Nastar Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Witam. W związku z rozpoczęciem projektu polegającego na złożeniu od podstaw roweru na kołach 27.5'' mój dotychczasowy Kellys będzie do sprzedania. Chciałbym zasięgnąć opinii w kwestii ceny jaką mógłbym za niego uzyskać.Rower kupiony jako roczny od kolegi z tego forum a następnie poddany wielu zmianom i modernizacjom. Mam na niego oryginalny dowód zakupu. Obecna konfiguracja: rama:17,5'', sterówka 1/1/8, oś 9 mm. stery:pół-zintegrowane, Accent Airplane amortyzator: Reba Solo Air + PopLock, oś 9 mm, stan wizualny b. dobry. Sterówka 1/1/8. Sam zrobiłem mu pełny przegląd jakieś 2 miesiące temu. Chodzi świetnie. kierownica: KLS Expert, 540mm, prosta. korba: SHIMANO FC-M552 (42x32x24). Stan BDB. przerzutka przód: SHIMANO SLX M661-10 (34.9mm) Down Swing 3sp. przerzutka tył: Deore 10sp. manetki: SHIMANO SLX SL-M660-10 Rapidfire Plus łańcuch: SHIMANO CN-HG95 kaseta: SHIMANO XT (11-34) pedały: Accent Lthium (nowe - bez przebiegu) hamulce: Shimano BR-M446 tarcze: Ashima + Dartmoor. Obie 160mm koła: obręcze ZTR ArchEx, piasty DT 350, szprychy Sapim D-Light opony: Schwalbe Racing Ralph Snake Skin + jakieś dętki. sztyca: KLS Expert (30.4mm/350mm) mostek: KLS Expert (diam 28.6mm/ bar bore 31.8mm/ 7°) siodełko: Selle Royal Mach Waga całości: ok 11,5 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Jakieś sugestie, podpowiedzi ? Jest już pierwszy zainteresowany kolega ale nie doszliśmy jeszcze do etapu ceny... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nastar Napisano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Mimo, że brak było sugestii od Was, rower "sam się wycenił" i właśnie został sprzedany za 2000zł. ;-) Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi