zukikiziu Napisano 16 Września 2016 Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Tak jak w temacie. Zakupię ramę Accent Peak z roku 2015 lub 2016. Może być używana lub nowa. Rozmiar S. Kolor najlepiej czarno-biały (bez czerwonych elementów). Propozycje cenowe wraz ze zdjęciem proszę na PW lub tutaj w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Zaczynasz jakiś projekt z tą ramą ? Pytam bo właśnie kupiłem taką nową ramkę w tym samym rozmiarze tylko wersję czarno-czerwoną. Reszta gratów już się zbiera... Możemy powymieniać doświadczenia w trakcie składania ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 17 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2016 @Nastar Obecnie mam za duży rozmiar i muszę coś mniejszego założyć. Powiedz mi, gdzie kupiłeś i za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Centrumrowerowe.pl, rama Accent Peak "S", cena 649zł. Przesyłka w cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 20 Września 2016 Root Admin Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.