tomek040982 Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 4gni35zk4 bo sam kombinuję coś na lipiec tylko nie mam jeszcze konkretnych planów a ni z kim jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4gni35zk4 Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Ja ogólnie muszę też latem odwiedzić Norwegię, ale bez roweru (nie ta kondycja ), żeby się wspiąć na Trolltungę, ale w podobnym okresue marzy mi się właśnie coś rowerem. Popatrzę opcję co można zrobić z moim rowerem, żeby się nadawał na dłuższe trasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nognog Napisano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Gdziekolwiek, byle dłużej niż jeden dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabiel17 Napisano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Zrobic GSB, wyjechac do finale ligurie na tydzien, pojezdzic w beskidach pare dni, na weekendy jezdzic w gory, krecic ile wlezie :-) Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annogre Napisano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2017 Mi się marzy Świnoujście-Hel, ale biorąc pod uwagę, że jestem początkująca, to nie wiem czy mi urlopu starczy Hej.. Może to pomysł od czapy, ale my się wybieramy tam z dziećmi. nie wiem jak bardzo jesteś początkująca, ale jak coś możesz się wybrać z nami. Jedzie z nami również znajomy właśnie z Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 4gni35zk4, annogre - jak się zgadacie, to chętnie się przyłączę na Helu i go z Wami przejadę. Kilka dni temu postanowiłem, że muszę się tam wybrać na rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
annogre Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 4gni35zk4, annogre - jak się zgadacie, to chętnie się przyłączę na Helu i go z Wami przejadę. Kilka dni temu postanowiłem, że muszę się tam wybrać na rower. jak najbardziej. Dam znać jak już będzie wiadomy termin, ważą się losy terminu urlopu męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
de_Villars Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Mój plan to robić po 1000 km miesięcznie w sezonie i pojedyncze trasy po ponad 100 km. Myślę, że realistyczne, bo najlepszym miesiącu tego roku miałem bodaj 860 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laos Napisano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Wybieram się w terminie listopad-grudzień 2017 na 3 tygodnie na Sri Lankę. Nie wypaliło towarzystwo w 2016 to może w 2017 wypali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariano123 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Czy ktos sie wybiera na Green Vello z Białego Stoku lub Siemiatycz do Zamościa tak do miesiąca czerwiec?? Wyjazd na 4/5 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kishoth Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Cześć, Plany na 2017 - przejechać co najmniej 4000 km (może dla niektórych jest to żadne wyzwanie, jednak dla mnie jest to cel ambitny) Przejechać wyznaczoną trasę 52 km poniżej 1:30h Zaliczenie trasy Starachowice-Studzianki Pancerne i z powrotem jednego dnia (ok. 250 km) Udział chociaż w 1 maratonie szosowym (w planach zaliczenie Doliny Opatówki) I kręcić, kręcić, kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid91 Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 - zakup szosy - przejechanie minimum 200km w jeden dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dana55 Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Nie zardzewieć Utrzymać dystans z 2016 -5700km,w maju może Mazury Garbate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4gni35zk4 Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 No pomysł jak najbardziej, jak będziesz wiedziała kiedy mniej więcej planujecie to proszę daj znać! Z jednej strony chciałabym to zrobić całkiem sama, ale z drugiej nie wiem czy dam radę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sedymen Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 No pomysł jak najbardziej, jak będziesz wiedziała kiedy mniej więcej planujecie to proszę daj znać! Z jednej strony chciałabym to zrobić całkiem sama, ale z drugiej nie wiem czy dam radę.. Dasz, ale daj sobie też spokój z wpisami o 4, 5, 6 dni i "zrób 100km, dziennie". Kup bagażnik i sakwy. Wstań rano, wypij kawę i rusz. Zwiedzaj co chcesz i relaksuj się gdzie chcesz. Skończ tam, gdzie skończy Ci się czas. Spisz pociągi