NML_MTB Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Witam, poszukuję w miarę rozsądnej cenie (do 300 zł) spodni na okres przejściowy. W tym okresie temperatury bywają bardzo zmienne i ciężko coś znaleźć aby było w nich optymalnie przy ok. 15 stopniach i np. 7. Jednak może są takie w miarę opcjonalne. Rozważam również opcję kupna nogawek na cieplejsze dni oraz spodni na te zimniejsze. Jak jeździcie i co polecacie? Proszę o pomoc. Będę wdzięczny również propozycji bluz na ten okres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajaraNy Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 jak mają być bardziej luźne to coś z endury http://endurastore.pl/spodnie,23,0.html w razie zimniejszych dni można założyć coś pod spód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NML_MTB Napisano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Luźne nie. Poszukuję głównie na szosę, czasem teren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajaraNy Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 niestety na obcisłych ciuchach się nie znam bo takich nie używam więc i nie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekUrbanowicz Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 W temperaturach pomiędzy 5 a 15 C mam spodnie Force http://sporto.com.pl/p/228/5654/force-windster-spodnie-z-szelkami-bez-wkladki-bez-wkladki-meskie-spodnie-dlugie-odziez-kolarstwo.html Jeździłem w nich od marca tego roku do końca tej zimnej wiosny, no i teraz je wyciągnąłem z szafy. I na te temperatury są dla mnie idealne. Na niższe jak dla mnie już nie. Wyglądają mi na trwałe. Jak na razie przejechały ok. 4000 km i nie widać powyciągania czy zmechacenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.