Jondrek Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Witam, 1.10 w Kielcach odbędzie się Mazovia, chciałbym się na nią wybrać. Od czwartku, czyli 29.10 w Kielcach będą trwać targi expo-bike. Może ktoś się wybiera do Kielc? Może tylko na targi i w piątek chce wrócić - bez startu w sobotę, a może ktoś chciałby pojechać w czwartek i wrócić w piątek. Interesują mnie wszystkie rozwiązania. Jestem z Ostródy, okolice Olsztyna. Interesują mnie też informacje z innych miast. Bez problemu mogę dojechać do Warszawy albo innego miasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajaraNy Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 ja się wybieram ale jadę ze Śląska więc ciężko o wspólny transport. Jeśli poszukujesz dojazdu to organizator podstawia autokary np. z Warszawy http://targikielce.pl/pl/vii-miedzynarodowe-targi-rowerowe-kielce-bike-expo,8940/przyjedz-z-nami-na-targi,10122.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jondrek Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 tak, czytałem o tym. Tylko kurcze jest problem, bo chciałbym zabrać rower, a nie wiem czy jest to u nich możliwe. I samemu się szwendać też słabo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajaraNy Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 z rowerem będzie ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jondrek Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 no właśnie... szukam dalej! dziękóweczka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.