Skocz do zawartości

[Dylemat pomiędzy] Cube Race One i Radon ZR Team 29 8.0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Właśnie tego Unibika polecał mi brat tylko jedno jest "ale"  dla mnie może to głupi powód ale co "drugi" jeździ Unibike....strasznie oklepana marka....heh

Napisano

Wszystko to bardzo popularne marki. Brałbym tego, który ma lepsze wyposażenie w cenie. Jak ktoś chce się wyróżnić to trzeba by wykombinować coś w stylu Yeti albo Cervelo + Clavicula, ale to trzeba naprawdę kochać rowery, bo sumy są b. wysokie.

Napisano

Zerknij jeszcze na Cube LTD PRO CUBE LTD PRO 27,5/29 2016 blackline 18 19 21 Śląsk (6074500412) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Rower niby męski, a geometria dobra dla statystycznej kobiety. Dla statystycznego chłopa może się nie nadawać, bo rama krótka/wysoka.

Napisano

Krossy też dla ciebie oklepane ? Teraz można dostać B7 za 3,4k a w tej cenie to świetna opcja (sztywne osie , napęd 2x10) i zostałoby ci jeszcze na jakiś akcesoria lub upgrade z budżetu.

Napisano

Ceny na stronie Radona i bike-discount nie zawsze się pokrywają, pamiętaj również o kosztach pakowania i wysyłki. Geometria ZR Race jest zupełnie inna niż ZR Team, ale to na pewno wiesz. Jeździłem kilka lat na Radonie i złego słowa nie powiem na tą firmę - miałem kupować ZR Race 8.0, ale skończyła się rozmiarówka i padło na Canyon'a. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...