WoWojtek Napisano 16 Września 2016 Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Ktoś może coś powiedzieć nt. tego roweru? Podobno dobra geometria, niczego się nie boi, ani zjadów, ani podjazdów. Chodzi głównie o geo, bo reszta podzespołów wiadomo. Warto wchodzić w Kellysa przy tej kasie (ok. 8000 zł)?Kellys Bicycles | HACKER 70...Rower do jazdy głównie po płaskiej Wielkopolsce oraz kilka razy w roku po górach (szlaki dookoła Szklarskiej Poręby, strefa MTB Sudety, Singltrek pod Smrkiem). Mam też za sobą start w etapówce Bike Chalenge w Szklarskiej i wiem, że będę chciał znów wystartować. W planach na przyszły rok też pewnie okolice Gardy we Włoszech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Za 8 kafli dokładnie możesz też rozważać Scotta Aspecta 730. Też karbon i mega ścigancka maszyna z o włos gorszym osprzętem, ale moim zdaniem jako marka zdecydowanie pewniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WoWojtek Napisano 17 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Miałeś chyba na myśli Scale 730 ??? Jeśli tak to osprzęt gorszy o klasę, poza tym jeszcze 2 x 10. Geometria wydaje się zbliżona rozmiar M Scott Scale 730 Kellys Hacker 70 efektywana długość ramy 600 601 kąt widelca 69 69 kąt podsiodłówki 73 74 długość tylnego trójkąta 427 419 baza kół 1 100 1 108 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Jej, tak, przepraszam, Scale nie Aspect. Co do różnic w osprzęcie to tak właśnie jest, że za te same pieniądze kupujesz albo rower lepszy pod względem ramy i firmy z gorszym osprzętem albo gorszy rower z pełnym XT. A rozpiętość masz potężną, od wynalazków typu Northtec na pełnym XT po Treki. Napisałem Ci o Scale 730 jako alternatywie, bo osobiście wolałbym rower lepszy pod względem firmy, marki i technologii. Kellys to taki Kross. Tylko że ze Słowacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.