masakrof Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Witam Od dłuższego czasu rozglądam się za jakimś Wilierem do 5000 zł no i znalazłem chyba ciekawy egzemplarz tylko niestety troszkę droższy. Chciałbym zapytać czy dla początkującego kolarza to będzie dobry wybór na pierwszą szosę Zaznaczam, że nie chciałbym kupować na początek czegoś za 2000zł, a za rok albo dwa kupować za 7000zł. Chciałbym kupić raz, a w miarę dobrze. Nie zamierzam się z nikim ścigać, rower ma służyć do zwiększania granic własnych możliwości, chcę po prostu szybko jeździć http://allegro.pl/rower-szosowy-wilier-gtr-team-rozmiar-l-i6485312183.html Wiem, że za te pieniądze mógłbym mieć inny rower, być może na dużo lepszym osprzęcie, ale ja się uparłem na Wiliera. Wydaje mi się, że to względy estetyczne w moim przypadku przemawiają za Wilierami, bo wszystkie Wiliery są po prostu według mnie piękne Proszę o opinie i z góry dziękuję Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.