berlo Napisano 21 Września 2016 Napisano 21 Września 2016 (edytowane) Taką pętelkę sobie ostatnio wymyśliłem. Tematyczna wycieczka po śląskich stadionach piłkarskich.Wyszło 133km mijając po drodze Stadion Śląski, Ruch Chorzów, Polonia i Szombierki Bytom, Górnik Zabrze, Piast Gliwice, GKS Tychy, Zagłębie Sosnowiec, Rozwój i GKS Katowice. Niektóre stadiony naprawdę robią wrażenie, a z niektórymi czas i brak pieniędzy zrobił swoje. Szczegółowe informacje o przebiegu pętli: http://roweremposlasku.pl/petla-rowerowa-stadiony-pilkarskie/ Edytowane 21 Września 2016 przez berlo Cytuj
fundil Napisano 21 Września 2016 Napisano 21 Września 2016 Fajna sprawa. Na zimę coś planujesz??? Może razem coś pośmigamy. Cytuj
berlo Napisano 21 Września 2016 Autor Napisano 21 Września 2016 Fajna sprawa. Na zimę coś planujesz??? Może razem coś pośmigamy. Myślę nad kolejnymi pętlami tematycznymi Jeździć będę na pewno, ale nie wiem jeszcze jakimi trasami Cytuj
szy Napisano 3 Października 2016 Napisano 3 Października 2016 Fajny pomysł. Jeździłeś w barwach? ;] Szy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi