aleksandra89 Napisano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2006 a jeżli bym się skusiła na używaną to na allegro nie ma zbytnio wyborów to kaj można sie porozgladac za używanymi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badb Catha Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Używaną na wyścigi? W tym przedziale cenowym? hmmm..... Nie wiem.... Chyba jednak wolałbym o oczko niższą (mowa o klasie/osprzęcie), ale nówkę. @Virus333, jaki to stop tego aluminium w tej ramie? W czym ona jest taka świetna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksandra89 Napisano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2006 eh to ja już nie mam pojecia a mzoę np w klubie dadza mi na poczatek jakas kolarzówke klubowa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badb Catha Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Wątpię. Może jakiś izotonik, na początek :wink: . Chyba, że sponsor bogaty, ale wyobraź sobie: Dzień dobry, są wolne miejsca?? Tak, Jaki ma pani rower? Nie mam. Liczę że dostanę cos od Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksandra89 Napisano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2006 bo ja na razie mam tylko zjazdówke wiec to raczej się nei nadaje do klubu chyba...;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badb Catha Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Na razie jedź do sklepów, pooglądaj i dowiedz się kiedy obniżki Zbierz pieniążki i zdecyduj się. Bo tak to można gadać na 56 stron. Musisz sie zorientować co jest aktualnie w ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksandra89 Napisano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 19 Września 2006 no najlepiej tak bedzie trza zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Przyjedź do klubu, może Ci coś korzystnego złożą BO szos w klubie nie mamy aktualnie wolnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksandra89 Napisano 20 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2006 karolyfer a złozyli by mi cos fajnego ale nie drogiego hm.. bo naprawde chce sie dostac do tego klubu musze pogadac z prezesem chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Jezeli chcesz sie zapisac do klubu to wiem ze niektore firmy z tego powodu daja znizki. Wiem ze na rowery sunn mozna bylo dostac z tego powodu 40% znizki. Trzeba bylo tylko potem wystartowac chyba w 3 wyscigach tym rowerem - jakos tak. Sam mam sunna i dostalem naprawde niesamowita znizke. www.evadam.pl - jak odbieralem swoj rower w kwietniu to za model z 2005 na pelnym veloce z 2005 mozna bylo za 3500 kupic (pierwsza cena katalogowa to cos z 7000). Napisz do nich maila. Ogolnie polecam campagnolo - to naprawde dziala!!! Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksandra89 Napisano 21 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Przekem hm... jesli mówisz ze to dobra inwestycja no to dzieci wielkie hmmm... mozna spóbowac;D a jak bym chciala np jakis model z porzedniego roku albo z 2004 to nie dosc ze tańsza to jeszcze +40% zniszki eh... nono to fajno;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Heja Zapytaj ich, na pewno dostaniesz odpowiedz. Z 2005 mieli ostatnie sztuki w kwietniu, ale warto napisac. Ja kupujac rower pisalem od razu do producentow i sam proponowalem znizki, na szosy chetnie dawali. Pewnie znasz ale dodam jeszcze RADON VIPER na nowej 105 za 3 z hakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksandra89 Napisano 22 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2006 ooo no to chyba bee musiała napsac do nich jak widze takie okazje fajne sa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 23 Września 2006 Udostępnij Napisano 23 Września 2006 i jeszcze raz ja ... zobacz w skiteam.pl przecena z 2005 jest na LEMONDY z 5,5 na 3 tys. - model Tourmalet. To juz sa calkiem konrketne bajki. Ja bym mocno zainteresowal sie ta oferta! Widizialem w warszawie ze sa. Zadzwon spytaj o rozmiar i przyjezdzaj. Z dojazdem to nie problem przecierz, jeden dzien i masz super rower na lata. Ja po swoja pierwsza szose pojechalem z warszawy do malborka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksandra89 Napisano 23 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2006 wow no to ostro hehhe do malborka az nonio;) hm.. jeszcze się zstanawiam ale spoko mzoe sie kusze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrys17 Napisano 26 Września 2006 Udostępnij Napisano 26 Września 2006 J a tam kupilem szosowke birie cena 1690 zl na allegro .. osprzet sora i 105 Nowa to biaria oczywiscie se sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Hej, ale napiszesz jak już coś wybierzesz co nie? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g3rman Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 a co myślicie o krossie venom berus http://www.kross.pl/pl/rowery/rower_road/s...ikacja.php?id=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badb Catha Napisano 28 Września 2006 Udostępnij Napisano 28 Września 2006 a co myślicie o krossie venom berus http://www.kross.pl/pl/rowery/rower_road/s...ikacja.php?id=2 IMO - do kitu. Tam nic nie ma. Stop ramy 6061 , a rama to podstawa. Mieszanki numerków/Sory/Tiagry .... Można dostać coś lepszego. Choćby ze wzgledu na ramę TREKa, bądź (IMO najepszy za rozsądną cenę) to Kellysy. Z 2007 mają juz potrójnie (! )cieniowaną ramę. Również osprzęt niczego sobie. Lecz oczywiście droższe od tego Krossa. Można się zainteresować rowerumi od BH, bądź TREKa - ze względu, choćby na ramę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksandra89 Napisano 29 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2006 ja na razie rezygnuje z zakuopu szosówki gdyz gadałam z prezesem klubu i powiedział ze jak bede sie starłaa to nawet dostane klubowa szosówke;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.