zibra Napisano 21 Września 2016 Napisano 21 Września 2016 Po sprzedaży MTB leży i się kurzy. Kupiona jakiś czas temu od Grega z forum światełka.pl. Nie pamiętam szczegółów, ale daje chyba światło o natężeniu 980lm. Kilka trybów, których nie ogarniałem do końca:) Wymieniona sprężyna i miedziane podłoże dla diody. Barwa z tego co pamiętam neutralna. Ja dodatkowo wymieniłem soczewkę na mineralną z antyrefleksem, która daje lepszą przepuszczalność światła. W zestawie ogniwo i ładowarka. Dla zainteresowanych i niezdecydowanych mogę nagrać króciutki filmik z ciemnego pomieszczenia. Moc jest niesamowita. 110zł z wliczoną wysyłką. EDIT: Niestety ogniwo jednak jest już zużyte, w związku z tym cena spadła, a zestaw zawiera latarkę i ładowarkę.
Millerek Napisano 27 Września 2016 Napisano 27 Września 2016 Reverse klik? Sterownik v1.5? Reflektor SMO czy Op?
zibra Napisano 30 Września 2016 Autor Napisano 30 Września 2016 Niestety nie pamiętam. Jakieś 3 lata temu dałem niecałe 200zł. Wiem tylko, że ma lepszą diodę, extended http://www.swiatelka.pl/viewtopic.php?t=10439
Mod Team Puklus Napisano 30 Września 2016 Mod Team Napisano 30 Września 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.