Paweł 13 Napisano 17 Września 2006 Udostępnij Napisano 17 Września 2006 (edytowane) siemka kupiłem te oponki niecałe 2 tygodnie temu spisują sie SUPER idealnie wchodzą w zakrety, hamowanie jest boskie a dzisiaj byłem na zawodach XC opony bardzo dobrze sie spisały przyspieszanie i zwalnianie BOSKO. Po takich malutkich kamieniach jechało się na nich super POLECAM!!!!! pozdr paweł edit: mam wersje nie drutową tylko kevlarową Edytowane 11 Października 2006 przez Ecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkrabek Napisano 8 Października 2006 Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Witam wszystkich bo ja tez mam zamiar kupic te opone tylko ze wersja z drutem i mam pytanie czy bedzie tak samo sie zachowywac jak ta twoja wersja tej opony ?? i jak sie zachowuja ta opona na asfalcie ?? Pozdro dal wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł 13 Napisano 11 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2006 (edytowane) bardzo dobrze sie zachowuje na asfalcie pięknie wchodzi w zakręty Edytowane 11 Października 2006 przez Ecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 14 Października 2006 Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Też je nabyłem, ale jeżdże w nich tylko na zawodach. Na treningach męcze stare. Jak na razie przejechały maraton w polanicy...na asfalcie nie dawały dużych oporów, po kamieniach się za bardzo nie ślizgały, kiedy jechałem po ubitej ziemi, przyczepność także była doibra. Trochę gorzej w błocie, ale polecam te oponki. Bardzo dobre jak na swoją cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi