T.H.N Napisano 14 Września 2016 Napisano 14 Września 2016 Witam od pewnego czasu zastanawiam się nad zakupem roweru górskiego. W oko wpadło mi kilka firm Kross Giant i Trek. Maksymalna cena roweru to ok. 2800zł rower służył by mi do jazdy po asfalcie jak i krętych dróżkach w lesie. Zależało by mi aby na rowerze przyjemnie się jechało i aby rower był dosyć wytrzymały. Przeglądając kilka stron napotkałem się na te oto rowery -Kross Level R4 -Kross Level B4 -Giant Talon 3 LTD Nie wiem czy któryś z wymienionych rowerów spełnił by moje oczekiwania. Dlatego proszę o pomoc i podesłanie nazwy jakiegoś fajnego roweru w przystępnej cenie. Dodatkowo chciałbym się poradzić czy rower warto zamawiać na internecie ze stron typu allegro czy lepiej samemu pojechać do sklepu rowerowego i kupić rower właśnie tam
Marcin86Poznan Napisano 14 Września 2016 Napisano 14 Września 2016 Za 2600 dostaniesz R6 z roku 2016. Na Twoją jazdę rower MTB jest niepotrzebny, poszukaj crossowych. Aby Ci doradzić musisz podać wzrost i wagę aby można dać jakieś linki z rowerumi.
gtb Napisano 14 Września 2016 Napisano 14 Września 2016 Za 2,3k masz przyzwoicie złożonego Unibike EVO http://www.bikko.pl/rower-gorski-unibike-evo-27-5-2015.html zdecydowanie lepszy od tych wymienionych przez ciebie. Co do zakupu to cenowo najlepiej wypada zakup przez internet , natomiast zakup w okolicznym sklepie stacjonarnym daję ci możliwość przymiarki i serwis na miejscu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.