kkoko123 Napisano 13 Września 2016 Udostępnij Napisano 13 Września 2016 siema, kupiłem gopro session i mam takie pytanie dotyczące pracy kamery wasze też się tak grzeją dodam że używam karty 32gb sandisk extreme U3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BabyBuns Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Z tym pytaniem to raczej powinieneś się kierować na forum o kamerach sportowych a nie na forum o rowerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 14 Września 2016 Udostępnij Napisano 14 Września 2016 zależy jakie to "grzanie" bo jak jest ciepła to normalne przy każdym sprzęcie elektronicznym, ale jak jest gorąca (nie na słońcu) to coś może być nie tak, ale poszukaj na odpowiednim forum, jeśli ty masz problem to ktoś inny na pewno też miał i jest jakiś temat- google nie gryzie Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.