Mod Team Puklus Napisano 23 Września 2016 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Obecnie chadzam w adidasch AX2. Są wygodne a podeszwa na tyle twarda ze nawet jazda na spd nie sprawiają wielkiego dyskomfortu, choć to mało rozsądne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Ty se Marian kup porządne buty a nie płaczesz że pedały nie trzymają, jak byłem mały i jeździłem na tych Twoich pedałach co je miałeś i sprzedałeś to mnie nic tam noga nie uciekała No ale ja jeździł żem w porządnych butach (fiveten impact) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 23 Września 2016 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Ale na wyjeździe miałem porządne i były dobre ale nie były moje i były ciężkie A buty to swoją droga Poza tym kiedy to ty byłeś mały ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 23 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Września 2016 jeździłem na tych Twoich pedałach co je miałeś tiaaaa jeździłeś... całe 30 km najeździłeś Te VP z "piczki" faktycznie nie trzymają, ale za to Xiężnej się spodobały i dalszą historię znamy. Marianowi vel Władkowi dałem swoje MHS do DH ale że pół kilo ważą to Jego Łaskawość nosem kręcił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 23 Września 2016 Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Oj tam Marian, przy tobie to każdy duży , choć nie przeczę że na ostatnim "setapie" piczka pod "mom nogom" ze 30 zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 23 Września 2016 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Pedały fakt, pancerniki, piszczela mi ubiły i łyde sponiewierały A piczor przeszedł taki chrzest bojowy jakiego podobne rowery nie widują Jednak klasę osprzętu trzymać należy, więc szukam adekwatnych podpór dla stóp A pszczółką coś śmigasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miki74 Napisano 24 Września 2016 Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Szperając po ebay'u znalazłem platformy BaseCamp BC-688, wydają się być obiecujące. Są w ofercie amazon ale już za nieco większa kwotę.Platformy zaprezentowane przez @BezSpiny.pl wyjątkowo dużą platformę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.