vant Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Do teraz miałem amortyzator rst 130mm. Do wydania na nowy amortyzator mam 600zł. Ważę 65kg. Musi być co najmniej 120mm skoku. Rama dartmoor. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Co to jest lekkie DH? 120 ani 130 to nie są amory do DH, 120 to jeszcze XC a do 160 to jest Enduro. 600 zł na nowy? Nie kupisz za to nawet Raidona który jest przeznaczony do XC a Ty tutaj o DH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 "lekkie dh" oznacza pewnie "zjazd z górki" rst 130mm w dh XD btw. nie ma czegoś takiego jak "lekkie dh" jak już jest enduro etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 "Warszawski dałnhill" powinno na stałe wejść jako określenie zjazdu z 50- cio metrowej górki krzycząc że się Downhill uprawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrovka Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 do lekkiego dh i fr najbardziej mi pasuje RS DOMAIN /do wyboru jedno i dwu polkowe - tyle ze nie wiem czy rama przyjmnie taki skok. No i cena uzywki prawdopodobnie ponad budzet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.