Skocz do zawartości

[telefony] Wasze komóreczki

karolyfer

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Anonymous
ja posiadam Nokie 6800 - to nokia wiec nic sie nie psuje a smski super szybko sie pisze :D

napisz coś o tym telefonie, bo zainteresował mnie i ceny nie są wygórowane teraz, ale trzeba trafić gdzieś dobry egzemplarz :P, może ktoś ma jeszce 6800 :?:

ale co tu pisac ... ma mnostwo funkcji, baaardzo dobra baterie, pełno bajerow. Co do twieranej klapki to jest ona tak skonstruowana ze nie ma mozliwosci sie zepsuc - po prostu nie ma tej popularnej taśmy tylko sa styki ktorych nie da sie zniszczyc (chyba ze ktos ją ... tegez o ściane lub podłoge). Posiada szybkiego necika, opcje maili, mam w nim Gadu Gadu, radio itp. Jak kupujesz to w zestawie jest ladowarka i zestaw stereo Nokia.

:D

tu masz niezla cene i stan http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70224222

Gość RafalB_work
ja posiadam Nokie 6800 - to nokia wiec nic sie nie psuje

Glupszego tekstu jak zyje nie slyszalem.

Dla mnie najlepszym telefonem byla Nokia 6310i.

Nie interesuja mnie kolorowe lcd, polifonia i jakies bzdety typu aparat foto.

Telefon ma dzwonic a akku dluugo trzymac.

na razie 6310i siadla i uzywam Siemensa S55.

6210 to tez dobry telefon.

p.s.

Jezeli ktos mial by problem z simlockierm, oprogramowaniem sluchawki, usterka sprzetowa to bez problemu moge pomoc :D

Glupszego tekstu jak zyje nie slyszalem.

Dla mnie najlepszym telefonem byla Nokia 6310i

:lol: :lol: :lol: :lol: Rafale czytaj uwaznie --- Napisalem ze to NOKIA wiec sie nie psuje. Wiem ze N 6310i jest najlepsza ale jak dla mnie za droga (chociaż juz mialem :P zaista) kupilem ten telefonik jedynie dlatego ze cana byla baaardzo atrakcyjna a moj poprzedni fon sie zdezylowal. napisalem "to nokia wiec sie nie psuje" bo od kiedy mam doczynienia z telefonami komorowymi to ani jedna Nokia mi sie nie zepsula, zawiesila itp., mialem siemensa C55 i nie bylem zadowolony.

P.S.- Nokia najlepsza jest

chrissbe dostałeś sms odbierz go :D

O co chodzi :shock: :shock: :?: :?:

Rafale czytaj uwaznie --- Napisalem ze to NOKIA wiec sie nie psuje. Wiem ze N 6310i jest najlepsza ale jak dla mnie za droga

no wiec czytajcie uwaznie-rowniez jestem zwolennikiem telefonow marki nokia ale niezgodze sie z tym ze sie niepsuja...mialem nokie 7650 i zaczela gubic zasieg.mojemu kumplowi tez gubila zasieg(znam duzo takich przypadkow i to niedotyczy sie tylko 7650)3310 tez sie sypia.jedno jest pewne i tak sa lepsze od siemensow(ktorych nienawidze bo mialem 2 i oba sie zaly..)a co do 6310i-faktycznie dobry telefon -ALE NIENAJLEPSZY....

Analfabetyzm wtorny...

Napisalem ze dla mnie najlepsza byla 6310i glownie pod wzgldedem uzytowania, obslugi, jakosci wykonania(plastiki itp. detale)

Odnosilem sie do stwierdzenia ze jak nokia to sie nie psuje co jest wyjatkowo glupim stwierdzeniem.

• Mod Team
Motka A925

Miałem te motke i ma 2 b. Duże wady...

Rozmiar oraz czas pracy na baterii, przy najmniejszym podświetleniu wyłączonym gps > 1 bateria dziennie zostaje zużyta, a drugą zawsze nosiłem w kieszeni - na szczęście są malutkie. Natomiast mp3... jest tak słabej jakości, że nie wytrzymałem i sprzedałem :twisted:

to nie prawda, że Nokie sie nie psują, moja 3330 np. nie wytrzymała małej kapieli w piwie, które wylało mi sie w kieszeni bojówek, mimo osuszenia, po 3 dnia nie zmartwychwstała, tylko umarła forever :-( Terazm mam siemensa MC60, całkiem fajnie wyglada, ale zaczyna zamulac(ma 1,5 roku). batreia słaba, ale prócz tego Oka.

Teraz mysle nad jakąś fajna Motorolką. :-P

t Terazm mam siemensa MC60, całkiem fajnie wyglada, ale zaczyna zamulac(ma 1,5 roku). batreia słaba, ale prócz tego Oka.

Teraz mysle nad jakąś fajna Motorolką. :-P

hmm mialem siemensa mc60(nawet 2) i juz bym niechcial i niepolecam a jak ktos poleci na to ze ma wbudowany aparat to szczescia zycze :) praktycznie niema tam nic dobrego bardziej polecam s55(tez mialem i do niego niebylo zastrzezen)

HEHE Ja mam super ekstra komóre - Alcatela One Touch !!!! Telefon chyba 5 albo 4 letni ale "gro i bucy" i to sie liczy, ostatnio mam problemy z zasięgiem w zamkniętych pomieszczenich bo złamałem antenke (hehe kto to widział antenki w obecnych telefonach :):D:D), ale akumulator trzyma nawet tydzień jak sie go oszczędnie użytkuje. :grin:

Wedlug mnie telefon to telefon i powinien byc telefonem a nie multimedialnym centrum rozrywki z wodotryskami. Dlatego na pewno nigdy nie kupie jakiegos breloka przeladowanego dziesiatkami funkcji ktorych sie praktycznie nigdy nie uzywa. Mialem juz pare telefonow roznych firm ale Sony Ericsson'y przypadly mi najbardziej do gustu. Mam Se i nastepnym telefonem tez na pewno bedzie Se.

Wedlug mnie telefon to telefon i powinien byc telefonem a nie multimedialnym centrum rozrywki z wodotryskami. Sony Ericsson'y przypadly mi najbardziej do gustu. Mam Se i nastepnym telefonem tez na pewno bedzie Se.

no to troche się mieszasz w zeznaniach BART_osz, bo własnie Sony Ericssony mają najwięcej wodotrysków typu mp3, radio, latarka, aparat, dyktafon itp. :lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...