z Koszalina, Słupska i Gdyni.Don`t worry, be happy! Ja to jadę w długi weekend majowy Ps. Kupiłaś bagażnik i sakwy? Z plecakiem to pozamiatane. Plany na 2017:1) Wybrzeże Bałtyku ze Świnoujścia - 4 dni 2) Ziemia Lubuska - 4 dni 3) Świnoujście - Rugia- Bornholm- Kołobrzeg - 7 dni Przedstawione plany mają charakter informacyjny. Nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Art.66 par.1 Kodeksu Cywilnego oraz nie stanowią zobowiązania do ich zrealizowania. Stanowią jednak deklaracje woli, co do chęci pedałowania razem lub osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fotogrimes Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Plany ach te plany Wczoraj zaplanowaliśmy majówkę. Trasa mniej więcej: Bydgoszcz, Tuchola, Charzykowy, Brusy, Wdzydze Kiszewskie, Tleń, Chełmża. Po drodze jeszcze błądzenie po małych miejscowościach. Do tego planuję w lipcu pojechać na pielgrzymkę z Gdańska do Częstochowy. Reszta to spontan, raczej po okolicy, chociaż nigdy nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Po Polsce weekendowo... trasa od Puław po Lublin przez wąwozy koło Kazimierza Dolnego. od Częstochowy po Kraków czyli Jura w stylu bikepackingu Szlak Piastowski od Poznania na wschód. Trasy wielodniowe pogranicze Niemiec i Polski czyli od Bawarii po Berlin. tour de Alpy w stylu bikapackingu GSS w stylu bikapackingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dadales Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 (edytowane) Na majowy weekend mysle pojechac pociagiem do linz i pozniej wracac trasą linz-wieden-mikulov-uherske hradiste- olomuniec raciborz rower treking dziennie 150 km spokojnym tempem mysle zrobic jest ktos chetny na taka trase? Jak coś to byłbym wstępnie zainteresowany. Mój e-mail: dadales@o2.pl Edytowane 13 Lutego 2017 przez dadales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 (edytowane) Mapka wytyczonych tras na 2017 do wgrania na garmina. Ogromna większość po szlakach rowerowych, a jeżeli nie, to po drogach z jak najmniejszym natężeniem ruchu. Trasy do 70 km w jedną stronę lub pętle do 140 około. Dodatkowo jedna trasa na bicie rekordu przelotu dobowego - 300 km. Ogólny cel roczny > 6600 km, na mapce widać około 5700 km licząc jazdę i powrót po tym samym śladzie. Jest jeszcze kilka trasek do poprawy i będzie okej. Do wytyczania użyłem stron http://naviki.org oraz http://gpsvisualizer.com Edytowane 15 Lutego 2017 przez no1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1985 Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Witam. Plan na ten rok mam wstepnie taki , w drugiej polowie maja przejechac sie szlakiem odra nysa , a na okres wakacyjny jesli sie uda z planami to przejechac z Suwalk ( szlakiem green velo ) i dalej (R10) do Swinoujscia lub sprobowac swoich sil w pierwszej rowerowej wyprawie xs grsnice naszego kraju, a jak to bedzie zycie to zweryfikuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sergiuszkowalew Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Jak coś to byłbym wstępnie zainteresowany. Mój e-mail: dadales@o2.pl Czy coś się z tych planów urodziło ? Bardzo zaciekawił mnie ten kierunek . Jeżeli planujecie wyjazd można się dołączyć ? kowalewsergiusz@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aristo111990 Napisano 26 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Powtarzam : Trans Alp przez Dolomity: Sterzing => Bassano del Grrappa 5-6dni 310km ~9000m 2x Terminy +1 awaryjny Czerwiec / Lipiec Pozdrawiam Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziaro Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Żeby nie zakładać nowego tematu. Czy ktoś używał z Was jakiegoś atlasu Czech do planowania tras rowerowych? http://www.shocart.cz/turisticke-a-cykloturisticke-atlasy/cykloatlas-cesko-1-75-000/ http://www.shocart.cz/turisticke-a-cykloturisticke-atlasy/turisticky-atlas-cesko-1-50-000/ A może coś innego polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Czerwiec/lipiec. Start trasy w Rumunii, Bułgaria, Grecja powrót przez Włochy lub Chorwację. Noclegi pod namiotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furionik Napisano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 - sezon zakończyć ze średnim tempem min. 25-26 km/h na full`u - po trasie 100 km 50asfalt/50leśna wyrypa nie być wyrąbanym tak jak obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi