 6 Kwietnia 2006 Obecnie posiadam Nokie 3100 . Za miesiac lub dwa planuje male zakupy komorkowe :> Nokia 6630 lub "słabsza" ale bardziej mi odpowiadajaca 6310i . Tylko Nokia . Zadnego innego gowna ni kupie juz nigdy. CHyba ze Siemensa ....
danzig1 Napisano 6 Kwietnia 2006 Napisano 6 Kwietnia 2006 Mam od czterech chyba lat Nokię 3310. Jestem z niej bardzo zadowlony, bateryjkę wymieniałem 2 razy i będę go używał dopóki definitywnie nie padnie. Nie rajcują mnie nowe telefony. Chrowałem swego czasu na Nokię 6600, ale kiedy moja żona ją sobie kupiła, to pobawiłem się 2 dni i mi się znudził ten telefon. Komórkę z aparatem kupie wtedy, gdy rozdzielczość będzie przynajmniej 3 mpix
stasiek Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 ale bardziej mi odpowiadajaca 6310i. Dobry wybór. Mam od około roku i nie zamienię na żadną inną.
Ogór Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 a ja nie mam telefonu i zyje i jest mi z tym dobrze przynajniej nie martwie sie ze mnie ktos oskubie i ze musze kupowac co misiac karte :P
QWEY564 Napisano 7 Kwietnia 2006 Napisano 7 Kwietnia 2006 Widzę że posiadacze Noki mają sejmową większość... A ile osób ma na telefonie Symbiana??? Szukam jakiś dobrych map więc się pytam. Jak ktoś ma to nich zapoda jekieś fajne programiki... Ja mam 6680 i 64+20MB. Macie może linki do jakiś dobtych map polski(Widziałem u kumpla takie cudo i się sprawdza. Mówił że ściągnął sobie z neta ale teraz nie ma kabelka i nie da rady mi tego przesłać) help
Mod Team Odi Napisano 7 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 7 Kwietnia 2006 przynajniej nie martwie sie ze mnie ktos oskubie i ze musze kupowac co misiac karte Eeeee wystarczy raz na trzy miesiące Mi to w zupełności wystarcza.
orlenplock Napisano 9 Kwietnia 2006 Napisano 9 Kwietnia 2006 Najpierw miałem Alcatela OT Club+ - wielk cegła, ale spisywał się b. dobrze i był niezniszczalny. Potem był Alcatel OT 302 - bateria nie do zajechania - kupiony w 2001 roku i dopiero miesiąc temu odmówił wspólpracy. Potem zakupiłem Alcatela OT 501 - fajne menu, ale był bardzo delikatny - tak mi się przynajmniej wydawało bo latał parę razy po pokoju i samochodzi i oprócz kilku rys i małych pęknięć obudowy nie wykazywał usterek. Na nim skończyła się era używania Alcateli. Następna była Nokia 7250i, a od listopada posiadam Nokię 6020.
Spider Napisano 9 Kwietnia 2006 Napisano 9 Kwietnia 2006 Od czwartku jestem szczęśliwym właścicielem czarnej Nokii 1600. Mogę polecić tym ,którzy nie oczekują "wodotrysków" od telefonu i potrzebują baterii która trzyma spokojnie ponad tydzień.
Kondari Napisano 15 Czerwca 2006 Napisano 15 Czerwca 2006 Ja mam nokie n-gage classic polecam mp3 radio i inne "y". do tego mam jeszcze siemensa sl45i ale bez mmc i sluchawek(:/) i rozwalona nokie 8210 zawsze w kieszeni na wypadek panow z łyżwą albo paseczkami.
Mod Team Odi Napisano 15 Czerwca 2006 Mod Team Napisano 15 Czerwca 2006 Kurka co za pech. Wczoraj po imprezie będąc w stanie mocno nietrzeźwym zalałem wodą swojego S35 i bateria spuchła. Dobrze że nie mam droższego telefonu. Wymienię tylko baterię i będzie śmigał dalej. W ogóle ten tel. ma ostatnio pecha. Parę dni wcześniej przy podskakiwaniu na rowerze wyleciał z kieszonki w koszulce na asfalt.
goly33 Napisano 16 Czerwca 2006 Napisano 16 Czerwca 2006 przez jakis czas bawilem sie w handel telefonami wiec mialem ich w lapkach troche, jak na razie najbardziej przypadly mi do gustu nokie 7710 i 7650
GZA20 Napisano 16 Czerwca 2006 Napisano 16 Czerwca 2006 Ja do niedawna miałem jeszcze Nokie 9300.....ale się rozleciała kiedy spadła ze schodów . Teraz mam k700i i już nie mam stresu że coś sie stanie z moją komóreczką
Robert Napisano 17 Czerwca 2006 Napisano 17 Czerwca 2006 katsumoto, współczuje miałem to gówno przez pół roku i teraz obudowa wygląda jak by... eh ona wogóle nie wygląda. srebrna obwódka dookoła ekranu zniknęła w otchłaniach kieszeni po miesiącu. Szary "lakier" na telefonie również gdzieś znikł. Jakość dźwieku (w rozmowach) słabiutka. No ale nature park jest fajny miałem rekord 1500 :] Wiesz jak na razie nie narzekam mimo że strebra otoczka straciła jużk ilka kropek to reszta nie jest aż taka zła, no dobra jakość dźwięku podczas rozmów przydał by się lepszy, ale jak na razie ten telefon mi starcza, chciałem telefon bez bajerów i nikt nie prosi mnie o przesyłanie dzwonków
Party Boy Napisano 17 Czerwca 2006 Napisano 17 Czerwca 2006 Ja mam SE K508i jest zaisty Lekki, zgrabny, dużo funkcji i co najważniejsze da się pisać sms-y :lol:
Shadowcat Napisano 17 Czerwca 2006 Napisano 17 Czerwca 2006 Po ostatniej zmianie jestem szczęśliwym posiadaczem N7650 A w zapasie mam N3510i i N6310i w częściach
TwOrU Napisano 17 Czerwca 2006 Napisano 17 Czerwca 2006 Ja wpisuje sie z moim SonyEricssonem T630. Wczesniej mialem N3510i i musze przyznac ze to pancerny telefon a bateria trzymala 7-8 dni
Gucio112 Napisano 17 Czerwca 2006 Napisano 17 Czerwca 2006 A ja jestem szczęśliwym posiadaczem Nokii 6630 Widzę że posiadacze Noki mają sejmową większość... A ile osób ma na telefonie Symbiana??? Szukam jakiś dobrych map więc się pytam. Jak ktoś ma to nich zapoda jekieś fajne programiki... Ja mam 6680 i 64+20MB. Macie może linki do jakiś dobtych map polski(Widziałem u kumpla takie cudo i się sprawdza. Mówił że ściągnął sobie z neta ale teraz nie ma kabelka i nie da rady mi tego przesłać) help Myślę, że to powinno pomóc. Bdb mapa Polski i nie tylko. Masz tylko trochę małą kartę pamięci
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.