Dexter_6669 Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 witam Chcił bym zaprosić wraz z g3man na wycieczke rowerową do lasu Kozłowieckiego na wysokości Zalesia. Są tam takie górki, na których każdy znajdzie coś dla siebie. Co wy na to?? Proponuje niedziele 24 września o 10 przed głównym wejściem do E.Leclerc na turystycznej. Pozdro i Zapraszam wszystkich P.s wyprawa XC szosowe odpadają
fefix Napisano 18 Września 2006 Napisano 18 Września 2006 jestem chętny ale dopiero koło czwartku będe wiedział dokładnie co i jak odezwij sie na gg 3853759
Dexter_6669 Napisano 18 Września 2006 Autor Napisano 18 Września 2006 Postraj się powiadomić jak najwięcej osób z LBN póki co pewne są trzy osoby i jeszcze dwie nie widzą. A górki są po prostu super, jeśli ktoś dysponuje małą saperką to bym bardzo prosił. Bo można tam zrobić jeszcze dużo fajnych zjazdów, hopek i dropów, ogólnie każdy znajdzie coć dla siebie. Trasa z pod E.Leclerc ma jakieś 35km w jedną strone + 10km na górkach i przed zachodem do domu, 75% drogi to szutry i polne tak że to XC Serdecznie zapraszam wszystkich bikerów
fefix Napisano 21 Września 2006 Napisano 21 Września 2006 80 KM nie dam rady mam ponadrywane wszystkie więzadła w kolanie i powyżej 60 km mi puchną i dalsza jazda to straszny kat,
zmrok Napisano 22 Września 2006 Napisano 22 Września 2006 no ja tez chetnie bym sie zabral, tylko ze dopiero w czwartek mam ostatni egzam. aha co do budowy czegokolwiek: saperkami to sie zakopiemy na smierc, zwykle lopaty by sie przydaly ;] jakby to miejsce mialo naprawde potencjal to mozna wsiasc w samochod, zaladowac lopaty i przekopac caly las, zrobic jakies northshore'y itp, ogolnie jestem za.
Dexter_6669 Napisano 22 Września 2006 Autor Napisano 22 Września 2006 Kroche kiepsko..... Koszmix też nie jedzie Zmrok ty jedziesz bo nie wiem czy czekać na ciebie?? A co do łopat to by było spoko ale saperka wystarczy, skoro kijami też idzie P.s Piotrek jedziemy jutro do rojaxu?? Bo ja jade na siłke o 9:20 odezwij się na GG na mase jedziemy bo piątek jest wolny w budowlance bo jakieś nadanie imiena czy coś.
g3rman Napisano 22 Września 2006 Napisano 22 Września 2006 no ok ej ludzie to wkońcu ile bedzie osób w niedziele
zmrok Napisano 22 Września 2006 Napisano 22 Września 2006 nie nie ja w niedziele na pewno odpadam bo w pon. egzam ;]
Dexter_6669 Napisano 22 Września 2006 Autor Napisano 22 Września 2006 Więc czekam na chętnych jak nikt nie napisze na forum to w niedziele nie przyjade!!!!! Bo z piotrkiem(g3man)to się stykniemy gdzie indziej
g3rman Napisano 22 Września 2006 Napisano 22 Września 2006 a jak nie wypali to jedziemy w okolice wąwolnicy i kazimierza?? Bo jak tak to moze też był by ktoś chętny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.