Classified Napisano 16 Września 2016 Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Szczerze, to ja bym o te rysy kopi nie kruszył. Co najwyżej pomarudził w rozmowie ze sklepem, może parę groszy urwiesz z tej sprawy. I to tyle. Nie dziwię się, że tak je przezywasz - w końcu chciałes mieć lśniace cacko a tu taki zgrzyt. Ja zawsze bałem się kupować rower w sieci, chociaz nabyłem tym sposobem dwa nowe cannondale dla siostry i szwagra i oba przyszły zapakowane jak należy, więc niby wszystko w porządku. Swoją drogą na przyszłosc nie dziaduj tych paru dych i kup w stacjonarnym jak możesz, zobacz ile nerwów byś sobie oszczedził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 17 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Jedną już zakleiłem naklejką Nie szalej z ilością naklejek bo rower straci katalogową wagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Spokojnie , naklejki wyrównają gramy stracone na lakierze i waga się wyrówna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil3d Napisano 17 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Mavic cosmic jest w identycznym kolorze jak moja ramą wiec bedzie dobrze. DZiekuje wszystkim za rady i poświęcony czas , to porządna nauczka na przyszłość. Nie ukrywam, ze mam duża satysfakcję z tego, ze rower złożyłem sam mino tego , ze dla Was przykręcenie koła i kierownicy to bułka z masłem Górna śrubę na mostku kiedy poczułem lekki opór , przykrecilem jeszcze o pol obrotu. Kierownica chodzi normalnie , luzów raczej nie zauważyłem. Kiedy podnoszę ramę do góry i przechylam sporo rower w lewo lub prawo to kierownica przesuwa sie w dana stronę jednak nie az w takim stopniu wysokim w jakim ja mógłbym sam skręcić. Domnie śruby przykrecilem znacznie mocniej. Jest w porządku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 17 Września 2016 Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Jeśli przechylając rower kierownica samoistnie skręca to jest ok , ale za jakiś czas sprawdź ponownie bo wszystko jest nowe i musi się ułożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil3d Napisano 17 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Dzięki. Delikatnie sie przechyla nie tak ze cała kierownica idzie na bok dotykając prawie kołem ramy. To teraz zostało tylko wyregulować przerzutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil3d Napisano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Przepraszam, że post pod postem, ale otrzymałem dzisiaj takie info : Witam, możemy zaoferować zestaw akcesoriów: licznik, bidon,uchwyt na bidon, pompkę wszystko marki Kross lub 150 zł rekompensaty, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Uczciwe podejście sprzedawcy. Bierz kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 19 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Witam, możemy zaoferować zestaw akcesoriów: licznik, bidon,uchwyt na bidon, pompkę wszystko marki Kross lub 150 zł rekompensaty, No to miła niespodzianka. Chyba granice cywilizacji się przesunęły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Bierz kasę bo te akcesoria Kross'a są średniawe. Albo granice się przesunęły, albo jak chcemy węszyć jakiś podstęp to byli przygotowani na reklamację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil3d Napisano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Wydaje mi się, że te 150 zł to dobra rekompensata... Chyba nie ma sensu walczyć o wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Nie sądziłem że tak się to zakończy. Brawo dla sprzedawcy. A pro po tych gadżetów są troszkę lipne, tak jak kolega skom25 pisał, bież kasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mailo Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Dziękuje Rower był zapakowany tak ( w kartonie po rowerze Krossa S) Z tym, że siodełko pedały były rzucone luzem. Kierownica nie była w ogóle zabezpieczona była położona luzem pionowo obok przedniego amortyzatora. Jak był tak zapakowany jak na zdjęciu to rysa na górnej rurze albo już była albo zrobiłeś sam przy skręcaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artfal Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Całkiem fajna rekompensata Chociaż w dzisiejszych czasach i przy tak dużej konkurencji nie powinno to być niczym dziwnym, o klientka trzeba dbać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Mnie szczerze mówiąc też zastanowiły te rysy. Rower wygląda na zabezpieczony więc opcje są dwie, tak jak napisał kolega. Jeżeli mam być szczery to uważam że wyszedł taki ze sklepu, z mniejszą czy większą świadomością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil3d Napisano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2016 (edytowane) Moim zdaniem nie ma szans aby to powstało w transporcie. Podczas przewożenia autem roweru z pracy do domu ( karton był w pozycji poziomej) jechałem 30km/h omijając każdy dołek. Niebieskie zabezpieczenia zdjąłem dopiero po całkowitym złożeniu roweru. Pewnie gdybym się uparł to bym wyrwał i 200 zł ale już bez przesady Edytowane 19 Września 2016 przez Kamil3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Jeżeli te pedały itd były luzem, to naprawdę mistrzostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi