detonator Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 Chyba już pięć lat planuje przejechać Galicyjski Szlak Enduro i ciągle mi nie wychodzi Może w 2017 się uda. Poza tym, chciałbym przejechać: - Leśną Rajzę - Szlak Warowni Jurajskich Główny cel, to jednak szlak enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spejson Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Czy jest na forum ktoś kto przejechał 500 km poniżej lub około 24 h? Chodzi mi to po głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur202 Napisano 13 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 Rowerem Rovaniemi - Nordkapp -> Sztokholm? kwiecień- maj Samochód + treking po górach Rumunia/ + Albania? sierpień - wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macieklis Napisano 17 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Na wiosnę pociągiem do Szczecina a później rowerkiem do Zielonej Góry. Całość wyprawy jeden weekend:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glonas Napisano 17 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Ja już dwa lata czaje się na kawałek szlaku eurovelo 6 - Pasawa-Wiedeń-Bratysława-Budapeszt, i postanowiłem, że jak w 2017 nie znajdę żadnych bratnich duszy pedałujących w tym samym kierunku i nie wymyślę dziwnej wymówki, to tam pojadę, nawet sam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staryJanek Napisano 17 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 hehehe ja jade " nawet sam " po części greenvelo . Trasa " od Krakowa do Władysławowa" przez Tarnobrzeg i ścianą wschodnią jakoś na sierpień planuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glonas Napisano 17 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 (edytowane) hehehe ja jade " nawet sam " po części greenvelo . Trasa " od Krakowa do Władysławowa" przez Tarnobrzeg i ścianą wschodnią jakoś na sierpień planuje. Polecam Podlasie , niesamowicie piękne tereny , a jak będziesz miał czas i chęci, to zajrzyj również na Białoruś Edytowane 17 Listopada 2016 przez Glonas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 17 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 (edytowane) Trasa dookoła Tatr A bardziej sportowo to udział w kilku wyścigach i 1 miejsce open w jednym z nich Niekoniecznie musi to być dystans Giga,zadowoli mnie Maxi lub Midi,bo wiek już nie ten Edytowane 17 Listopada 2016 przez firefoks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaq49 Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Ja planuję wyprawę rowerkiem do Moraska i pozwiedzanie kraterów meteorytowych (Trasa ok 300km w jeden dzień ) Nie wiem czy wyprawa 300km jest tego warta, bo na Morasku właściwie to nie ma czego oglądać, kilka dziur w lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariano123 Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Może GV od B-stoku na południe nie więcej jak ~800 km, ewentualnie kraje nadbałtyckie (transport do i powrót na dwóch kółkach do siebie) a może jeszcze coś innego (pomyślę w długie zimowe wieczory). Planowany termin czerwiec, lipiec (coś koło 10-ciu dni). Witam serdecznie, Chetnie podłączyłbym się pod taką wyprawę w jakiejść 3-4 osobowej grupie ale nie wiem czy wyskrobie tak długi urlop. Planujesz trase Białystok - Suwałki - Sopot - Świnoujście? Elegancka sprawa. Witam wszystkich, Mam zamiar pojechać GV z Siemiatycz na północ Polski na Gołdap powrót z Suwałk pkp. Może połączymy siły wczasie tej wyprawy, będzie raźniej. Czas wyprawy 4 noce / 5 dni (kwiecień, maj, czerwiec) np. środa wyjazd powrót niedziela. Dystans dzienny ok 80 km czyli razem ok 350-400 km Edytowane 11 Stycznia 2017 przez Mariano123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Plany na 2017r.? Dość trywialne - jeździć, jeździć i jeszcze raz jeździć. Polecono mi Bory Tucholskie, chciałbym wybrać się też na Mazury. Jeśli nadarzy się okazja, pojeżdżę trochę w okolicach ukraińskiej granicy. Chciałbym również wystartować w kilku wyścigach LOTTO Poland Bike Marathon, tak dla siebie, sprawdzić się, poczuć klimat i adrenalinę. Jak będzie - czas pokaże. Zeszły rok dał do zrozumienia, że wszystko potrafi się diametralnie zmienić, dlatego nie chcę się specjalnie nakręcać na coś konkretnego. Edytowane 11 Stycznia 2017 