Skocz do zawartości

[Dylemat pomiędzy] Cube Race One i Radon ZR Team 29 8.0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  W dniu 15.09.2016 o 19:00, Hehu9 napisał:

Dziękuję za odpowiedź. Doszedł jeszcze jeden model:https://www.canyon.com/pl/mtb/grand-canyon/2017/grand-canyon-al-5-9.html

Napisano

Właśnie tego Unibika polecał mi brat tylko jedno jest "ale"  dla mnie może to głupi powód ale co "drugi" jeździ Unibike....strasznie oklepana marka....heh

Napisano

W dniu 16.09.2016 o 13:22, Hehu9 napisał:
co "drugi" jeździ Unibike....strasznie oklepana marka

Wobec takiego argumentu ja się poddaje :wallbash: , ale masz + za szczerość.

Napisano

Wszystko to bardzo popularne marki. Brałbym tego, który ma lepsze wyposażenie w cenie. Jak ktoś chce się wyróżnić to trzeba by wykombinować coś w stylu Yeti albo Cervelo + Clavicula, ale to trzeba naprawdę kochać rowery, bo sumy są b. wysokie.

Napisano

W dniu 21.09.2016 o 07:06, Moloch89 napisał:
Zerknij jeszcze na Cube LTD PRO CUBE LTD PRO 27,5/29 2016 blackline 18 19 21 Śląsk (6074500412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Rower niby męski, a geometria dobra dla statystycznej kobiety. Dla statystycznego chłopa może się nie nadawać, bo rama krótka/wysoka.

Napisano

Krossy też dla ciebie oklepane ? Teraz można dostać B7 za 3,4k a w tej cenie to świetna opcja (sztywne osie , napęd 2x10) i zostałoby ci jeszcze na jakiś akcesoria lub upgrade z budżetu.

Napisano

Ceny na stronie Radona i bike-discount nie zawsze się pokrywają, pamiętaj również o kosztach pakowania i wysyłki. Geometria ZR Race jest zupełnie inna niż ZR Team, ale to na pewno wiesz. Jeździłem kilka lat na Radonie i złego słowa nie powiem na tą firmę - miałem kupować ZR Race 8.0, ale skończyła się rozmiarówka i padło na Canyon'a. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.