pixar Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Czołem Pytanie do zgłębiaczy tematów trudnych. Jak precyzyjnie wyregulować hamulec V-brake podpięty po klamkę szosową ? Oczywiście łapa obsługuje hamulce typu V. Oczywiście wiem, że można zrobić to regulując linkę przy ramieniu hamulca, ale chodzi mi o precyzyjne wyregulowanie, tak aby przód i tył łapały bardzo podobnie. W klamkach MTB są do tego baryłki, w klamkach szosowych tego nie ma. Jak temu zaradzić ? Pozdrowionka Pixar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Jak precyzyjnie wyregulować hamulec V-brake podpięty po klamkę szosową ? Oczywiście łapa obsługuje hamulce typu V Skąd pomysł że klamkomanetka szosowa obsługuje hamulce v-brake? Tego się nie da precyzyjnie wyregulować, musiałbyś mieć hamulce mini v-brake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pixar Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Ta łapa obsługuje V-ki http://www.tektro.com/_english/01_products/01_prodetail.php?pid=10&sortname=Lever&sort=1&fid=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.