Skocz do zawartości

[targi] poszukiwania transportu

Jondrek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, 1.10 w Kielcach odbędzie się Mazovia, chciałbym się na nią wybrać. Od czwartku, czyli 29.10 w Kielcach będą trwać targi expo-bike. Może ktoś się wybiera do Kielc? Może tylko na targi i w piątek chce wrócić - bez startu w sobotę, a może ktoś chciałby pojechać w czwartek i wrócić w piątek. Interesują mnie wszystkie rozwiązania. Jestem z Ostródy, okolice Olsztyna. Interesują mnie też informacje z innych miast. Bez problemu mogę dojechać do Warszawy albo innego miasta.

Napisano

tak, czytałem o tym. Tylko kurcze jest problem, bo chciałbym zabrać rower, a nie wiem czy jest to u nich możliwe. I samemu się szwendać też słabo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.