ImInTrance Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Cześć Powiedzcie mi znawcy czy suport z zewnętrznymi miskami pasuję do ramy w której był wkład typu isis ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 na 99% tak ps. dobrze że rezygnujesz z bycia terrorystą Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Września 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Będzie pasował praktycznie na 100%, z pewnością masz suport BSA z mufą 68, albo 73mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImInTrance Napisano 14 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Września 2016 ps. dobrze że rezygnujesz z bycia terrorystą Haha, nieco ciapaty ten system Mam normalny gwint, mufa 68mm. Chciałem potwierdzić że to ten sam gwint pod miski, teraz trzeba poszukać czegoś w stylu Deorki. Dziękuję za odpowiedzi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CentrumRowerowe Napisano 15 Września 2016 Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Niedawno rozmawiałem z doświadczonym mechanikiem rowerowym, twierdził, że przed pierwszym montażem łożysk zewnętrznych od Shimano zawsze warto zrobić planowanie mufy suportu, nawet gdy wydaje się, że końcówki gwintu są proste i równoległe. Może to ustrzec przed wieloma problemami z nową korbą. Przy okazji mechanizmy korbowe Deore są teraz w dobrej promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImInTrance Napisano 17 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2016 Dzięki za poradę o planowaniu, pamiętam że kiedyś słyszałem o tym fakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.