spider2you Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 To mój pierwszy post na Forum, więc jeżeli coś źle naskrobałem, to proszę Adminów o wyrozumiałość.Ponieważ chciałbym zakupić swoje pierwsze spd-y, a przeszukując ogłoszenia wpadłem na taki model Wellgo WPD-98A. Pedały są nowe, podobno przywiezione z UK, ale nie znalazłem żadnych informacji na ich temat, ani żadnych ocen.Jeżdżę rowerem MTB i nie wiem czy podpasują?Ten model Wellgo, to podobno jakieś magnezowe, dobrej klasy, etc. tak twierdzi sprzedający.Cena jaką sobie sprzedawca winszuje to 130 zł. Cena w UK, na wyprzedaży podobno 50£?Zatem pytanie do Was bardziej doświadczonych i obeznanych w temacie, czy warto pochylić się nad tą ofertą? Szukać innych?Z góry dziękuję za wszelkie uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 21 Września 2016 Root Admin Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.