Skocz do zawartości

[telefony] Wasze komóreczki

karolyfer

Rekomendowane odpowiedzi

Gość BikerFG
Mój C65 popłynal na allegro po 2 wizytach w serwisie w ciągu pół roku, a CX65 różni siętylko wyświetlaczem...

za ile poszedl jak nie jest to tajemnica ? bo raczej swojego tez wystawie na allegro.

Skoro C65 mial 600 mAh a bateria w porywach trzymała mi 3 dni (max do czwartego ale przy zerowym gadaniu i to po wymianie na nową w serwisie siemensa) to myśle, że ze 2 dni dłużej ci potrzyma 750 mAh. Tylko weź pod uwagę, że M65 i S65 mają więcej funkcji żrących energię i większe wyświetlacze...

A te pojemności baterii z allegro to między bajki sobie włóż. Jedyna dobra opcja to wymienić na baterię li-ion na polimerową, ale uważaj u kogo kupujesz.

• 2 tygodnie później...

Koledzy mam do was pytanie i prośbe, czy ktoś z was wie jak za pomocą programu PC Suit wgrać mp3 na telefon K700, jeżeli tak to prosiłbym o jakies informacje albo "instrukcje"

Mam ten kabel USB zainstalowane oprogramowanie do kabla komputer telefon mi wykrywa z komurki na komputer umiem :) ale teraz na odwrut i tego własnie nie umiem :)

;) a co powiecie na temat motoroli v3 ??zbieram opinie strasznie mi sie podoba ten telefon i chyba sobie go kupie !!nie interesuje mnie opinie o jej pamieci itp. bo mi telefon wsumie sluzy tylko do dzwonienia i pisania sms-ow !!no w ostatecznosci jakas jedna fajna gierka !!!??jakies jej wady itp .mnie interesuja !!

a co powiecie na temat motoroli v3 ??

koleżanka ma to go sobie oblookalem...jest mały, cieniutki, delikatny i......strasznie kobiecy :D przynajmniej wg mnie.

Aha...podobno bateria nie jest za dobra, a cały jest taki mocno świecący..znaczy ta obudowa jest na blysk robiona i szybko sie brudzi, wszystkie paluchy na niej widać i się rysuje.

Ale recenzje profesjonalną dałem...hoho :D

bo mi telefon wsumie sluzy tylko do dzwonienia i pisania sms-ow !!no w ostatecznosci jakas jedna fajna gierka !!!

Jeśli tylko do tego, to polecam Nokie 6310i, do dzwonienia i pisania się świetnie nadaje (wygodna klawiatura i dobrze wywarzona), a jak Ci bardzo zależy to i gierkę można ściągnąć.

mam v3 razra black i wcale nie jest kobiecy

dementuję takze pogłosnę jakoby była słaba bateria - trzyma tydzien normalnego uzywania, a więcej jak sie zadko kozysta (dokladnie nie powiem bo nie sprawdzalem)

gerelanie świetny telefonik- szukałem czegos małego, wytrzymalego, zgrabnego do dzwonienia i smsow bez zbednych bajerow, a ta motka spelnia wszystko idealnie. Przez metalowa obudowe jest wytrzymala (juz 2 razy wyladowala na chodniku z ~70cm i dalej zyje ;] ) i jest to telefon ktory zawsze bedzie dobrze wygladal bo jest klasycznie elegancki.

a jaka jest waszym zdaniem najmocniejsza, najtrwalsza, bezawaryjna etc komóreczka?

nie musi być kolorowa

miałem już Siemensa C65, ale wyłączał się, wieszał się i ogólnie do du**

teraz mam Nokie 5210 i musze przyznać, że gdyby nie to, że zaczęła gubić zasięg to jest spoko, szacuneczek dla niej bo dużo przeżyła, oj dużo :)

Ja mam Nokie 3120, fajna, mała bez aparatu i innych bajerów, ale zupełnie wystarczająca i o to chodzi. Mam pytanie, nie wiecie, jakie jest dobre oprogramowanie do tego telefonu (żeby połączyć z komputerem), ale darmowa albo tak żeby dało się z niego korzystać normalnie?

• Mod Team

ME45 rzeczywiście dobry fonik, a gdyby jeszcze miał Jave i więcej pamięci to byłby super. Dla mnie rewelacyjny był SL45i chociaż za często mi się psocił :) Już taką to ma przypadłość, że lubi płatać figle. Ale mp3, java, dużo pamięci, nieograniczone możliwości tuningu softu to wszystko sprawiało, że uwielbiałem ten telefon :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...