montell81 Napisano 16 Września 2016 Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Witam, pilnie potrzebuję opinii odnośnie zaplatanych kół w http://www.wojczal-bike.pl/ Ktoś jeździ, lub zna kogoś kto jeździ, na kołach zaplatanych u tego Pana? Niestety w necie niewiele na ten temat znalazłem. Proszę o opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kidot Napisano 16 Września 2016 Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Wpisz sobie w wyszukiwarkę forum Paweł Wojczal powinieneś coś znajść. Z tego co kiedyś czytałem (a nawet raz mi doradzał mailowo ) to opinie są dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Wpisałem ale opinii jest niewiele i ostatnie sprzed ponad trzech lat. Natomiast nie czekając na opinie dokonałem zamówienia więc przekonam się na własnej skórze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kidot Napisano 16 Września 2016 Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Obserwuje ten sklep na Allegro już od dłuższego czasu mają duży przemiał towaru a towar wydaje się być sensowny. Napisz co i jak . . jak towar Ci przyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Można liczyć na pomoc i rady Pana Wojczala, szybko odpowiada na pytania. Kontakt jest perfekcyjny i ceny konkurencyjne. Jeśli tak samo dobrze będą zaplecione koła to będę w 100% zadowolony. Oczywiście dam znać jak dojdą koła. P. S. Proszę moderatora o edycję nazwy tematu i usunięcie "Pilne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montell81 Napisano 22 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Dziś dotarły do mnie koła. Zestaw: obręcze ZTR Crest MK3, piasty Novatec 771/772, szprychy CN Spoke Aero 424 Zamówienie w piątek, wysyłka w środę, w czwartek mam je w domu. Obręcze równe, szprychy naciągnięte. Na pierwszy rzut oka wszystko ok. Z ostateczną oceną kół wstrzymam się do pierwszej jazdy, ale na tą chwilę z czystym sumieniem mogę polecić Wojczal-Bike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.