stumpjumper Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam , mam problem poniewaz znalazlem buty spd ktore mi bardzo odpowiadaja jednak znalazlem je na allegro i sa za male na mnie, moze ktos rozpoznaje ten model / wie gdzie mozna takie dostac, bede bardzo wdzieczny POZDRAWIAM stumpjumper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 zapytaj sprzedajacego wg mnie te buty nie sa rewelacyjne (ale jak kto lubi) , dolozysz pare zlociszy i na pewno znajdziesz cos lepszego (diadora chili , lub jakis tanszy model shimano) zastanow sie na tym pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stumpjumper Napisano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Co do Diadory to raczej szukam czegos zupelnie innego bardziej Adidas Minnret ale akurat te z aukcji mi sie spodobaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Co do Diadory to raczej szukam czegos zupelnie innego bardziej Adidas Minnret ale akurat te z aukcji mi sie spodobaly kwestia gustu, ale na 1 rzut oka to nie wydaja sie zbytnio masywne i moim zdaniem nie wytrzymaja zbyt dlugo , dlaczego tak napaliles sie na adidasa ? chodzi ci o buty typowo sportowe czy takie zeby tez sobie w nich pochodzic ?(minnret maja twarda podeszwe mozna w nich chodzic , ale sa lepsze buty turystyczne spd). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stumpjumper Napisano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Nie chodzi mi o Adidasa... chodzi mi o buty na rowerek SPD ale do roweru gorskiego, jezdze bez stroju kolarskiego wiec wiekszosc butow glupio poprostu wyglada przy zwyklym stroju wiec szukam czegos co wyglada jak but trekingowy albo adidas w ktorym bede raczej jezdzil na rowerze glownie a nie chodzil, chodzi rowniez o wyglad buta a te minnret poprostu calkiem niezle wygladaja, a co byscie zaproponowali podobnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 ile kasy chcesz wydac na buty ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stumpjumper Napisano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2006 200-250zł, bede musiał jeszcze dokupić bloki czyli jakies 50zł dodatkowo http://www.allegro.pl/item126452197_nowe_b...lized_taho.html chyba znalazlem cos interesujacego, mam tylko problem bo z rowerkiem dostalem pedały ritchey'a i teraz nie wiem jakie dokupić bloki aby to wszystko pasowało do siebie. Moge dodać że mam teraz nakładki plastikowe shimano SPD i pasują do tych pedałów więc chyba bloki też beda pasowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.