baartii Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Witam. Jaką sakwę na telefon możecie polecić? Może być też uchwyt ale najbardziej interesowała by mnie taka ta rurę przed kierownicą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkomarnicki82 Napisano 18 Września 2016 Udostępnij Napisano 18 Września 2016 Zobacz sport arsenal 520. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byh81 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Zależy jaki duży masz telefon. Ja używam takiej: http://s.aliexpress.com/nqIf2EjI Galaxy S 5 wchodzi z pokrowcem i jeszcze mam luz. Jest też dość pojemna, zmieściłem w niej bułkę, jabłko nie małe, batonika i klucze, no i oczywiście telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baartii Napisano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Kupiłem taką w dechatlonie za 79zł Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byh81 Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Jeżeli taką chciałeś to ok, jednak ten rzep do kierownicy jest za nisko. Miałem kiedyś podobną i strasznie się gibała na boki jak włożyłem do niej telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baartii Napisano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Ta ma wycięcie z dołu i jest pokryta materiałem antypoślizgowym więc na boki nie lata. Trzyma się bardzo solidnie Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi