michalANANAS Napisano 14 Września 2016 Napisano 14 Września 2016 Mam kola na obreczach crest mk3 i opony x king race sport zalane dzien temu przez caly czas powoli ucieka powietrze. Moze mieliscie cos takiego i ten problem rozwiazac, robie to pierwszy raz moze cos zrobilem zle Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Mam kola na obreczach crest mk3 i opony x king race sport zalane dzien temu przez caly czas powoli ucieka powietrze. Moze mieliscie cos takiego i ten problem rozwiazac, robie to pierwszy raz moze cos zrobilem zle Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Mod Team safian Napisano 14 Września 2016 Mod Team Napisano 14 Września 2016 Zakładałem u siebie wiele opon TLR i właściwie zawsze na rancie czy na ściankach pojawia się troche mleka, które jednak powinno uszczelnić. Jak szybko ubywa Ci to powietrze? Próbowałeś dolać odrobinę mleka i jeszcze raz napompować oponę i porządnie rozprowadzić mleko w środku. Jakie to mleko tak w ogóle?
michalANANAS Napisano 14 Września 2016 Autor Napisano 14 Września 2016 To mleko Stants no tubes na mleku na sciankac jak widac na zdjeciy pojawiaja sie bomble przez noc zeszlo polowe powietrza Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Mleko stans opona x king obręcze crest mk3 taśma stans25. Mleka dawałem po 100 na kolo tapniete z telefonu
Mod Team durnykot Napisano 14 Września 2016 Mod Team Napisano 14 Września 2016 Po zalaniu i napompowaniu kręciłeś kołem kilka razy? Potrząsałeś? Ile napompowałeś? Warto po zalaniu pojechać na krótką jazdę ,aby mleko się dobrze rozprowadziło.
michalANANAS Napisano 14 Września 2016 Autor Napisano 14 Września 2016 Wszystko zrobilem oprucz jazdy bo jeszcze rower nie caly Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
bender999 Napisano 14 Września 2016 Napisano 14 Września 2016 sprawdź jeszcze czy dobrze poskręcany wentyl. Pół powietrza przez noc świeżo po zalaniu to nie tragedia. Będzie tylko lepiej
michalANANAS Napisano 16 Września 2016 Autor Napisano 16 Września 2016 Dłuższa przejażdżka i wszystko wróciło do normy. Tzn ucieka Coraz mniej zakładam że przestanie wcale. Czy na mleku spodziewać się lekkich ubytków? tapniete z telefonu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.