berlo Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 (edytowane) Taką pętelkę sobie ostatnio wymyśliłem. Tematyczna wycieczka po śląskich stadionach piłkarskich.Wyszło 133km mijając po drodze Stadion Śląski, Ruch Chorzów, Polonia i Szombierki Bytom, Górnik Zabrze, Piast Gliwice, GKS Tychy, Zagłębie Sosnowiec, Rozwój i GKS Katowice. Niektóre stadiony naprawdę robią wrażenie, a z niektórymi czas i brak pieniędzy zrobił swoje. Szczegółowe informacje o przebiegu pętli: http://roweremposlasku.pl/petla-rowerowa-stadiony-pilkarskie/ Edytowane 21 Września 2016 przez berlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 21 Września 2016 Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Fajna sprawa. Na zimę coś planujesz??? Może razem coś pośmigamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berlo Napisano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Fajna sprawa. Na zimę coś planujesz??? Może razem coś pośmigamy. Myślę nad kolejnymi pętlami tematycznymi Jeździć będę na pewno, ale nie wiem jeszcze jakimi trasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szy Napisano 3 Października 2016 Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Fajny pomysł. Jeździłeś w barwach? ;] Szy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi