Gość BikerFG Napisano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Mój C65 popłynal na allegro po 2 wizytach w serwisie w ciągu pół roku, a CX65 różni siętylko wyświetlaczem... za ile poszedl jak nie jest to tajemnica ? bo raczej swojego tez wystawie na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 był z lutego 2005 i mial 24 miesiace gwarancji, baterie po wymianie w serwisie w październiku, z kablem USB i płytą za 230zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 to wyżej to moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 A ile bedzie trzymac bateria np w M65 albo w S65. Tam jest 750 mah a na allegro widzialem do tych telefonow 2400 mah ale czy ladowarka jest w stanie tyle naladowac??? Bo slyszalem ze nie koniecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Skoro C65 mial 600 mAh a bateria w porywach trzymała mi 3 dni (max do czwartego ale przy zerowym gadaniu i to po wymianie na nową w serwisie siemensa) to myśle, że ze 2 dni dłużej ci potrzyma 750 mAh. Tylko weź pod uwagę, że M65 i S65 mają więcej funkcji żrących energię i większe wyświetlacze... A te pojemności baterii z allegro to między bajki sobie włóż. Jedyna dobra opcja to wymienić na baterię li-ion na polimerową, ale uważaj u kogo kupujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikuss Napisano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Koledzy mam do was pytanie i prośbe, czy ktoś z was wie jak za pomocą programu PC Suit wgrać mp3 na telefon K700, jeżeli tak to prosiłbym o jakies informacje albo "instrukcje" Mam ten kabel USB zainstalowane oprogramowanie do kabla komputer telefon mi wykrywa z komurki na komputer umiem ale teraz na odwrut i tego własnie nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Nie wiem jak w SE ale w nokii w programie PC Suit jest opcja przeslij pliki audio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbike Napisano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Witam Adrian - Nokia N-gage classic Michał - Nokia N-gage classic N-gage, rządzi;) pozdrawiam Adi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 28 Grudnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Ja obecnie mam niestety Siemensa S35. Kiedyś się miało trochę lepszy telefon ale się sprzedało w imię wyższych idei - rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pirx Napisano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 a PiRX dostal trzy dni temu swoja pierwsza komoreczke nokia 6030 (black)- wyglada cool... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 a co powiecie na temat motoroli v3 ??zbieram opinie strasznie mi sie podoba ten telefon i chyba sobie go kupie !!nie interesuje mnie opinie o jej pamieci itp. bo mi telefon wsumie sluzy tylko do dzwonienia i pisania sms-ow !!no w ostatecznosci jakas jedna fajna gierka !!!??jakies jej wady itp .mnie interesuja !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 bo mi telefon wsumie sluzy tylko do dzwonienia i pisania sms-ow No to w sumie nie trzeba wydawać tyle pieniędzy na komórkę, można znaleźć taniej coś małego i poręcznego. Ale v3 to jeden z mniejszych telefonów i trzeba za to sporo zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 a co powiecie na temat motoroli v3 ?? koleżanka ma to go sobie oblookalem...jest mały, cieniutki, delikatny i......strasznie kobiecy przynajmniej wg mnie. Aha...podobno bateria nie jest za dobra, a cały jest taki mocno świecący..znaczy ta obudowa jest na blysk robiona i szybko sie brudzi, wszystkie paluchy na niej widać i się rysuje. Ale recenzje profesjonalną dałem...hoho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 bo mi telefon wsumie sluzy tylko do dzwonienia i pisania sms-ow !!no w ostatecznosci jakas jedna fajna gierka !!! Jeśli tylko do tego, to polecam Nokie 6310i, do dzwonienia i pisania się świetnie nadaje (wygodna klawiatura i dobrze wywarzona), a jak Ci bardzo zależy to i gierkę można ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Nokia 6610 -mam i nie narzekam ,porządny telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szu Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 mam v3 razra black i wcale nie jest kobiecy dementuję takze pogłosnę jakoby była słaba bateria - trzyma tydzien normalnego uzywania, a więcej jak sie zadko kozysta (dokladnie nie powiem bo nie sprawdzalem) gerelanie świetny telefonik- szukałem czegos małego, wytrzymalego, zgrabnego do dzwonienia i smsow bez zbednych bajerow, a ta motka spelnia wszystko idealnie. Przez metalowa obudowe jest wytrzymala (juz 2 razy wyladowala na chodniku z ~70cm i dalej zyje ;] ) i jest to telefon ktory zawsze bedzie dobrze wygladal bo jest klasycznie elegancki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piterpak Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 a jaka jest waszym zdaniem najmocniejsza, najtrwalsza, bezawaryjna etc komóreczka? nie musi być kolorowa miałem już Siemensa C65, ale wyłączał się, wieszał się i ogólnie do du** teraz mam Nokie 5210 i musze przyznać, że gdyby nie to, że zaczęła gubić zasięg to jest spoko, szacuneczek dla niej bo dużo przeżyła, oj dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 5210 rzeczywiście jest pancerna, 5110 też niczego sobie. Ciekawe jak się zprawuje pod tym względem 5140(i). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 miałem już Siemensa C65, ale wyłączał się, wieszał się i ogólnie do du** Mi tak zdechły już 2 siemensy i wkurzyłem się, zdecydowałem że nie będę mieć komóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stasiek Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Zainwestuj w nokię :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krezystof Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Ja mam Nokie 3120, fajna, mała bez aparatu i innych bajerów, ale zupełnie wystarczająca i o to chodzi. Mam pytanie, nie wiecie, jakie jest dobre oprogramowanie do tego telefonu (żeby połączyć z komputerem), ale darmowa albo tak żeby dało się z niego korzystać normalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
X-(L) Napisano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 C65 to faktycznie szmelc, niedawno sie go pozbylem, ale ja z sentymentem wspominam Siemensa ME45. Najbardziej pancerny telefon na świecie Gdyby można gdzieś dostać nówke to bez wahania bym kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 29 Grudnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 ME45 rzeczywiście dobry fonik, a gdyby jeszcze miał Jave i więcej pamięci to byłby super. Dla mnie rewelacyjny był SL45i chociaż za często mi się psocił Już taką to ma przypadłość, że lubi płatać figle. Ale mp3, java, dużo pamięci, nieograniczone możliwości tuningu softu to wszystko sprawiało, że uwielbiałem ten telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 No to ja sie zdecydowalem na Sony Ericssona k700i. Na poczatku myslalem jeszcze nad Siemens S65 pozniej nad Motorola V980 a jeszcze pozniej nad Nokia 6170 ale wybralem SE k700i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 gratulacje ;] uzywam telefonow SE od ponad 4 lat i jeszcze nie mialem z nimi problemow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.