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambogrand Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Na majowy weekend mysle pojechac pociagiem do linz i pozniej wracac trasą linz-wieden-mikulov-uherske hradiste- olomuniec raciborz rower treking dziennie 150 km spokojnym tempem mysle zrobic jest ktos chetny na taka trase? Edytowane 11 Stycznia 2017 przez lambogrand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariano123 Napisano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2017 Na majowy weekend mysle pojechac pociagiem do linz i pozniej wracac trasą linz-wieden-mikulov-uherske hradiste- olomuniec raciborz rower treking dziennie 150 km spokojnym tempem mysle zrobic jest ktos chetny na taka trase? Bardzo interesująca trasa ale ja bardziej w terenie śmigam i z tego względu trochę krótsze trasy. codziennie po 150 to by mi dupsko pękło na 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariano123 Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Mój plan na 2017 ... przebijać przez dzisiejsze śniegi do domu . Do roboty udało się zajechac bez wywrotki ale troche jak na łyzwach się czułem do tego dostałem solą z odsneiżarki i ta breją po twarzy ... ale frajda jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Ja mam plan aby wymienić XCMa na jakiś normalny amorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.sdl Napisano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 Na majowy weekend mysle pojechac pociagiem do linz i pozniej wracac trasą linz-wieden-mikulov-uherske hradiste- olomuniec raciborz rower treking dziennie 150 km spokojnym tempem mysle zrobic jest ktos chetny na taka trase? Witam, noclegi w jakiej formie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.sdl Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Będę w Zakopanem to wybiorę się dookoła tatr. Planujemy wakacje w Wiśle, to jakaś wycieczka do Czech i Słowacji. Myślę że na mazury też się znajdzie wolny weekend lub dwa, może coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambogrand Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Noclegi raczej na dziko chyba ze sie trafia tanie pensjonaty to ich nie wykluczam a trase zaczne raczej z passawy w niemczech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.sdl Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Noclegi raczej na dziko chyba ze sie trafia tanie pensjonaty to ich nie wykluczam a trase zaczne raczej z passawy w niemczech jestem zainteresowany, kiedy wyruszasz? napisz na: marcin.sdl@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4gni35zk4 Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Mi się marzy Świnoujście-Hel, ale biorąc pod uwagę, że jestem początkująca, to nie wiem czy mi urlopu starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1985 Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Mi się marzy Świnoujście-Hel, ale biorąc pod uwagę, że jestem początkująca, to nie wiem czy mi urlopu starczy na spokojnie 5 dni wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4gni35zk4 Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Serio? Tobie tyle starczyło? Możesz po krótce opisać jak to się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Mi się marzy Świnoujście-Hel, ale biorąc pod uwagę, że jestem początkująca, to nie wiem czy mi urlopu starczy A kiedy byś jechała? Ile dni i jak widzisz noclegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4gni35zk4 Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Okres czerwiec-sierpień, właśnie zależałoby mi na tym,żeby wziąć jak najmniej urlopu (więc na pewno włącznie z weekendem). Ewentualnie zacząć trochę bliżej, nie samo Świnoujście. Noclegi to najchętniej namiot (ale że mam krossa to mam zagadkę jak się zapakować na taką wyprawę (http://www.forumrowerowe.org/topic/212906-rower-crossowy-a-dluzsza-wyprawa/?p=1936762), ewentualnie co któryśtam nocleg w jakimś cywilizowanym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej1985 Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 wystarczylo mniej , ale skoro pytalas o czas to dostalas odpowiedz , zrob okolo 100km i sie wyrobisz Serio? Tobie tyle starczyło? Możesz po krótce opisać jak to się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi