godzinilla Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Na sprzedaż rower jak w ogłoszeniu. Cena: 2000 PLN - do negocjacji. http://www.olx.pl/oferta/mtb-21-22-easton-deore-lx-manitou-black-dt-swiss-czarny-mat-CID767-IDhASbD.html Odbiór osobisty Rzeszów. Ewentualną wysyłkę pozostawiam do ogarnięcia nabywcy. Możliwa ZAMIANA za rower mniejszy (rama 17" do 19"), podobnej klasy: amortyzator powietrzny (najlepiej Manitou), napęd przynajmniej Deore (preferuję 1x10 SLX), koła najlepiej 27,5" na sztywnej osi. Co do kolorów - pstrokate, obklejone konstrukcje mnie raczej nie interesują. Styl, który prezentuje sprzedawany rower - to jest to! Sprzedaję przede wszystkim dlatego, że rower jest na mnie za duży (mam 173 cm wzrostu). Poza tym marzy mi się full lub bardziej zgrabny sztywniak (stalowa rama <3). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godzinilla Napisano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Dobra, zmieniam próg cenowy wejściowy - 1800 PLN do negocjacji. Zapraszam serdecznie. W ten weekend będę wymieniał pancerze i linki przerzutek na nowe. Miałem to zrobić na przyszły sezon, ale z uwagi na okoliczności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godzinilla Napisano 30 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Cena znowu w dół: 1600 PLN, również do negocjacji. Linki (Niro Glide nierdzewki) i pancerze (Niro Glide Turbo Plus czarne/szare) już wymienione, wszystko działa elegancko, szybko i gładko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godzinilla Napisano 14 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Nowa cena: 1500 PLN, zmieniony opis, nowe zdjęcia. Wszystko nadal w ogłoszeniu na OLX. Jeżeli chętny się nie znajdzie, rower wyląduje na Allegro na licytacji. Chciałbym go sprzedać przed zimą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
godzinilla Napisano 24 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Nieaktualne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Października 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.