porcelanowy Napisano 12 Września 2016 Napisano 12 Września 2016 PowitołNa sprzedaż krótkie spodenki ENDURY. Nie wiem niestety jaki model, rozmiar chyba L (tyle zostało na mankiecie spodenek) ale pewien nie jestem, więc proszę patrzeć na podane wymiary. Stan mocno używany i wymagający pracy z maszyną/igłą Trzeba przeszyć ponownie szwy na tyłku. Napy, gumki, zamki i rzepy działają.Dwie kieszenie z przodu zapinane na zamek, na prawej nogawce kieszeń zapinana na zamek, na lewej na rzepa i dwie z tyłu na rzepa. Plus karabińczyk na fanty, plus pasek. Wymiary:- szerokość w pasie: 37-49cm (gumka w pasie);- szerokość nogawki u dołu: 30,5cm (można zwęzić rzepem);- długość spodenek po zewnętrznej krawędzi: 57cm. Cena: 25zł z wliczonym poleconym priorytetem w obrębie Polski Zapraszam na priva.
porcelanowy Napisano 20 Września 2016 Autor Napisano 20 Września 2016 Powitoł Spodenki aktualne - jak nikt nie weźmie pójdą do dzwona z odzieżą Na zachętę dodaję wygrzebaną z szafy koszulkę rowerową kupioną swego czasu w lidlu Wymiary: - szerokość pod pachami: 51,5; - długość rękawa od pachy: 51; - długość rękawa od od stójki: 74,5; - długość koszulki z tyłu: 74. Koszulka lekko elastyczna, ciut się rozciągnie. Na moje 175cm wzrostu jak ulał. Stan oceniam na 4+ (skala do 5): użyta ze trzy razy, bez rozdarć/rozpruć/plam, zamek działa, jak jest jakieś przebarwienie na fotce to farfocel Fotki: Koszulkę dorzucam do spodenek, cena się nie zmienia Zapraszam na priva.
fala77 Napisano 26 Września 2016 Napisano 26 Września 2016 Taką mam sugestię.Jeśli spodenki się nie sprzedadzą to proponuję ogłoszenie przenieść tutaj http://www.forumrowerowe.org/topic/6307-pomoc-masz-cos-na-zbyciu-daj-innym-przypominam-ze-w-tym-temacie-piszemy-co-mamy-na-zbyciu/?p=96789
Mod Team Puklus Napisano 3 Października 2016 Mod Team Napisano 3 Października 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.