citrix Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Witam. Mam pytanie w sprawie przechowania roweru. Orientowałem się trochę w ofercie w Łodzi i ceny oscylują wokół 20-30 zł./m-c. Ale znalazłem na Retkini przechowalnię, która oferuje miejsce za 40 zł. za pół roku. Czy to nie jest podejrzanie niska cena? Jeśli ktoś z Was przechowuje rower poza domem, to jakie są Wasze doświadczenia w tym temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Na tle reszty to wyjątkowo niska ta cena. Inna sprawa że co miasto też inny cennik. Ciekawi mnie jakie "warunki" ma rower tam przez okres zimowy. Możesz podać adres tej przechowalni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
citrix Napisano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2016 http://rowerowaprzechowalnia.pl/#oferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Transport w cenie, dziwnie niska cena. O warunkach ani słowa czyli jakaś hala bez ogrzewania albo gorzej. Ja bym odpuścił, chyba że poda dokładny adres magazynu ale to mało prawdopodobne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 O warunkach ani słowa czyli jakaś hala bez ogrzewania albo gorzej Masz rację. Pewnie stodoła strzechą kryta. Albo i gorzej. Ręce opadają... Jak wół w pierwszym zdaniu napisali "Oferujemy ogrzewaną i strzeżoną przechowalnię rowerową." Jedno klikniecie. Dwa kliknięcia i wchodzisz na facebooka gdzie są zdjęcia magazynu. Jest nawet zdjęcie kaloryfera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 @@citrix serio mieszkasz w tak ciasnym mieszkaniu (i bez piwnicy) że nie znajdziesz miejsca na schowanie rozebranego roweru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek040982 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 O warunkach ani słowa czyli jakaś hala bez ogrzewania albo gorzej Jest tam napisane OGÓLNE ZASADY BEZPIECZEŃSTWO Oferujemy ogrzewaną i strzeżoną przechowalnię rowerową. Działamy od 1 października do 30 kwietnia. Więc niby jest ogrzewane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Mea culpa, patrzyłem w telefonie i nie doczytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
citrix Napisano 22 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2016 @@citrix serio mieszkasz w tak ciasnym mieszkaniu (i bez piwnicy) że nie znajdziesz miejsca na schowanie rozebranego roweru? Mimo, że mieszkam w bloku, to nie narzekam na brak powierzchni, ale nie ma w nim garderoby/osobnego pokoju, który mógłby być składzikiem. A nie mam ochoty przez pół roku zastawiać pokoju dwoma rowerami. Wiem, że są pasjonaci, dla których rower może być ozdobą mieszkania, ale ja nie jestem aż takim ich miłośnikiem i taki nieużywany sprzęt w mieszkaniu by mi przeszkadzał. Komórka raczej odpada. Inni mieszkańcy mają w zwyczaju nie zamykać drzwi wejściowych. Zbyt duże ryzyko kradzieży. Tania przechowalnia (np. w cenie tej, o którą pytam) byłaby dla mnie idealnym wyjściem. Tyle, że w porównaniu z konkurencją cena wydała mi się podejrzana. Co ciekawe, jeszcze w 2014 r. cena wynosiła 25 zł./m-c więc obniżka do 6,67 zł./m-c jest prawie aktem desperacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jubilat Napisano 27 Października 2016 Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Jeden chce przechowywać rower w domu inny nie, to sprawa indywidualna i nikomu nic do tego. Z opcji tu wcześniej niewymienionych to Łódzkie Centrum Rowerowe w mojej okolicy (Piłsudskiego) przechowuje rowery i też odbierają z domu w cenie, mają serwis i sklepik w którym czasem coś kupuje. Cena to chyba 60pln. Podam numer: 577 481 038. Mam nadzieję, że komuś się przyda ta informacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.