jamjest44i4 Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Cześć Jakie znacie sklepy stacjonarne w Warszawie z odzieżą kolarską czyli spodenki, spodnie, kurtki, koszulki itd. Szukam aktualnie jakiś długich spodni z wkładką i szelkami. Coś poza Decathlonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 3 Października 2016 Udostępnij Napisano 3 Października 2016 SportSet na obozowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DIYaudioPawelS Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 2 lata temu zakladalem podobny temat i z pomoca forumowicza jezdzilismy po warszawie w poszukiwaniu spodni... najwiekszy wybor byl w sklepei na wale miedzeszynskim http://www.altsport.pl/ wybor padl na stanteksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosu Napisano 14 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Jeżeli chodzi o Stanteksy - fajne gatki - to po drugiej stronie Warszawy masz sklep sportmaxx na ul. Dzieci Warszawy 9. Ceny poprawne. http://www.sportmaxx.pl/pol_m_ROWERY-I-AKCESORIA_ODZIEZ-252.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JednosladyTrendy Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Wiem że spodnie najpierw trzeba przymierzyć aby mieć pewność co do rozmiaru, natomiast jestem zwolennikiem zakupów online gdzie nie tracę czasu na chodzenie po sklepach i stania w kolejkach, zawsze wybieracie tylko i wyłącznie sklepy stacjonarne? Wiem że spodnie najpierw trzeba przymierzyć aby mieć pewność co do rozmiaru, natomiast jestem zwolennikiem zakupów online gdzie nie tracę czasu na chodzenie po sklepach i stania w kolejkach, zawsze wybieracie tylko i wyłącznie sklepy stacjonarne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drezyna Napisano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2016 Stanteksy mają dobry materiał i są solidnie uszyte ale wkładka to dziadostwo. Jest zszyta z kilku kawałków i jak się źle ułoży to potrafi trzeć, wkładki żelowe nie są przymocowane i się przemieszczają, Po ok 5 tys popruła się od środka i darła do krwi. Kilka ciuchów kupiłem w TBike, kilka też w StylowaPro i u Szurkowskiego Generalnie kupuje albo w Decathlonie( tyle że letnie ciuchy w zimie a zimowe w lato, po obniżkach) albo w sieci, zawsze można odesłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.